Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtuvon

dobrze zrobilam

Polecane posty

Gość virtuvon

zostawil mnie moj facet najpierw plakalam rozpaczalam co to bedzie, czulam sie winna minelo troche czasu i okazuje sie ze nie tesknie :) ze jest mi tak dobrze on gdy stalam sie obojetna na niego zaczal sie pojawiac w moim zyciu wymysla jakies pierdoly zeby byl kontakt pomaga podwozilby wszedzie aleeeee z jednej strony mily z drugiej wbija szpile i jest podly bo co powiecie na tekst do kobiety'' teraz musisz robic z polykiem bo tak to osad Ci na zabkach zostanie'' bo wie ze mialam kilka randek masakra....powiedzialam ze dopoki mnie nie przeprosi nie chce mi sie z nim gadac a on wyluzuj

Gość Lolitka_z_kitką
Powiem tyle- ten koleś to prawdziwy śmierdziel. Kijem bym nie tknęła takiego i nie woziłabym się z nim.

Gość Lolitka_z_kitką
Dodam jeszcze, że w sumie to połykać uwielbiam, więc ja bym nie marudziła za długo, max 3 minuty, później klękam.

Gość yhyy
i dobrze zrobiłaś :) tak to jest ze jak się "olewa" to oni wtedy biegają .. w zasadzie działa to w obie strony :) ignoruj jak tylko możesz - za taki tekst :) to ze szczególnym okrucieństwem ;)))

Gość dsadsadsadsa
"bo co powiecie na tekst do kobiety'' teraz musisz robic z polykiem bo tak to osad Ci na zabkach zostanie''" w jakiej sytuacji tak mowil, podczas seksu czy chcial Ci zrobic przykrosc bo mialas randki z innymi ?