Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikita

Poznałam faceta, ale on nagle zerwał kontakt...?

Polecane posty

Gość mikikita

Poznałam faceta z internetu.. gadaliśmy dniami i nocami przez smsy, maile,gg itp. Spotkaliśmy się, było już ciemno. Spotkaliśmy się w samochodzie, bo w sumie nie wiedziałam gdzie isc. porozmawialiśmy jakies 10-15 minut i sie pozegnaliśmy. Także nie widzieliśmy się tak dokładnie.Mielismy sie umówic na inny dzien jeszcze jak widno, ale ja z tchrórzyłam i przeciagałam spotkanie. On przesłał mi kilka swoich zdjec, ja sie wahałam. Po 2 tygodniach nagabywan i twierdzenia ze on mnie z samochodu nie pamieta przesłałam mu fotki twarzy.Jeszcze przed przesłaniem przestał do mnie pisac, pozniej po 2 dniach jak juz sie wkurzylam to stwierdzil ze nie mial czasu pisac... a co miesiac temu miał czas? przesłałam fotki i nic. Tego samego dnia wysłał mi tylko miłą buzke i sie juz tydzien nie odzywa mimo ze jest w necie.. co jest nie tak ?? nie jest mną zainteresowany czy sie zniechecił moim odwlekaniem? co ciekawe jest codziennie na gg i pisałam 2 razy. niestety on mi juz nie odpisuje.

Gość dekoldcsx
nie spodobal sie twoj ryj kolesiowi nad czym tu sie zastanawiac

Gość mikikita
no, ale on ze mna pisał jak juz miał fotki. I nic nie mówił. Nie moze powiedziec ze nie podobam mu sie czy cos?? i chcial sie dalej spotkac. to takie trudne powiedziec ze nie jest zainteresowany? lepiej nic nie pisac i udawac głupa?

Gość kiedyś też tak miałam,,,,
daruj sobie faceta, nie myśli poważnie, pewnie szuka na jedną noc, zresztą faceci z internetu....szkoda gadac, są bardzo małe szanse, że trafisz na normalnego i warto ściowego, ja bym z nim nie wsiadła do samochodu na pierwszym spotkaniu, bardzo zaryzykowałas...powinnas byc bardzoej rozważna

nie jest zainteresowany;/ (mniejsza o powod dla ktorego nie jest) jego prawo...

Gość mikikita
hm my mieszkamy blisko siebie wiec z widzenia ja go kojarzyłam, on mnie nie. Pozatym spotkalismy sie towarzysko a nie randkowo. Wiec nie rozumiem czemu nie moze mi napisac nawet ze nie chce sie spotkac tylko sie nie odzywa...

bo faceci już tacy są, jak coś im nie pasuje to wolą milczec niz oddzywac sie, nic na siłe...

Gość mikikita
czyli co... mam juz sie nie odzywac, skasowac jego numer i zablokowac na gg?? on nawet nie powiedzial czy dostal moje foty.. podjerzewam ze ta minka byla do fot, ale nie wiem juz sama. nei rozumiem go.

jeśli on nie szuka z tobą kontaktu to po co ty masz mu się narzucac, odpusc, poszukaj sobie kogoś bardziej na poziomie i wyslalas mu fotki i nawet nie wiesz jaki moze z nich uzytek zrobic...

brak odp - tez jest odpowiedzia, u mezczyzn radze patrzec na czyny a nie slowa;-) nie odzywa sie ...- to najlepiej swiadczy co on mysli na ten temat, czyz nie? a po co to tlumaczyc i tracic czas na roztrzasanie dlaczego ...

"co jest nie tak ?? nie jest mną zainteresowany czy sie zniechecił moim odwlekaniem? " I jedno i drugie. Odwlekanie, wahanie, brak wzajemności itp. spowodował, że poczuł się zniechęcony i że Ty nie jesteś zainteresowana. W końcu wysłałaś, a on pewnie stwierdził, że to co na nich jest, nie jest dodatkową zachętą. Ale poczekaj. Tydzień to za mało na ostateczne wnioski.

Gość ehhhehh
po ile Wy macie lat? w samochodzie siedzieliście? trzeba było iść np do maca, knajpy, baru:-) a jak nie było czasu to trzeba było spotkać się w taki dzień co czas by był :-P

Gość mikikita
w samochodzie bo spotkaliśmy się na stacji gdzie bar był niestety zamknięty, a było juz pozno i knajpy jakies 25 km dalej wiec juz wolelismy pogadac na spokojnie w samochodzie. On ma 24 lata, ja 22. Niestety coraz bardziej wydaje mi sie ze on szuka sobie lasek do bzykania.. gdyby mu zależało to by czekał dalej, a nie gorzej jak dziecko przestał sie odzywac.

czy nie mozesz poznac faceta w normalnych okolicznosciach ? poza tym jak powiesz dzieciom ze poznalas tatusia ? Córeczko spotkałam tatusia w samochodzie ?

Gość mikiita
jestescie dołujący, facet ma problemy i tyle. Wszystko juz wyjasnilismy.

Gość gwoli wyjasnienia...
hahahaha, wieje od ciebie z daleka naiwnoscia