Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdnksjhfksdhfjsdf

czemu prawiczki chcą tylko dziewicy? muszą mieć wielkie kompleksy :/

Polecane posty

Gość namietne kobiety nie sa dla
nas bo predzej czy pozniej pusci nas kantem i pojdzie do innego ruchacza

Gość szukamy spokojnych
ulozonych dziewczyn ktorym nie w glowie rozrywki picie czy seks w kiblu na dyskotece

Gość luuuzik
daj se siana cymbole, pisz z jednego nicka, to już staje sie nudne , dobrze, zes nie Gremlin bo jakbys w kontakcie z woda sie k.......a rozmnazal to ja jestem za aborcja ;0 ;)

Gość kolejna puszczalska
z braku argumentow obraza nas prawiczkow :O

Gość luuuzik
kolejna puszczalska z braku argumentow obraza nas prawiczkow nie dosc ze debil to jeszcze analfabeta ;)

a9n1eszka "Któryś tu kiedyś pisał, że chce by dziewica, była zlękniona, zestresowana i tylko jego. Ja za pierwszym razem byłam tak rozluźniona, pewna że chcę, że pół kamasutry z chłopakiem przerobiłam Oni nie szukają dziewicy, tylko nieśmiałej, niepewnej siebie dziewczyny, nie w pełni ukształtowanej kobiety, niepewnej swojego ciała, z obawami i lękami. Daliby sobie spokój" Z tego co pamiętam to !offerma pisał, że kobiety zamknięte w sobie, nieśmiałe, zakompleksione są najbardziej pożądane...:D No ale nie można się po nim spodziewać niczego więcej, przecież nie ma pojęcia o kobietach to pisze głupoty, ot co.

Gość kolejna puszczalska
szanujacy sie prawik , a nie wor na sperme jak ty :O

Gość naszaklasanagolasa
Tutaj się akurat zgodzę. amiętne nie, normalne tez nie, dla Was pozostają 40 letnie dziewice, z zębami jak Stonehenge, deklami - 10 dioptri , z niewydepilowanymi pachami i z vaginą nietkniętą, bo przez te zwoje pajęczyn żaden pająk się nie przeciśnie.

Gość kolejna puszczalska
"dla Was pozostają 40 letnie dziewice, z zębami jak Stonehenge," Wybralbym juz taka niz zwykla puszczalska ktora uwaza sie za wartosciowa :O

Gość naszaklasanagolasa
kolejna puszczalska "dla Was pozostają 40 letnie dziewice, z zębami jak Stonehenge," Wybralbym juz taka niz zwykla puszczalska ktora uwaza sie za wartoscio Zmień płytę Looooser , bo ona mogłaby nie uważac się za wartościową tylko przegrana i byłoby jej wszystko jedno że nagle ktoś się nią zainteresował, nawet taki pustostan jak Ty. Wybierać ot sobie możesz ziemniaki w warzywniaku hie hie

Gość luuuzik
no looserek to jest mistrzem eufemizmow, jest fajtlapa a kreuje sie na don chujana

Gość kolejna puszczalska
Typowe kolejna ma urojenia , ze to luzer pisze :D

Gość Dziwne bo często można się
natknąć na wpisy, że " wstydzę się tego , że jestem dziewica ", " nie chcę być dziewicą " a Luzer je przerabia na święte krowy, wartościowe a one jak widać mimo plomby wartościowymi nie chcą być. Teżmi się wydaje, że będzie heca jak Luzer " rozpakuje swój prezent " w noc poślubną a za pół roku zobaczy pozew rozwodowy ;-)

Gość luuuzik
e tam, wtedy wezmie brzytwe i kota i bedzie szantazowal: jesli odejdzisz, kot zginie, piszczac swoim eunochowatym sopranem i moczac sie w kalesony

Gość kolejna puszczalska
zawsze mozna sie starac o uniewaznienie malzenstwa z powodu niewiernosci zony :P

Gość luuuzik
kolejna puszczalska zawsze mozna sie starac o uniewaznienie malzenstwa z powodu niewiernosci zony nic nie kumasz maly, to ona pierwsza Cie uniewazni he he lepiej sie troche doedukuj tak na zapas

Gość A ja mam jedno pytanie
Luzer nigdy nie odpowiedział: nie,nie masturbuje się - więc to robi. Kościół sprzeciwia się masturbacji bo to grzech, a przecież Luser tam chodzi. Po co ? Popatrzeć na babki ? Kreuje się na religijną osobą a tylko na pół gwizdka jest chrześcijaninem. Poza tym dziewica która nie uprawiała seksu, seksu analnego, oralnego ale wkładała sobie paluszki - Luzer chcesz taką za żonę ? Która doznawała rozkoszy z prysznicem zanim poznała Ciebie ? al eon nie odpisze, bo nie przyzna się , że żyje w grzechu. Ot i macie cały obraz tego Jegomościa.

Gość naszaklasanagolasa
Looooooser ma wielki kompleks małego członka, i tutaj już nie ma ratunku tylko przytrzaskiwanie drzwiami aż będzie puchł, może wtedy chociaż optycznie panna się nabierze