Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kto ma dzisiaj dobry humor tak jak ja?:)

Polecane posty

Czesc Jenny Ja sredni ale ujdzie :) Jak tam postepy w budowie domku?

cześc kaacia a dobrze ..płytki w poniedziałek do odbioru i kotłownia bedzie już robiona:) bedzie robić całą zimę i i wiosnę pomieszczenie po pomieszczeniu ...dzięki temu ,że farelki chodzą non stop 24/na 24 szybko schnie wszystko

No to supcio ale prad za te farele masakryczny bedzie znaczy rachunek A u nas srednio babcie meza zabralo pogotowie czekamy na jakies wiesci. W pon nasz dobry kolega zadzwoni do lekarzy i babcia bedzie pod opieka ordynatora. :) My idziemy pozniej trzeba pigulom jakas kawe kupic albo cos i wsunac w kieszen pare zlotych zeby babcia sie zajely.

Gość amen..
Tysiącletnie królestwo 1 Potem ujrzałem anioła, zstępującego z nieba, który miał klucz od Czeluści i wielki łańcuch w ręce. 2 I pochwycił Smoka, Węża starodawnego, którym jest diabeł i szatan, i związał go na tysiąc lat. 3 I wtrącił go do Czeluści, i zamknął, i pieczęć nad nim położył, by już nie zwodził narodów, aż tysiąc lat się dopełni. A potem ma być na krótki czas uwolniony. 4 I ujrzałem trony - a na nich zasiedli , i dano im władzę sądzenia - i ujrzałem dusze ściętych dla świadectwa Jezusa i dla Słowa Bożego, i tych, którzy pokłonu nie oddali Bestii ani jej obrazowi i nie wzięli sobie znamienia na czoło ani na rękę. Ożyli oni i tysiąc lat królowali z Chrystusem. 5 A nie ożyli inni ze zmarłych, aż tysiąc lat się skończyło. To jest pierwsze zmartwychwstanie. 6 Błogosławiony i święty, kto ma udział w pierwszym zmartwychwstaniu: nad tymi nie ma władzy śmierć druga, lecz będą kapłanami Boga i Chrystusa i będą z Nim królować tysiąc lat. Walka ostateczna i potępienie wrogów Boga 7 A gdy się skończy tysiąc lat, z więzienia swego szatan zostanie zwolniony. 8 I wyjdzie, by omamić narody z czterech narożników ziemi, Goga i Magoga, by ich zgromadzić na bój, a liczba ich jak piasek morski. 9 Wyszli oni na powierzchnię ziemi i otoczyli obóz świętych i miasto umiłowane; a zstąpił ogień od Boga z nieba i pochłonął ich. 10 A diabła, który ich zwodzi, wrzucono do jeziora ognia i siarki, tam gdzie są Bestia i Fałszywy Prorok. I będą cierpieć katusze we dnie i w nocy na wieki wieków. Sąd nad narodami 11 Potem ujrzałem wielki biały tron i na nim Zasiadającego, od którego oblicza uciekła ziemia i niebo, a miejsca dla nich nie znaleziono. 12 I ujrzałem umarłych - wielkich i małych - stojących przed tronem, a otwarto księgi. I inną księgę otwarto, która jest księgą życia. I osądzono zmarłych z tego, co w księgach zapisano, według ich czynów. 13 I morze wydało zmarłych, co w nim byli, i Śmierć, i Otchłań wydały zmarłych, co w nich byli, i każdy został osądzony według swoich czynów. 14 A Śmierć i Otchłań wrzucono do jeziora ognia. To jest śmierć druga - jezioro ognia. 15 Jeśli się ktoś nie znalazł zapisany w księdze życia, został wrzucony do jeziora ognia.

no za prąde pewnie 1500albo i 2 tyś ,ale kotłownie jak zrobimy zamontujemy piece to będzie można podłogówkę włączyć. Kaacia a co się babci stało??? ,dajcie dajcie cos pigułom bo one tylko patrzą ,żeby coś dostać

Wiesz babcia ma ponad 90 lat wszystko jej dokucza . Teraz z powodu omdlen zaslabniec :(. martwie sie ale coz na razie mozemy tylko czekac.

Ja chce dac kawe lavazza duze merci i wsunac chociaz niebieski banknot w kieszen. Na wiecej mnie nie stac

Gość malepppet
kaciaa - skąd jestes?

Niewazne skad Haadia witaj jesli wyslalas mi e-maila to sorki ale odp sie nie doczekasz zagubilam haslo do tamtego konta zaraz zaloze nowe jak po Andrzejkachdziewczyny?? :)

Gość malepppet
lubie cię i mnie interesujesz. to może chociaż wiek zdradzisz albo imie? :(

?????? Ze co?? :D mnie na kafe malo ludzi lubi stara jestem oj stara :D

Gość malepppet
no to widać jestem w mniejszosci :)

no to życze aby babcia szybko wyzdrowiała:)a dobry humor mam nie wiem ,wczoraj spędziłam fajny dzień z moim mężem tylko my dwoje ,poszliśmy do kina na "zmierzch" zakupy,wspólny obiad :) miło było poprostu .Dzisiaj też nic nie muszę robić ,siedzieć w domu i odpoczywać:) .

:) To fajnie :) A ja na pensje czekam jak na zbawienie dopiro we wtorek Pomaranczko a za co mnie lubisz?? :)

Gość malepppet
jestes mila i winoskuje po tym co piszesz oraz jak piszesz, ze jestes mega ponętna i seksowna

Oj zakupy Przypomnialas mi lece we wtorek malzowi prezent kupic na Mikolajki :)

Gość malepppet
masz męża? :(

malpeet tak :) w lutym bedzie czwarta rocznica slubu dokladnie 2 lutego. Ja sexowana???????? :D :D Jestem mega brzydka i mam to w powazaniu. Wesola nie doluj sie jestes super kobietka tez Cie bardzo lubie podobnie jak Jenny Haadie i multum osob na kafe :)

Tak. Ide do kumpla ma sklep mysliwski. Kupie mu zajefajny noz :) Moj kolekcjonuje noze zreszta ja tez je uwielbiam. No i ksiazke Wiedzmina ;) tom 3 :)

Jenny i jak film? Też mam iść na niego. A dzisiaj jakie plany macie? Kaacia tak, pisałam:-)

no proszę ty przynajmniej nie masz problemu z prezetnem ,swoją drogą ciekawe kolekcjonerstwo noży to jak przyjdzie złodziej to macie bron:D