Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia091

Maż mi powiedział . . .

Polecane posty

Gość Asia091

Dziewczyny nie wiem co robić maż mi powiedział zebym zdchla przy porodzie ;-( jestesmy małzenstwem 6 lat mamy juz dwoje dzieci teraz jestem w 33tyg . Ja mam 27 lat a on 37.

Gość hvghfcdgfv
Pochodzisz z rodziny patologicznej ? Bo w normalnych chyba takie teksty nie padają :o

trzebabyło mu odparzyć coś równie błyskotliwego i elokwentnego... Jak to co masz zrobić? Chyba co miałaś zrobić ;) ZAREAGOWAĆ...

Gość wenkka
Pancerna koldora ale sie popisalas swoja madroscia :O

Gość nie wiesz
co trzeba zrobić? przywalić mu w ryj, albo klejnoty - niech się zwija (a raczej zdycha) z bólu. Nie obraź się autorko, ale z Twojego męża to kawał skur..... Jak tak mógł.

Gość Przecież to zmyślone
jak tyle tematów wczoraj.... Nie widzicie, ze w nicku znowu zdrobnienie?

Gość ferka567
Bardzo Ci współczuję takiego męża chama.... Po prostu brak mi słów na to,sk..wysyn.

Gość sdfggg
ma rację, bo ty kurwa nic nie umiesz jak tylko zachodzić w ciąże, od kiedy to małżeństwo kończy się tylko na rodzeniu dzieci, ciekawie czy na te dzieci będziesz teraz zapierdalać aby je utrzymać

Gość zmeczona- zyciem
Witam ,dziewczyno nie wiem jaka masz sytuacje w domu ,ale moge ci tylko powiedziec jedno ,ze przy takich tekstach jak nic z tym nie zrobisz to on sam nabierze wiecej pewnosci siebie i sam zrobi krzywde Tobie a moze i jeszcze dziecia .Na Twoim miejscu raczej poszukalabym pomocy w instytucjach gdzie takich udzielaja a jego mozesz niezle udu....ic ze sam bedzie mial ochote zdechnac ,pamietaj ze to Ty jestes ofiara przemocy w rodzinie a nie on a to jest przemoc psychiczna co on serwuje Tobie i watpie aby bylo lepiej przy takich tekstach z jego strony to nierealne .Powodzenia i pozdrawiam.

Gość ale glupiebabyyyy
ze z takimi typami idą do łóka i jeszcze decydują się na dzieci, ale puste baby, chyba wam się tak chce seksu, że już nei patrzycie na nic

Gość powiedział ci tak dlatego
że ciągle drążysz temat jego 15-letniej córki z poprzedniego związku, o której dowiedziałaś się od jego siostry

do 'powiedział ci tak dlatego'-> -> zadne to wytlumaczenie...by sie odezwac w ten sposob do kobiety, ktora nosi jego dziecko pod piersia, taki typ musi byc skonczonym kretynem...

Gość prowokacja na maxa
a wy sie tak udzielacie...buhahaa