Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoyalFlush

Ciaza 10kilo na plusie :(

Polecane posty

Gość wredna małpa27
ja w 1 ciąży przytyłam 40 kg

Gość wredna małpa27
a 15 to zrzucisz..dziecko,wody i td też ważą ,mi po porodzie spadło po 3 dniach 8 kg

Gość no bez jaja
ja jestem w 29tc i przytylam 10kg :/

Gość przyszlaMamusia
Ja w ciąży przytyłam 13kg z czego kilka dni po porodzie miałam 9kg mniej :)

Gość znajoooma
ja jestem w 33 tyg na plusie 9 kg waże teraz 54 kg :)

Gość wredna małpa, rodziłaś
dziesięcioraczki????!!!!:o

Gość plamienie moze tez byc
nie przejmuj sie zgubisz zobaczysz.ja przytylam 14,5 .teraz maly ma ponad 9ms a ja juz waze tyle co zanim zaszlam w ciaze.brzuszek jeszze troszke mam,ale mialam cc wiec moze troszke ciezej go zgubic.karmie piersia i w tym moj sukces,bo jem b duzo.

za 2 tygodnie już rodzisz więc może już nie przytyjesz, może nawet urodzisz wcześniej :) nie martw się zrzucisz, moje znajome więcej zrzucały, moja mama przytyła ponad 20 kilo ze mną a po porodzie szybko schudła tak, że ważyła mniej niż przed ciążą, trzymaj się i pozytywnego rozwiązania

Gość wredna małpa27
przed ciążą warzyłam 58 kg.jak przyjmowali mnie do szpitala to 97kg .nie,nie udało mi się zrzucić wszystkiego :( nad czym od 5 lat ubolewam .w drugiej przytyłam 13,5 kg no i to spadło

hmm..ciekawe...40 kilo, trudno mi to sobie wyobrazic..myslisz ze to malo ruchu, czy duzo jedzenia typu slodycze badz tluste potrawy?

tak w ogole termin mam na za 4 dni, ale lekarka powiedziala ze moge przenosic kolo 10dni, stad te dwa tygodnie... Zblizajacego sie porodu w ogole nie czuje za to rosnacy apetyt tak :) zatem nastawiam sie na to ze waga pojdzie w gore...Jestem osoba bardzo wysoka i zaokraglilam sie tylko w okolicach brzucha...sama nie wiem czy to dobrze, bo potem zostanie mi nawal skory i tluszczu w jednym miejscu...

ja pierdziele jesli od obzarstwa tak mozna przytyc to masakra.nie kumam jak mozna tyle zrec sory za doslownosc.kumpela tez tyle przytyla,to po miala rozstepy nawet pod pachami.masakra schudla,a skora jej wszedzie wisiala.z tym juz nic nie zrobi.lekarz jej tylko powiedził,ze na plastyczna sie nadaje.pozniej zdziwione,ze meza juz"nie ruszaja"

Gość wredna małpa27
moim zdaniem mam tendencję do tycia.

Gość wredna małpa27
nie obżerałam się jak sugerujesz .

to z powietrza kg sie wziely?jakos nie chce mi sie wierzyc.wiem,ze dziecko swoje wazy,łozysko i iine sprawy tez.tyle,ze dziwi mnie,ze ja szczupla urodzilam wieksze dziecko niz te wielkie grubsze kobiety w szpitalu.chyba cos nie tak

nie chodzilo mi od razu o obzeranie.. ja przyznam szczeze ze ostatnimi tygodniami jem bardzo duzo slodyczy i zapewne stad taki efekt a nie inny.. z tego co slyszalam niektore kobiety maja bardzo duzo wod plodowych co wplywa na wieksza wage.U mnie akurat nie w tym problem.

Gość ja też przytyłam 15 kg
nie martw się:) teraz ważę 7 kg mniej niż przed ciążą:)moje dziecko ma 9 miesięcy

moj gin pilonowal wagi od poczatku.jak kumpela zaczela tyc wiecej to szukal przyczyn i opiprzał ja.ja tez jadłam duzo slodkiego,ale nigdy nie nalezalam do otyłych,a i w ciazy kontrolowałam wage.

Gość ja też przytyłam 15 kg
mój gin tez mnie opieprzał :)

Gość okijuhygtfdrftgyh
Nie rozpaczaj ! ja w ciąży utyłam 24 kg :/ Ale w ciągu pół roku się wszystkiego pozbyłam :D

Gość moja mama przytyła
będą w ciąży ze mną 30kg

Gość pytankooooo
15kg to jest ok,moment i zleci. ja w pierwszej ciazy przytylam 11kg,po 2tyg od porodu bylam chudziusienka z olbrzymim biustem ;) a schudlam 12kg. teraz natomiast jestem w 29tc a juz mam 10kg na plusie i nie obrzeram sie ,nie jadam smazonego,tłustego,słodycze czasami,mam bardzo duzo ruchu,wiec widocznie tak ma byc.oczywiscie nie chcialabym przekroczyc 15kg,jednak nie zmierzam sie głodzic.

Gość azja)))
Autorko ty chyba jakaś poye bana jesteś. Bez obrazy, ale ile chciałabyś przytyć w ciaży? Uważasz że 15 to dużo??? Dużo to 30. A i z takich wag dziewczyny schodziły...

Gość mamusia synusiaaaaa
a ja przytyłam 17 kg :-( nie wrociłam juz do starej wagi :-(

Gość nikinikina
Ja w 37 tc miałam +25 kg. Wszytsko ładnie mi zeszło w pół roku. Do pracy wróciłam w ciuszkach sprzed ciąży. A rozstępy??? Mam dwa- oba na piersiach. Moja koleżanka przytyła raptem 9 kg ale cały brzuch uda i pupę ma posiekaną rozstępami...

Azja ...budowa ciala tez ma tu istotne znaczenie...jesli przed ciaza kobieta byla bardzo szczupla to 15 kilo jest w stanie zrobic wieeelka roznice...szczegolnie jesli sie jest wysokim bo to znacznie obciaza kregoslup.. to po pierwsze.po drugie wulgaryzmy sa tu zbedne.