Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość john67568578

co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość john67568578

gadałem z dziewczyną na chacie erotycznym, fajnie się gadało i ona zaproponowała żeby zadzwonił do niej, zadzwoniłem, ale odebrał jakiś facet i zaczął na mnie ryczeć, wrzeszczeć i wyzywać . Napisałem jej wtedy na chacie zgodnie z prawdą "zadzwoniłem i zostałem zwyzywany od chujów" a ona "to dopiero początek ostrej zabawy" i wyłączyła się. Teraz bez przerwy ktoś do mnie wydzwania i się nie odzywa już chyba ze 100 w ciągu godziny, numer zastrzeżony, ale niewykluczony że to tamten na który dzwoniłem. Poza tym tak nam się dobrze gadało, że podałem jej nieopatrznie na chacie adres mieszkania. Ona mi wysłała zdjęcie swoje(piękna), ale teraz się zaczynam obawiać czy to nie była ściema i czy to nie jakiś zboczony facet ma teraz namiary na mnie... telefon musiałem odłączyć bo non stop dzwonił. co by tu zrobić?

wyciągnąć naukę na przyszłość, zboczuchu! swoją drogą, fajna babka z niej musi być :) dobrze ci tak! jeszcze facet powinien przyjechac i skuć ci pysk, to byś nie zaczepiał obcych bab na przyszłość, zboczeńcu!