Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinaballadynaalina

rozesłac to pismo do znajomych- zemsta na facecie?

Polecane posty

Gość alinaballadynaalina

Od jakiegos czasu byłam adorowana przez pewnego faceta, którego poznałam przypadkiem u znajomych. Byliśmy znajomymi, ja ze względu na to, że jestem w związku nie chciałam sie z nim związac, Ciągle jednak na coś liczył.Gdy ostatecznie powiedziałam mu, że nic ztego nie bedzie- facet zwariował. Zaczelo się piekło. Obdzwonil wszystkich naszych wspólnych znajomych, naopowiadał im na mój temat niestworzonych rzeczy- np że on wie, że lecze się psychiatrycznie, jestem na psychotropach, poszukuje mnie policja bo niby toczą się przeciwko mnie sprawy karne, że przychodzę do niego pod dom itp itd. Żadna z tych rzeczy nie jest i nie była prawdą. Natomiast znajomi reagowali dziwnie- cześć sie ode mnie odsunęła, czesc zdystansowała. W koncu zaangażowałam kancelarię prawną, która wystosowała do niego ostre pismo wzywające do zaprzestania tych działań. I teraz mam pytanie- czy skan tego pisma wysłać tym wszystkim znajomym do których mnie szkalował? czy wysłać to do jego rodziny?

Gość Ja bym sobie darowała
Po co Ci tacy znajomi, którzy łykają wszystkie bzdury, które na Twój temat usłyszą i krzywo po tem na Ciebie patrzą. Wg mnie tylko się ośmieszysz. Daj sobie spokuj.

Gość Eleeene
tez bym nie wysylala, co to za przyjaciele , jak zamiast Cie wspierac, to sie odsuwaja? Czemu masz udawadniac, ze nie jestes wielbladem?