Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoyalFlush

Plec inna od tej na usg...

Polecane posty

Witam! Ile jest tu Mam,ktore przez cala ciaze slyszaly o danej plci dziecka,jednak po porodzie byla niespodzianka? Przez 9 miesiecy mowiono mi o chlopcu natomiast na ostatnim usg zasugerowano ze moze byc dziewczynka..Nie wiem czy to wina gorszego sprzetu,jednak zglupialam..I zeby nie bylo-z dziewczynki bede sie rownie cieszyc...Po prostu nie wiem w co wierzyc?ktore usg sa bardziej wiarygodne,wczesniejsze czy moze te przed samym rozwiazaniem?

Gość klizekleine
U mnie bylo to samo , caly czas ,ze chlopiec - a pod koniec ze dziewczynka i jest dziewczynka , wiec raczej bym temu pozniejszemu wierzyla:)

Gość heheh to ja
U mnie w 20tyg lekarz mowl ze na sto procent chlopak /nawet zdjecie siusiczka dal/ a w 26 tyg mowil ze dziewczynka..... takze kupuje kolory neutralne, troszku ciuszkow dziewczecy i chlopiecych /to moje pierwsze dziecko i nie mam zamiaru poprzestac na jednym/ ....a na nastepnym ciekawe co uslysze?

O prosze..a jak z wyprawka,kupywalas ja pod katem chlopca?i czy mialas wybrane imie dla dziewczynki 'na wszelki wypadek'?skoro przez cala ciaze byla mowa o chlopcu? Ja szczeze przyznam ze imie wybralismy tylko dla chlopca i teraz trzeba to nadrobic..

Heheh- u mnie podobnie..w szostym miesiacu uslyszelismy o chlopcu,jest i zdjecie 'siusiaka',na kolejnych usg takze chlopiec...dopiero na ostatnim lekarka zasugerowala dziewczynke..Tyle ze na ostatnim usg miala znacznie gorszy sprzet...dlatego teraz nie wiem juz w ktora wersje mam wierzyc...

Ja miałam lepiej. Połowę ciąży słyszałam, że dziecko rozwija się dobrze, że zdrowe, parametry w normie, że prawdopodobnie chłopiec. A po 20tc okazało się że bliźniaki, i dziewczynka i chłopiec :)

Gość heheh to ja
Ja powiem tak, jestem po trzech stratach a to moja czwarta ciąża. Nie ma dla mnie znaczenia płeć dziecka, chcę je mieć przy sobie i żeby było zdrowe. Imiona mamy propozycje, a wszystko wyjdzie "w praniu". Od początku chodzę prywatnie do najlepszego lekarza w mieście, i jeszcze ma najlepszy sprzęt /lepszy jak w szpitalu/. Ehhh pozostaje czekać do porodu :)

Gość heheh to ja
shadows in the night - ja bym się cieszyła! Super wiadomość i niespodzianka ;) Gratuluję podwójnie :) Swoją drogą jaki lekarz może nie widzieć że w brzuszku jest dwoje dzieci?!

Wlasnie,przeciez wtedy bija dwa serduszka,czy mogl tego nie slyszec?lekarz?w kazdym razie gratulacje :)