Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi56

"Dni Herbaty" - kto był?

Polecane posty

jest i plaza jest i platinium :P plaza to kino a platinium hotel :) może pisała o Prominencie Club? oni brali udział rok temu ale na ten weekend mają rezerwacje od godz. 13 i jest nieczynne :( herbata z wódką mniam fantazyjne połączenie :D obejdę cały krak aż znajdę!

Gość emi56
taaaaak chodziło o Prominent! :))) tam na stówę, tzn ta dziewczyna pisała że tam była :) rany jak się cieszę że wiesz o czym mówię, bo bym przeglądała historię w przeglądarce aż bym nie znalazła. chodź do nas! do warszawy! tu ja juz wiem gdzie iść kosztować sobie herbatkę :) jak nie t-bar, to znajdzie się coś innego, jak tlko ta strona DH ruszy :) bilety krk - wwa kosztują 20 zł :> hehehe

jesteś tego pewna? :P jak ja wpadnę to będzie szał herbaciany i pewnie skończyłabym leżąc po tych ''herbatkach'' z wkładką :D

Gość emi56
dobra! dziś kończę temat bo idęw spanko, jutro na ósmą na zajęcia (cholerrrra jasna), tak więc dokończymy jutro! a ten prominent cały to zamknięty całkiem na weekend?

na bogato ten drink, ciekawe ile kosztuje taka przyjemność :D kiedyś piłam żubrówkę nałogowo i lubiłam lizać tą trawkę, bo u nas sądziliśmy że daje to większego powera :P każdy bił się by zlizać :D

Gość emi56
ej a jak to jest z tym chomikiem? tam trzeba płacić, żeby ściągnąc, nie? rany miałam dziś najgorszy dzień świata, i byłam na najgłupszej rozmowie kwailifikacyjnej ever. nienawidzę korporacji. to co, idziesz do jakiejś kanjpy w końcu na te dni herbaty? i jeszcze w dodatku dziś piątek a ja siedzę w domu. ekstra.

Gość emi56
ej a jak to jest z tym chomikiem? tam trzeba płacić, żeby ściągnąc, nie? rany miałam dziś najgorszy dzień świata, i byłam na najgłupszej rozmowie kwailifikacyjnej ever. nienawidzę korporacji. to co, idziesz do jakiejś kanjpy w końcu na te dni herbaty? i jeszcze w dodatku dziś piątek a ja siedzę w domu. ekstra.

Gość emi56

Gość emi56

Gość emi56c
zemu mi nie chce dodac posta?

Gość emi56
ooo, dodało. sorka:)

Gość Miko666
dodało i to aż za wiele razy :P Ej no to jak siedzisz w domu to nie użalamy się tylko robimy po herbacianym drinku i od razu świat bedzie piękniejszy :P Stronka już działa wiec są i przepisy na drinki:P

Gość emi56
podoba mi się na stronie tych dni herbaty ten przepis na herbatę z winem, popatrz sobie, pod zakładką herbata z dodatkami i ten przepis cynamonowy. hmmmmm ... w sumie wszystkie składniki oprócz tej ceylon gold w domu mam...... idę robić!

i jak po piątkowym drinku emi? ja byłam w 2 knajpach zaznaczonych na mapie dni herbaty, ale powiedzieli, że oni wcale nie biorą w tym udziału :O nie wiem o co chodzi :(

Gość emi56
byłam w końcu wczoraj, w warszawie, w kafefajce. na stronie mają zaznaczone że mają herbatę z dodatkami no i rzeczywiście :> ja zamówiłam jakiegoś takiego korzennego drinka, na pewno z czarnej herbaty i były tam pomarańcze, coś jak grzaniec ale na zimno. tylko nie wiem jaki alkohol w środku bo nie chcieli puścić pary z ust :[ a przyjaciółce mojej dali do picia coś zielonego, w szklance pływała limonka i jakieś trawki, jak na moje to to była zielona herbata z czymś w stylu martini, ale też nei chcieli powiedzieć:>>>> wypiłyśmy po dwa takie driny, dostałyśmy te śmieszne testy osobowości do wypełnienia, wyszło mi z tego że niby najbardziej pasuje do mnie grejfrutowa pu erhka (??:>) no i tak o :) szkoda że nie było jedzenia do herbaty, tzn że ta kafefajka nie obsługiwała tego że dobierają herbatę do jedzenia, ale ta babka co nas obsługiwała powiedziała że odsyłają gości do t-baru na szpitalną bo tam własnie robią jedzenie do herbaty. tak więc na tym nie kończę ;ppp szkoda że ci się nie udało, a gdzie chciałaś iść?? co ci powiedzieli w tych knajpach? że lipa? może dobrze by było gdzieś napisać zapytać? a może akurat tam już sięskończyło? oj to miałam farta ;)

Gość emi56
karuzela! żyje?

jeaaa żyje, sorry :P w knajpach powiedzieli mi, że nic o tym nie wiedzą :D buu i takim oto sposobem muszę czekać do następnego roku :(

Gość Miko666
heh no to rzeczywiście dziwna sytuacja.. może masz jeszcze kilka dni więc może jeszcze się nie poddawaj?:) Chociaż pewnie przedświąteczna gorączka Ci na to nie pozwala .... No coż masz rację, zawsze pozostaje czekać na przyszłoroczne Dni Herbaty ... :)

nie ma chętnych na dni herbaty w tygodniu :( przedświąteczna gorączka mnie nie ogarnia. jadę do domu na prawie gotowe, tzn. coś pomogę, ale nie dostaję świątecznego szału :D no tak, z herbatą muszę się obejść smakiem i poczekać cały rok... buu :(

Gość emi56
etam przyszłoroczne dni herbaty - wystarczy przyjechać do wwy na herbaciane driny :PP chociaż teraz czytałam że drożeje pkp do krk! lipa, kończą sięczasy jeżdzienia do kraka za 20 zł!

Gość emi56
miko, a ty byłaś?

Gość emi56
no wlasnie juz nie, tzn tak, dalej znizka, ale ja jezdziłam tlk i ir za 20 zł dokładnie, teraz od nowego rozkładu ma być studencki 26 cy coś! więc koniec dobrodziejstwa 12 zeta w plecy!

Gość emi56
przyjeżdzaj do wwy, pójdziemy chlać do t-baru ;]]] ajajajajaj teskno mi troche za krakowem, dostalam ostatnio mandat 100 zł za picie na plantach, he he he!