Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o k.wa

Żeberka w coca coli, facepalm...

Polecane posty

Gość o k.wa

zobaczyłem reklamę żeberek w coli :o, a może jeszcze kluski w polewie pepsi :o, co się tym ludziom w głowach robi :o

robiłam, nie jest złe. Mieszasz colę z ketchupem i przyprawami. Nie wiem co w tym takiego nadzwyczajnego. Mój mąż robi genialne żeberka z ketchupem tylko zamiast coli dodaje miód :)

Ja mieszam z kolei miod z pikantnym sosem chili i przyprawami i sosem sojowym :) pyszotka

Gość a mnieeeeeeeeeeeeeee
ta reklama kojarzy sie z tym,ze te zeberka są w bakterii coli :O

Gość cknvksd
ale masz zamkniety umysl na nowosci. wiele ludzi lubi smak slodko-kwasny, jest kurczak z ananasem, w ciecie kokosowym to co zlego jest w zeberkach w coli? jadles w ogole debilu? tej coli nie czuc, tylko fajna glazur z niej powstaje

Gość cknvksd
o z miodem tez jest wiele pysznych przepisow, ostatnio robilam udka w marynacie miodowo-musztardowej, pycha

Gość o k.wa
debilem tp ty sam jestes. nie wiesz ze cola rozpuszcza bialko????? :O

Gość do autora,
dzięki twojemu tematowi przeszedł mi do głowy pomysł, jutro zrobię sobie kurczaka w red bullu, to będzie pyszne :)

Gość doboju
a zeberka w piwie jakie dobre

Gość nie w temacie....
hej . a co to jest facepalm? czy to alkoholowy napoj? gdzie go mozna kupic. chetnie poeeksperymentuje z jakims mieskiem i facepalmem i dam wam zanc jak to smakuje :-)

Gość do autora,
"z tym red bullem to jaja są?? Jeśli nie to daj przepisa bo pierwsze słyszę" jutro pierwszy raz takie coś zrobię, przepis będę wymyślał na bieżąco, ale wierzę, że super mi wyjdzie :)

Gość Jelito
Ja lubie smalec z miodem .

sprobujcie zalewe z soku pomaranczowego i winna slodkiego martini , do tego miod, postoi tak z 12 godzin, cala noc w lodowce. Skrzydelka ,zeberka, kurczak co chcecie , wychodzi pychota

Gość nie w temacie....
czy ktos mi powiem o tym facepalmie?????? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.

Gość do autora,
"ale gdzieś zasłyszałeś czy będziesz sam inwencje twórczą przejawiał/a" jak zobaczyłem ten temat, to mi przyszło do głowy, że może by coś z red bullem zrobić no i postanowiłem, że jutro spróbuję coś wykombinować :)

Gość o k.wa
i co ci ma wyjść, jakiś energy chicken ? jesteś poj.bany :o

Gość bardzo smaczna rzezcz
probowalem

Gość trutnov]
to ja proponuję pizza power plus :D

Gość Warszawianka szukajaca31
Jest tyle świetnych POLSKICH przepisów że tylko idiota będzie żarł takie gówno jak "żeberka z colą" :-O 🖐️

Gość aha ii ach
kiedyś kilka razy zrobiłam zeberka w sosie kawowym, tez tam ketchup sie dawało, więc wiem, ze to może byc całkiem dobre 🖐️

Ciekawe, ze kucharze z kilkoma gwiazdkami michlelin stosuja takie recepty.... Zreszta, dlaczego to takie dziwne? Wino, piwo, porto, likiery od dawien dawna sa uzywane w kuchni. Rowniez kawa i herbata, nie tylko w deserach, nie tylko w plynnej postaci. Czesto wlasnie ci wielcy kucharze nie podaja swoich "tajemnych skladnikow", by nie szokowac ludzi.

Gość Armataaaaa
nie przyrownujmy miodu czy piwa do coli... na piwie czy miodzie mozna zrobic wiele pysznosci, poza tym piwo jak wino ma gorzki smak i idealnie nadaje smaku wielu potrawom. miod natomiast to inna bajka... niz cola. niedlugo to beda zeberka z moczem albo ze snickersem ze sloika...

Gość Może to i smaczne
Tylko cholernie niezdrowe.. Nie dość ze chemia w przyprawach to jeszcze kwas fosforowy :/ fuj