Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABC 24

W czym panierować piersi drobiowe ?

Polecane posty

Gość ABC 24

Coś innego niż bułka tarta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
w sklepie jest taka gotowa panierka do drobiu, zawsze to cos innego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kto to takiiii
najlpesza jest piers panierowana w platkach migdalow mozna tez w rozgniecionych platkach kukurydzianych w orzechach wloskich mozna tez w otrebach, ale to dietetyczna wersja i niezbyt smaczna jak dla mnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w cieście naleśnikowym
pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdacze
haha, gotowa panierka do drobiu, juz sobie wyobrazam jej wspanialy i magiczny sklad :D :D dziecko bedzie sie po tym szeroko usmiechac, od malenkosci uzaleznione od glutamianu sodu i cukru ;) 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
W takim tradycyjnym cieście naleśnikowym ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
Panierował ktoś w mące kukurydzianej ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys panierowałam w
wiórkach kokosowych :) Pycha! lepszych panierowanych piersi z kurczaka nie jadłam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdfgfhg
w czipsach. zn ja jadłam rybe w czipsach. nawet nawet. cycków jeszcze nie próbowałam, ale moze :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vda
ja polecam w zmielonych krakersach - pyszne!!! niesamowic edelikatne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
Piersi w cieście naleśnikowym jak robicie ? Trzeba je rozbić jak schabowe czy normalnie takie grube smażycie czy na kawałeczki ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a ja na niedziele mam zamiar zrobić coś troszke innego piersi natrę zupa cebulową nawrzucam tam troche papryki cebuli i nie wiem może pieczarek zależy co mi do głowy przyjdzie zaleję to słodką śmietaną i odstawie to na jakieś 24 godzinki do lodówki a potem upiekę to to i podam z ryżem. wynalazłam a właściwie odkopałam jakis swój stary przepis a że nie pamiętam jak to smakuje to się zobaczy na niedzielnym obiadku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej trochę zdrowiej
W sezamie są super i w rozkruszonych płatkach kukurydzianych:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
Dziękuję Wszystkim za przepisy :-) Ponawiam pytanie : Jak robicie piersi w cieście naleśnikowym ? Rozbijacie czy kroicie na mniejsze ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lotta 23
Bułka tarta+ starty czosnek+pokrojona drobno natka pietruszki+ tarty parmezan.Pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość egzotyczna22
normalnie jak kotlety.przyprawiasz i moczysz w ciescie nalesnikowym i smazysz.pycha.naprawde dobre :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość egzotyczna22
abc 24 rozbijasz jak na kotlety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zespółempiro
spróbuj w cieście piwnym ale najpierw zamarynuj cycki na parę godzin

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
Ile pomysłów :-) Dzięki bardzo wszystkim myślę,że jeszcze inne kucharki skorzystają z tego tematu :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
właśnie szukałam jakiegos ciekawego przepisu i chyba rewelacyjnie będzie smakować z migdałami, wypróbuje:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ABC 24
U mnie dzisiaj były piersi w cieście naleśnikowym -PYCHA Ciasto było zrumienione a pierś w środku taka delikatna i soczysta absolutnie nie sucha. Polecam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość egzotyczna22
no pycha w ciescie nalesnikowym... moje ulubione

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość henia z domu białego
Pyszne też są takie: Piersi porozcinać i pokroić w kilku centymetrowe odcinki,przyprawić solą i pieprzem,do kilku łyżek majonezu dodać 2 ząbki czosnku przepuszczonego przez praskę.Włożyć piersi kurczęcie do tego majonezu na 1/2 godz.Następnie otoczyć w bułce i obsmażyć na rumiano z obu stron.Druga możliwość piersi cienko robić,pokroić na mniejsze kawałki,przyprawić solą i pieprzem,do kilku łyżek majonezu i 2 łyżek gęstej śmietany dodać drobno starkowany żółty ser,wymieszać ,otoczyć mięso i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.Inny sposób,piersi ubić,przyprawić otoczyć w mące a następnie w rozmąconym jajku i smażyć na gorącym tłuszczu:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lolotka
dość gęste ciasto naleśnikowe + wtarty do niego na drobnych oczkach żółty ser

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
płatki kukurydziane orzechy włoskie przyprawy migdały wiórki kokosowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×