Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

BŁAGAM RATUJCIE !!!!!!!!!! Co ja narobiłam ALLEGRO!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bizneswo26
SPRZEDAJĄCY NIE MOZE ANULOWAC TWOJEGO ZAKUPU, NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO NA ALLEGRO

Gość chyba wiem co ci dolega
dziewczyno dasz ten numer aukcji czy po prostu sciemy wypisujesz na forum ?

Gość pammyx33
a czy istnieje zaplata w naturze ????? bo w pieniadzach to nie dam rady 😭 ......

dzięki że mnie ostrzegnełaś autorko, bo ja też dopiero zaczynam zabawe z allegro :D :o nie wiem co Ci poradzić ja bym próbowała udobruchać tego faceta a jakby sie nie dało, no to bym kupiła i bym próbowała sprzedać komuś bo Co innego można zrobić?

SPRZEDAJĄCY NIE MOZE ANULOWAC TWOJEGO ZAKUPU, NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO NA ALLEGRO jest ! :O sama prosiłam o anulowanie zakupu bluzki wtedy, anulował.

Gość a może Yello??
czyli że ściemaaaaaaaa

Gość pammyx33
no v musisz byc ostrozna. nie wiem co zrobic. chyba mu zaoferuje glebokie gardlo to moze sie da udobruchac....

Gość pammyx33
A TERAZ JESZCZE JEDNO NIECH KTOS MI WYTŁUMACZY KROK PO KROKU JAK KROWIE NA ROWIE: skoro napisze mu zeby zamiast tych 6 przysłał mi tylko jedną , to nie bede juz musiała płacic tej prowizji? i jak nazywa sie to ze on mi to wysle a ja zapłace listonoszowi (listonoszowi sie płaci ?) kiedy torebka kosztuje 30 zł to ile bede musiała zapłacic ? priorytetem 12 zł czyli 42 ? błagam, wiem ze jestem strasznie tępa ale kompletnie nie znam sie na allegro , przelewach itd dla mnie to czarna magia

Gość panmyx33
aha no i jeszcze jedno czy jest taka mozliwosc zeby zaplacic listonoszowi np. w jajkach ??? bo w pieniadzach to nie dam rady.

skoro napisze mu zeby zamiast tych 6 przysłał mi tylko jedną jesli nie jest ugodowy, to przysle tyle ile zamowilas, czyli 6 swoja droga torebka " piekna "... inaczej xD

Gość niee kapujee
Boże idiotka z ciebie...Masz jakieś problemy z rozumowaniem ? :o

Gość ZnakomitaBiegaczka
Naprawde kupiłas 6 :) Swir...

Gość MAłO ZA MALUTKO
Nie zapłacisz to ci nie przysle a za pobraniem nie odbieraj ale negatyw na bank będzie.

Gość żę tak powiem
faktycznie kupiła 6 sztuk! A jednak to prawda!!! Zrób autorko tak jak Ci dziewczyny radzą! Ponegocjuj ze sprzedawcą, powiedz że się pomyliłaś !!! Generalnie klikając kup teraz zawarłaś umowę kupna sprzedaży. Jeśli sprzedawca będzie złośliwy może podać Cię do sądu jeśli się nie wywiążesz z umowy. Ale nie każdy sprzedawca jest taki!!! W najlepszym razie skończy się na tym, że jeśli nie zapłacisz dostaniesz negatywny komentarz i tyle! Za pierwszym razem za taką sytuację Allegro daje tylko ostrzeżenie dopiero chyba po 3 ostrzeżeniach jest zawieszenie konta!!

Gość panmyx33
nie kapujee- czlowieku czy ty rozumiesz ze nigdy wczesniej nie uzywalam allegro ani nic podobnego? ty sie od razu taki madry urodziles ze wszystko wiedziale co i jak? to nie moja wina ze allegro strona nie dziala tak jak trzeba i kupilam cos czego nie chcialam i do tego 6 sztuk .teraz chce to jakos odkrecic ale widze ze nikt nie ptorafi mi pomoc. skoro ty taki madry jestes to napsiz mi co mam robic.

Gość żę tak powiem
płacenie przy odbiorze to wysyłka za pobraniem

Gość ZnakomitaBiegaczka
Powiedz ze byłas zalogowana i dziecko(siostry, twoje, niewazne) wcisneło tyle razy... moze uwierzy ;)

Gość panmyx33
czyli moge nie zaplcic w ogole? sprzedawca powiedzial ze nie moze anulowac i ze musze je kupic. ja moge kupic jedna dla mojej chrzesnicy na peewno jej sie spodoba ale 6 to juz rpzesada nikt tego ode mnie nie odkupi .

Gość a poka fote co to
za torebki ? moze uda ci sie je sprzedac nawet z zyskiem ;-)

Gość niee kapujee
Serwis serwisem ... ale znaczenie słowa KUP chyba powino być co niektórym wyjaśniane D U Ż Y M I L I T E R A M I . Nie umiem czegoś = proszę kogoś o pomoc. Nie pcham się! bo zdaje sobie sprawę z tego, że mogę coś namoncić . Sama jesteś sobie winna. Możesz napisać do tego gościa, zadzwonić ... może anulować ci to, ale nie musi. I wtedy niestety będziesz musiała pokryć koszty ZAKUPIONYCH przez ciebie przedmiotów. Kiedyś też miałam sytuacje, że wystawiałam przedmiot dwa razy, pierwszy raz ktoś kupił , nie przemyślał sprawy ok... anulowałam. Za drugim już się wkurzyłam... w końcu wystawienie przedmiotów też kosztuje.

Gość żę tak powiem
mój chłopak miał taką sytuację że kliknął kup teraz i nie wpłącil za wylicytowany przedmiot bo się rozmyślił. Skończyło się n a negatywnym komentarzu i ostrzeżeniu od Allegro, podejrzewam że w tym przypadku też się na tym skończy jeśli nie zapłacisz bądź nie odbierzesz tych torebek jak wyśle za pobraniem

z tym dzieckiem nie napisze napisałam mu naprawde jak bylo, ze nacisnelam tylerazy bo myslalam ze cos sie zacina i nie chce przeskakiwac do nastepnego okienka :O ale koniecznie chcialabym jedną z tych torebek (czarną) to jak ją teraz kupic?

Może anulować, aczkolwiek w tym wypadku natrafiłaś na bardzo nie wyrozumiałą osobę:D Nie dziwie się... pewnie te badziewiaste torebki w ogóle mu nie schodzą.

Gość ściemnia Wam a Wy to łykacie
a wystarczy uważnie czytać

Gość żę tak powiem
i co nie chce się na to zgodzić na to że weżmiesz tylko jedną torebkę?

Gość ja86sia
pammyx33 trzeba było przeczytać REGULAMIN gdzie jest wyraźnie napisane jak się kupuje. Ty nic nie miałaś do "ustalania" bo sprzedający podaje szczegóły na aukcji a Ty klikając "kup teraz" godzisz się na jego warunki. MUSISZ zapłacić chyba, że on się ulituje nad Tobą. A jeśli nie zapłacisz to zlikwidują Ci konto, każą zapłacić prowizję i nie będziesz już mogła korzystać z Allegro...

Gość ale czekaj czekaj
NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK ANULACJA PROWADZĘ DUŻĄ FIRMĄ NA ALLEGRO OD 4 LAT.

Gość panmyx33
napisalam mu ze kupie jedna tylko i za nia zaplace i czekam na jego odpowiedz.