Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deka2098

Choroba psa

Polecane posty

Mój pies od rana wymiotuje tak jakby wodą i żółcią , liże dywany i je co popadnie np . gałązki kwiatów . Co mu może być .?

Wydaje mi się że ma problemy z żołądkiem. Psy tak czasem mają. Powinien wyjść na dwór i zjeść trawę w ten sposób oczyści sobie żołądek. Jeśli mu nie przejdzie skontaktuj się z weterynarzem.

Gość hgywsm
Ta trawa to ma być rdest, jest ona ostra i czyści żołądek psu. Ja mojej daję pół tabletki ranigastu, jednorazowo psu nie zaszkodzi a moze pomóc. Na dłuższą metę nie stosuj leków dla ludzi pieskowi bo pies moze dostać owrzodzenia żołądka.

Gość poprostu IzA
moja sunia, jak jest na polu, to je trawe, potem prowokuje wymioty, i wypadaja jej takie zbitki siersci z zoladka, i robi tak dosyc czesto, zreszta kot tez, ale wiesz u mnie na wolnosci przebywaja to latwo, bo czesto to robia, i jesli to wymioty bez tresci pokarmowej, t moze wlasnie ma zlogiw zoaldku nie wiem, a u ciebie? miszkasz w domku czy bloku, jak w bloku kup moze w sklepie zoologicznym sa takie juz trawki posadzone specjalne, albo zasiej taka w doniczce siersci psy nie trwawia, a jak jedza trawe to jakos im ta siersc neutralizuje, i latwiej sie jej pozbywaja z zoladka

Gość poprostu IzA
ja nie pomoze, to do weterynarza jutro, bo mogl sie czyms zatruc, ale lepiej idz z nim na dlugi spacer, bo chyba biedny szuka czegos co pomogloby mu pozbyc sie siersci z zoladka