Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szuwar217

Zaplodnienie ???? Jest to mozliwe

Polecane posty

Witam, czy konieta moze zajsc w ciaze poprzez pieszczoty pod prysznicem z mezczyzna ? A bylo tak: Wszedlem pod prysznic, zaczalem sie sie Myc umylem penisa woda, przyszla dziewczyna nie wiem czy penis byl kolo warg sromowych, nie bylo wytrysku, dziewczyna miala wtedy 4-5 dzien miesiaczki. Czy moze ona byc w ciazy przez taka sytuacje ? Prosze o odpowiedz

Gość taka ja kaaaaja
kochany a ile ty masz lat? 14 ?

Weź, bo się zawstydzę. :classic_cool: Mail działa. :D Ale! Nie pamiętam hasła. :D A nie wiem kiedy Arka złapię, żeby mi hasło zresetował, więc na razie możesz pisać na tego maila, który się pojawia jak klikasz w mój profil. Do tego to nawet pamiętam hasło. :D

Ale czy ktoś tu pyta czy chcesz? Trzeba było nie moczyć, to byś problemu nie miał. Nigdy nie wyliczysz dni płodnych w stu procentach to raz, dwa wcale nie musi dojść do wytrysku żeby zapłodnić luba, trzy plemniki żyją w organizmie dłużej niż Ci się wydaje. Poczytaj trochę w necie i następnym razem myśl głowa a nie pindolem. Taka rada na przyszłość.

Czytalem o tym ze plemniki moga sie przedostac do pochwy na innych stronach ale jak nie wiem. Czyli bez wlozenia nie ma szans tak ?

Chłopcze, poczytaj najpierw jak dochodzi do zapłodnienia, potem o cyklu kobiety, dniach płodnych itp. a potem się bierz za zabawy pod prysznicem

Czytalem, i za duzo nie rozumie bo informacje sa rozne na ren temat. Woec ospowi mi ktos proszE