Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasssskkkaaaa

ap edukacja wrocław opinie

Polecane posty

Gość lasssskkkaaaa

jak w temacie_prosze o opinie na temat tej szkoły??jak wam sie tam uczy?/chodzi mi o studium policealne.a moze jest ktoś kt teraz sie tam uczy??albo kadra,tez chciałabym usłyszec wasze opinie

Gość hhhhhhhhhhsssssaaaaaaaaaaaaaa
podobno ciezko jest trudno zdać i bardzo duzo nauki jest, ale dla chcacego nic trudnego

Gość gość
AP Edukacja to bardzo fajna szkoła! Mają ciekawe kierunki, których nie znajdziesz w ofercie innych szkół policealnych. Ja ogólnie jestem bardzo zadowolona, że dokonałam takiego wyboru. Tutaj trochę informacji, jakby ktoś chciał: http://study4u.eu/uczelnia/389-ap-edukacja Pozdr! :)

dobra szkoła we wrocku to plus edukacja. kiedyś mieli sekretariat na ofiar oświęcimskich a teraz można ich znależć na placu solidarnośc****anie w sekretariacie bardzo miłe. pomoga wybrać odpowiedni kierunek. no i jest duży wybór kierunków za darmo. moj kumpel tam chodził i jest bardzo zadowolny,

Gość Gość

Witam mam pytanko odnośnie ap edukacji we Wrocławiu, czy wie ktoś, gdzie znaleźć aktualny nr do tej szkoły, bo te nie działają

tel. (71)341 96 70, 341 96 71,

tel. kom. 515 177 106

z góry dzięki za pomoc

Gość Intreuz
Dnia 6.06.2019 o 10:52, Gość Gość napisał:

Witam mam pytanko odnośnie ap edukacji we Wrocławiu, czy wie ktoś, gdzie znaleźć aktualny nr do tej szkoły, bo te nie działają

tel. (71)341 96 70, 341 96 71,

tel. kom. 515 177 106

z góry dzięki za pomoc

Witam, z tego co zauważyłem to szkoła ap edukacja znikła we Wrocławiu a poszukuje je ponieważ potrzebuje odebrać świadectwo...  

Gość Intruz

P.S. 

Gdyby ktoś szukał szkoły ap edukacja to już nie istnieje obecnie tą firmę wchłonęła ATUT SZKOŁA i posiada jakąś część dokumentacji ...