Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdeGustoOOwana tym kafe

Trafiłam tutaj dzisiaj po raz pierwszy i po kilku godzinach

Polecane posty

przeglądania doszłam do wniosku, że : 1) większość facetów na tym forum to srające w majty panienki, którzy nigdy nie znajdą drugiej połówki 2) dziewczyny tutaj piszące to zwykle księżniczki, które nie mają co robić jak tylko wymyślać kolejne "problemy". Pozbawione własnej osobowości, zdania, obwiniają o wszystko facetów, a prawda jest taka, że niejednokrotnie to one wszystko psują. Zero własnego życia, a potem wielkie pretensje, że nie interesują już faceta... 3) przeważającą ilość uczestników tego cyrku stanowią gimnazjaliści, którzy mają za dobrze w domu i nie dostają regularnie w dupę... 4) siedzą tu erotomani, którzy tylko przed kompem potrafią wymachiwać siusiakami 5) za dużo tu prawiczków i prawicowców 6) niepokojącym zjawiskiem są podszywy, które wgryzają swoje kły w każdy temat. przypuszczam, że to wspomniani gimnazjaliści 7) tylko nieliczni reprezentują wyższy poziom. Plus za wypowiedzi takich osób jak Elena czy Mellygion. Dobrze się je czyta.

Gość fdgj,nhjk,,
a ty kim jestes? elena czy mellygionem ?:D

Gość o przepraszam
a użytkownik Looooser? Zobacz jak się udziela. Jest dobry dla kobiet i dla zwierząt. Nawet napisał, że jest przystojny.

Ogólnie to chamstwo, desperacja, użalanie się nad sobą, nadmiar ludzi z niskim poczuciem wartości. Lubię fora, ale tutaj w porównaniu z gazetą. pl jest okropnie...

Użytkownik Looser to chodząca porażka. Co myśleć o facecie, który zakłada ileś tam tematów dziennie, w każdym wychodząc na przysłowiową pizdę?

Gość Zuzanna Amelia !!!
Prawiczki sa fajne.

Gość o przepraszam
a widzisz, widzę, żeś rozumna Bestyja, niestety z wieloma rzeczami się zgodzę, jak tylko zacznie się jakiś fajnty temat to ktoś się wryje z butami, ale widzisz np. Loooooosera nie da się zbanować na stałe i robi chlew gdzie się da

Gość fdgj,nhjk,,
Trafiłam tutaj dzisiaj po raz pierwszy i po kilku godzinach " po czym piszesz "Co myśleć o facecie, który zakłada ileś tam tematów dziennie, w każdym wychodząc na przysłowiową pi**ę? " i po kilku godzinach znasz wszystkie niki jak wlasna kieszen i wiesz tez ze luzer zaklada kilka tematow dziennie :D:D:D:D:D:D

Taaa... o ile nie użalają się nad sobą :D Generalnie to źle im wróżę. Albo jesteś życiową ciamajdą, albo bierzesz życie w swoje ręce. Forumowicze niestety w większości tego nie rozumieją. Szukają problemów, gdzie ich nie ma. Tematy wyssane z dupy. Wypowiadają się głównie panny, które nie mają swojego życia, niedojrzałe emocjonalnie. Polska taka, że aż miło...

Gość prawiczek4ever
do autorki: przytul mnie mamo 😭

Gość Niefortunne sformułowania
"wychodząc na przysłowiową pi**ę" w ciepły sobotni wieczór znalazłem przysłowiowego chuja. Niestety.

Przyznam się ,że sama się czasem podszywam i piszę głupoty ale na pewno nie takie chamskie jak większość i może nie jestem zbyt inteligentna ale przynajmniej się staram aby być na poziomie,mam 17 lat więc może mi być to wybaczone.

Banda kretynów i pustych szmat!! masakra.

ooo..podszywacze w akcji. spadam do gazety.pl idioci.

Przeglądałam też tematy sprzed kilku dni, żeby było jasne. Looser na tym tle zapada w pamięć. Nie trzeba zresztą długo tu siedzieć, żeby przesiąknąć specyficzną atmosferą tego miejsca.

chyba ty kretynico!

Gość Niefortunne sformułowania
"spadam do gazety.pl idioci" Daj linka. p.s. pl powinno być na końcu adresu strony.

Gość kłamiesz jak cholera
z tym siedzeniem jeden dzień. bo podszywów to na kafe nei ma od dawna. Takich porzadnych i częstych. Więc jak to wiesz to siedzisz tu pewnie od lat :O🖐️

srateria kafeteria dla nieudaczników i idiotek, które od garów sie oderwaly.

Nie, ja tylko wyrażam swoje zdanie. Widzę jednak, że podszyw wciąż działa i niestety obawiam się, że większość waszych tematów, inteligentniejsza część kafe, stanie się polem tego typu czubków.

gazeta.pl jakie ps ?

Inteligentniejszych nie ma tu. Patrz mój temat.

www.gazeta.pl P.S. kapujesz ??

Jesteście wszyscy bardzo płytcy,nie będę traciła czasu na takie ścierwo jak wy,na pewno jestem o stokroć wyżej niż,jestem artystką,gram w teatrze i jestem kimś mimo że mam 18 lat to już osiągnęłam prawie wszystko co można osiągnąć w aktorstwie,jeszcze o mnie usłyszycie a ja się będę publicznie śmiała z użytkowników kafe.