Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polacy są do kitu!

wstyd mi za polskich mężczyzn! nic sobą nie reprezentują! zwykłe buraki!

Polecane posty

Gość polacy są do kitu!

moim zdaniem jak brać męża to obcokrajowca, nie twierdzę oczywiście, że wszyscy polacy to frajerzy i nieudacznicy, ale zdecydowana większość. i nie wcale nie piszę, że lepiej dawać dupy murzynom czy arabom, ale faceci z innych europejskich krajów nie są takimi wieśniakami jak polacy. ja jestem związana z fancuzem i uarzam, że lepiej nie mogłam trafić i takich facetów życzę wszystkim polkom!

Gość polacy są do kitu!
francuzem miało być

A tak konkretnie to w czym jest lepszy ten francuz? Po drugie, życzę wam szczęścia. Chętnie jednak bym zobaczył co napiszesz za kilka lat, po urodzeniu dziecka i jak pierwsza miłość opadnie. Dopiero po latach okazuje się kogo wybrałaś ...

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
JackuJ jesteś mało konkretny. Dziecko scementuje ich związek! Ja tam lubię Polaków poza JackiemJ :)

@bo uczuciowy lubie najbardziej O rany ale mi dokopałeś, teraz będę miał doła :D Jak możesz (płacz i szloch), ty wstręciuchu ... tak mnie odrzuciłeś. Bez serca jesteś ... (szloch i wycie)

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
Niech zgadnę włączyłeś ironię? A wykrywacz ironii włączyłeś? ;) Uważaj to mnie podnieca! Idę spradzić jacy są Polacy. Pa !