Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość njunnujn
co widziałam, to powiedziałam. jesli chcesz koniecznie wiedzieć, to uwaŻałam, że jest tutaj doświadczona w te klocki kobieta i pędzący jak ćma do światła, goowniarz. Przyjrzałam sie bliżej i zauważyłam, że goowniarz tez nieźle pogrywa i że do końca nie wiadomo, kto sie poparzy lub spali.

Gość facety to jednak sa sfinie
czepiasz sie i po co ? o zamiennik

Gość men a gear
Owszem mam depresję, schizofrenię jestem alkoholikiem i narkomanem. Od początku o tym mówiłem...żeczywiście sposób na podryw Zaraz będzie, że na litość brałem...tak źle i tak nie dobrze

Gość njunnujn
romans za duże słowo? ok, gierka, flirt, gadu gadu... whatever.

romance mnie romanance sie zachcialo a skonczylo sie na :O wstydzie boze uchowaj me chore glowine

ide sie wysikac

Gość men a gear
Nie zapomnij obtrząsnąć siusiaka:D:D

GG uzywa tysiace ludzi na całym swiecie. Tak jak innych komunikatorów czy telefonów.. Nie widze w tym niczego nienormalnego.

Gość njunnujn
albo oczyścimy emocje albo wszystko pójdzie w pieruny ile można wracać do tego samego punktu?

Gość njunnujn
słuchajcie, mnie to w sumie nie obchodzi, co między Wami bylo ale wplywa to na funkcjonowanie tego topu,a lubię tu wpadać. cieszę sie że jest jasność, że z m. w jego stanie nie jest możliwy zwiazek meśko-damski, bo żadnej babce bym tego nie życzyła. natomiast jeśli mamy sie dalej tu kumplować, to gadać mi zaraz, KTO, CO, DO KOGO, MA? he???

chcialabym miec siusiaka :) bylabym bezwzgledna suka, wtedy

ja z racji tego ze nigdy nic nie wiem przyznam sie njiun .. ze tym razem bardziej nie wiem ? to sobie gadajata/pojde swirowac gdzie indziej :)

Oczyszczam swoją atmosferę bardzo lubię M ale lubie go jako kumpla. Nie jestem zainteresowana zwiazkiem, a zwiazkiem z osoba problematyczną, w szczególnosci. M o tym wie, bo mu to osobiscie powiedziałam. Natomiast wkurzyła mnie jego chęć podrywania kilku panienek jednoczesnie, bo juz to przerabiałam A co wkurzyło mnie i mocno zakuło - M o tym takze wiedział. Bardzo prosze by M podrywał kogo tylko che ale beze mnie. Ja jestem kumpelka.

Gość men a gear
Dzięki njun...jesteś wspaniała. Poniekąd wiekszość tych schorzeń zawdzięczam kobietom nie wyłączając matki. Ale dochodzę do siebie więc Twoja wycena mojej osoby jest mało warta. Przeważnie na początku mają mnie za wariata albo przygłupa bo nie zachowuje się standardowo i przeważnie też później widzą swoją pomyłkę...

Gość musi ten świat pierdolnąć
jak takie kobiety mamy.

Gość men a gear
Ile razy jeszcze to powtórzysz Iftar? W co drugim poście? No i widzisz było by mi przykro jeszcze nie dawno ale teraz mat to gdzieś. Osoba nie problematyczna się odezwała

Gość njunnujn
super iftar- wyczerpująco na temat. :)

Gość njunnujn
ciiiiii Młody, powiedziała szczerze co ma do Ciebie i koniec, bez komentarza- może uważać, co tylko ma ochotę, jak każdy tutaj.

Malcolm ja jestem jednym wielkim problemem z ktorym sama sobie nie radzę. Nie ukrywam tego faktu.

Gość njunnujn
wypierdalaj do ciotki, spamerze!

Gość men a gear
Jak byłem w szpitalu a byłem tam sporo nawiązałem kontakt telefoniczny z pewną dziewczyną. Spoko luz. Zrozumienie szczerość. Sytuacja podobna do If u niej. Miało dojść do spotkania między nami. Zaczęła mi pisać o jakims koledze itp ite sre a ja na to żeby spoko że ma kumpla. Koniec znajomosci był taki sms: pierdol się pomyłko...okazało się że już się dwa msc bolcowała z tym kolegą i ze mną pisała...więc przyganiał kocioł garnkowi. Moje zachowanie to astrategia zabezpieczająca przed podobną sytuacją w przyszłości

Gość men a gear
Powiedziałbym nawet, że wielki heej:(

Gość musi ten świat pierdyknąć
men a gear -- CO TO ZA NICK??:(

Gość mam czas to przeczytam
" 19:53 [zgłoś do usunięcia] szkoda mi kobit co to lecialy na typ egoiste31 " " 18:22 [zgłoś do usunięcia] odradzam > " Tak się składa, że kiedys nawet ten typek mi się podobał..:O pamiętam -nie tylko mi, miał kiedyś jakies "fanki" :D, które z czasem się ulotniły :P kiedy przejrzały na oczy :O.Nie jestem zainteresowana osoba która ma chęci podrywania i flirtowania zkilkoma panienkami jednoczesnie, bo też już to przerabiałam .:OI który odpowiada na topiki desperatek szujkajacych bolca na kafe :Dalbo który zaklada poryte topiki. :P Polecam masochistkom emocjonalnym szukajacym chorych jazd :O i huśtawek nastrojów. :O

Gość men a gear
wpisz se w translator...Niby, że manager ale niby co innego...zapomniałem jak się nazywa taka forma wyrazu...:(