Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

BŁAGAM RATUJCIE !!!!!!!!!! Co ja narobiłam ALLEGRO!!!!!!!!

Polecane posty

Wredny ten sprzedawca.Ja sie kiedys rozmysliłam, i sprzedawca wystawił ponownie dany przedmiot, a ja wpłaciłam 8zł za prowizje :) i wystawił mi POZYTYW.

Gość gvebaebharbh
Ale ty chyba nie wyzywałaś sprzedawcy od śmierdzącej pijawki:D:D:D

Ten list to fejk to raz. od kiedy to do każdej sztuki jest doliczany koszt przesyłki co? Po drugie na pewno by się powoływał na Allegro i ze ci negatywa wystawi i konto Allegro zablokuje tyle :o🖐️

Gość kup kapliczkę...
Koszt przesyłki przesadzony. Zwykły kurier nawet z 6 torebkami to góra 30 zł a ten za przesyłkę pocztową chce 45 zł :D. Ale oszust! Wkopałaś się nieźle.

Ja zadzwoniłam, i powiedziałam o co chodzi. Nie było problemu, Szkoda ze tu sie nie zgodził, tyle kasy za takie cos. No cham...

Gość Teresa B.-
to niestety musisz kupić te torebki będziesz miała na prezenty dla innych koleżanek, człowiek niestety uczy się na własnych błędach

Gość moje zdanied
ja nie moge.. skoro rzucilas na niego bluzgami to nie dziwie sie, ze nie chce iść na ugodę. Mysle, ze moze powinnas zwrocic sie do allegro o pomoc w wyjasnieniu tej sprawy. Moze Ci cos sensowengo doradza, bo wiadomo facet chce sprzedac, ale moze jak sie z allegro skontaktujesz to odpusci

Gość zmara na powiece
"Ten list to fejk to raz. od kiedy to do każdej sztuki jest doliczany koszt przesyłki co?" z japan style tak robia, ze za kazdt przedmiot doliczaja

Gość i co z tego..............
"smierdzaca pijawka" :D Padlam :D

Gość prezent dla kolezanek??????
17:48 [zgłoś do usunięcia] Teresa B.- to niestety musisz kupić te torebki będziesz miała na prezenty dla innych koleżanek, człowiek niestety uczy się na własnych błędach Teresa ty chyba tej torebki nie widzialas..... :D http://allegro.pl/torebka-torebeczka-garden-f rrends-gymboree-i1941206108.html chcialabys taki prezent?????

Gość zmara na powiece
poza tym to jakies marne prowo jest. ja tez kiedys kupowalam ten pierwszy raz na allegro, nidgy, ale to nigdy nie zdarzyla mi sie taka wpadka, zeby niechcacy cos kupic na allegro, nawet jak pijana siadalam do komputera. albo takie tlumaczenie sie, ze all sie zacinalo. ze co? ja bym chyba wysmiala takiego kontrahenta. ludzie po prostu nie maja swiadomosci ze zakupy na all to nie zabawa ale prawnie wiazaca transakcja. jak nie mam pewnosci, czy dany przedmiot mi sie "zakliknal", to restartuje przegladarke albo po prostu wracam do strony glownej i na moje allegro i tam mozna sprawdzic co sie kupilo i to jest widoczne praktycznie od razu. wiec trzeba byc naprawde totalna pierdołą, żeby niechcacy cos kupic na tym portalu. a nawet jesli ktos jest nerwowym i dwa razy szybko kliknie, to po pierwsze system powinien przyjac tylko raz, ale po drugie to niestety, za bledy sie placi :(

Gość zmara na powiece
a poza tym zanim sie potwierdzi JAKAKOLWIEK transakcje, to trzeba 2 razy kliknac potwierdzenie - najpierw kup teraz/licytuj a pozniej wyskakuje okienko czy na pewno i dopiero po potwierdzeniu tego jest zakup/licytacja wiazaca ze tak powiem. wiec autorka musialabym nie 6 razy, a 12 razy kliknac. to juz nie jest niechcacy.

Gość heheheheh
ja kiedyś 3 czapki kupilam hehe tez jaja były !! i zapłacilam za jedna a za dwie prowizje tylko i bylo ok nawet pozytywa dostalam !

A powiedzcie mi, bo ja na allegro nie kupuje (tylko na ebay-u) czy jak klikne "kup teraz" to nie powinno sie potwierdzic jeszcze jednym kliknieciem tego zakupu? Na ebay-u tak wlasnie to dziala, klikam "kup teraz" i przechodze do opcji "potwierdz".

Gość Autorko jedynie ci pozostało
obdarować jakieś przedszkole tymi torebkami :D Sorki za mój smiech ale nie mogę patrzyć na nie

Gość HNC JDSACNM
KURDE IDIOTKO WYZEJ TE ROZOWE TOREBKI TO PODSZYW BYŁ !!!!!!!!!!!! ALE JESTES TĘPA ZE SZOK!! GORZEJ NIZ AUTORKA... ONA KUPILA NORMALNE TOREBKI JAKAS CZARNA CZY BRAZOWA NAWET LADNE BYL LINK TEPA STRZAŁO

Gość zmara na powiece
wlasnie tak jest, ze po kliknieciu kup teraz/licytuj jeszcze trzeba raz potwierdzic. naprawde, nie wiem jak mozna zrobic to niechcacy.

No wlasnie, trzeba potwierdzic. A autorka pisala, ze dawala "anuluj" czyli jak do cholery tego zakupu dokonala? :D

ja nod początku tego wątku , tylko te motylice zobaczyłam w dwoch linkach :D

Teresa błąd wychodzi

Gość zmara na powiece
widocznie jest wtorna analfabetka i nie rozroznia WROC od potwierdzenia, nie pamietam jak dokladnie tam jest napisane

Gość Darek...
no ale jest potwierdzenie zakupu 6 torebek przez ten sama osobe tylko jak mozna byc takim naiwnym czy głupim by nie kumac ile razy sie kupiło

Gość mondrA joanna
nic nie kupuj i zlej go całkowicie... a jak konto nowe to nie masz czego żałować - załóż inne... tutaj dostaniesz negatywa, zrewanżuj mu się tym samm i opisz jaki był pazerny i nie chciał iść na żadną ugodę... nic ci nie grozi poza punktem karnym od allegro a i to niekoniecznie jeśli napiszesz do nich i wyjaśnisz co się stało🖐️ do sądu cię nie poda, bez obaw :)

Gość zmara na powiece
taniej by wyszlo 5 sztuk wyslac kurierm to jest 20 zl i jedna sztuke poczta za 12, razem 32.

Gość mondrA joanna
45 za polecony? pazerny gnój jakiś i oszust bo kurierem byłoby 20zł :)

Gość zmara na powiece
mondra nie kombinuj, za jedna torebke kwota nieduza, ale za 6 to ponad 300 zl, jak poda do sadu, to wygrana ma jak w banku, bo to transakcja wiazaca jest, do tego jeszcze moga dojsc koszty

Gość El.Hombre
mnie sie wydaje ze ten topik nakrecił sprzedajacy by poddbic sprzedaz torebek moze ktos tutaj z kafeterianek skusi sie na te torebki czy inne