Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfjhy

PROBLEM Z FACETEM

Polecane posty

Gość fghfjhy

Zaczęłam się spotykać z facetem starszym od siebie o 8 lat, ja 21, on 29. Jest juz po kilku związkach. Trochę przeżył. Mój problem jest taki,że chyba się za bardzo do niego przywiązałam i chciałabym miec go całego ciągle tylko dla siebie. Jestem zazdrosna o wszystko. On mi mówi,że mnie kocha,że mu zalezy. Powiedział mi też,że w przeszłości tak się po prostu zawiódł na dziewczynach,że teraz jakos ciezko mu zaufac i po prostu jest trochę oziębły. Mówi,że przejdzie mu to. Powiem Wam,że nie wiem co myslec...

Gość fdsf2121
Kłamie. I jak zwykle to bywa, sama to dobrze wyczuwasz, tylko się oszukujesz (tylko szukasz kogoś kto ci to powie). Albo potraktuj ten związek jako zabawę, albo go rzuć.

Gość dffdgfghhgjjhkjhkl
porucha kolejną szmatę i kopnie w dupsko... znajdzie nową i nowej bedzie gadal to samo: jak bardzo zostal skrzywdzony przez byle :D daj sobie z nim spokoj, i tak za stary dla ciebie. normalny facet w tym wieku juz dawno mialby rodzinę, wiec to zwykly ruchacz po prostu

Gość 534543sfdg g
Odezwała się normalna inaczej. Twój zaścianek nie tworzy norm. A faceta kopnij w d.