Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdnksjhfksdhfjsdf

czemu prawiczki chcą tylko dziewicy? muszą mieć wielkie kompleksy :/

Polecane posty

Gość Prawdziwy facet woli jednak
Dopasować się można po ślubie. Jeśli chodzi o temperament... Pozostawię to bez komentarza. Albo nie. Pewnie że można. Czasem nawet w trójkę

Loooser jasne że można się podszkolić, popracować nad techniką, zw;aszcza jak sie ma do czynienia z kumatym, szanującym nas facetem bo niejedna kobieta pisze tu, że jej facet to w łóżku egoista, byle wsadzić, spuścić się i zasnąć Ja myślę że jak ma się do czynienia z dojrzałym, otwartym i inteligentnym partnerem, sex po ślubie nie jest ryzykiem, ale po co czekać, skoro jutra może nie być :P a ślub ? skąd wiadomo co będzie za 10, 20 lat hy ?

jasne że można się podszkolić, popracować nad techniką, Temperament to nie wiedza. To chęć.

Gość my prawiczki chcemy tylko
dziewic , ale gdzie takich szukac? :(

my prawiczki chcemy tylko dziewic , ale gdzie takich szukac? Na pewno nie na Księżycu.. Ale zanim znajdziesz pewnie już dawno nie będziesz prawikiem, więc nie szukaj na siłę.

Ślub jest symbolicznym momentem, w którym sobie obiecujecie, że chcecie być razem do śmierci itd. Raczej nikt nie weźmie ślubu, jeśli chce tylko zaliczyć. No i jednak trudniej jest odejść. A tak skąd masz pewność, że ktoś nie udaje, bo chce Cie tylko zaliczyć. Tak jak Britney Spears. Chciała być dziewicą do ślubu, ale miała tego swojego amanta i mu się oddała po jakimśczasie, bo była pewna, że wezmą ślub i będą razem. No i się rozstali.

Gość my prawiczki chcemy tylko
nie strasz po takim wyczynie stracilbym szacunek do samego siebie :(

całe zycie siedzicie na forum i gadacie o jednym, że chcecie dziewicy i nic sie nie zmienia. Podziwiam że macie jeszcze nadzieję

Moim zdaniem twierdzenia "tylko dziewica" bo inne są złe wynika z kompleksów, normalny prawiczek może wolałby dziewicę ale w ten sposób nie wartosciuje i nie jest to dla niego kryterium doboru partnerki.

"Jeśli chodzi o temperament, to myślę, że jak ktoś czekał i nie uprawiał seksu, to po ślubie tym bardziej może się dopasować z drugą osobą pod względem ilości seksu. " Luzerek ma rację, bo jak się dobierze dwóch czekających aseksów to będą mogli tak mniej więcej raz na rok :P tylko co będzie, gdy on będzie miał ochotę 5 stycznia, a ona 13 lipca? :P

Gość O Panie, widzisaz i nie grzmis
Jak zwykle niedziela a debil Loser znowu prawi swoje kazanie. Ciekawe co powiesz, jak będziesz miał 50tką na karku i nadal będziesz sam ? Żadna Cię nie chce i nikt się nie będzie z Tobą " dopasowywał " bo to nie klucz i zamek. Albo życie Ci wywinie kawał i spotkasz laskę, która Ci sprzeda kit o dziewictwie, weźmiesz ślub a ona potem pójdzie do innego faceta. Zrozum debilu Ty nie masz monopolu na ludzi ? Mam nadzieję, ze wkrótce Twoi biedni rodzice oddadzą Cię na leczeni albo a organy, wiesz nerki dobrze stoją. Nie zasługujesz na żadną kobietę bo z Tobą się nie da żyć. Tu tylko pomoże kaftan i pigułki. Ps. Na marginesie to niezły ubaw wyobrażać sobie jak Loser mówi : teraz nogi wyżej, aha, mam to , widzę wejście no to lecimy z tym koksem ;) ;) ha ha ha

Gość luuuzik
ojej :( luzer mial nadzieje ze Britnej zostawi wianek dla niego

Gość loosera trzeba zgłosić na
leczenie psychiatryczne!!! jego rodzice i dziadek są ślepi!!!!

To tyko sex, przestań to tak idealizować To tylko sex, to tylko następny koleś, to tylko rozwód, to tylko łapówka, to tylko grzech, to tylko narkotyki, to tylko aborcja.🖐️

on sam musi zrozumieć ze ma problem i chciec się leczyć bez kitu strasznie mi przykro, że niektórzy tak wegetują. Albo dajmy na to przebudzi się, otworzy oczy z 70ką na karku :O masakra

"Tak jak Britney Spears. Chciała być dziewicą do ślubu, ale miała tego swojego amanta i mu się oddała po jakimśczasie, bo była pewna, że wezmą ślub i będą razem. No i się rozstali." Luzer za dużo Pudelka się naczytałeś. :D

Gość Pawel...........
wolę wegetować niż znienawidzieć siebie

Gość bedziemy czekac na nasze
dziewice nawet i 50 lat , trzeba miec swoje marzenia :)

Gość Ramderuji
Ile trzeba, tyle będziemy czekać. Mamy swoje wymagania i zadna lewacka propaganda tego nie zmieni.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Zniewieściałe Don Juany buahahahahahahahahahahahahaha

Nie jesteśmy zniewieściali, wręcz przeciwnie. Jesteśmy prawdziwymi twardzielami z zasadami. Nie ulegliśmy modzie i nie stoczyliśmy się.

Gość luuuzik
Specjalna dedykacja od Britnej dla Lusserka: Ups I did it again, puściłam się !!!!!!!!!!!! He he w fajne rzeczy wierzysz, pewnie w to ze Papa Smerf Smerfetty nie zapial tez. Ja sie dziwie gdzie sie tagie urodzilo ? Czy to wplyw Czarnobyla ? Normalnie bomba. Idz pod przedszkole i zaklep juz sobie jakas zanim Cie smok Wawelski wyprzedzi. Wiesz on teraz wiele rzeczy zalatwia smsem ;)

Gość he he Looooser ty
chyba mylisz zatwardziałość z zatwardzeniem he he he Ty nawet koło prawdziwego faceta nie stałeś poza tym : " Dopasować się można po ślubie. Jeśli chodzi o temperament, to myślę, że jak ktoś czekał i nie uprawiał seksu, to po ślubie tym bardziej może się dopasować z drugą osobą pod względem ilości seksu. " Jak spotkasz namiętną kobietę a Ty się będziesz dziwił : czemu masz to wystające inne niż panie z internetu - to kopnie Cię w doope aż wyprzedzisz tą sondę co to wczoraj na Marsa wystrzelono Zrozum - Ciebie nikt nie chciał a nie, że Ty " wybierasz".

Gość dajcie mu spokoj
nie widzicie, ze jak pozytywka pepla to samo a jak mu brak argumentow to zgłasza do usunięcia albo nie pisze nic bo tepy?

Gość luuuzik
a9n1eszka to jest Nas dwoje, ja juz tu leze od dawna, szkoda ze nie studiuje psychologii bo byla by szostka za ten ewenement ;)