Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

No nic go nie sprowadziło niestety. Myślałam, że może Ty go widziałaś. Muszę mu coś powiedzieć przed śmiercią.

Gość od if nie bije chłod
wyobraz sobie, ze nawet oszczedzili co nie co :) wiesz, dla podtrzymania gatunku tych, szczegolnie wyrozniajacych sie naturalna pieknoscia :) ale zawsze sluze pomocagdybys miala jakies pytania :) nigdy nie ukrywam moich sklonnosci do wolontariatu, czego i tobie nie odmowie doswidzceniem sluze

Gość njunnujn
ja sie nigdy nie obrażam if, także spox. zastanówmy sie zatem, jaka definicja miłości nie będzie dla ciebie farmazonem.... taka gdzie równoważone jest branie i dawanie, jak mniemam? i jak to osiągniesz? bedziesz wyliczać, spisywać bilans, analizować ile wniosłaś ile on wniósł? paranoja...

lusia ?

Przed moją. W końcu kiedyś umrę :P A wolałabym mu coś powiedzieć wcześniej, bo mi to nie da spokoju na tamtym świecie.

Gość Macowiec
Iftar mówiła o jego śmierci:P

smierc nie jest igraszka gdyby to napisala glupia njiun to jeszcze, ale wam sie dziwie to nie jest temat to zartow

Iftar, jeżeli w czasie tej intelektualnej posuchy na kafe chciałaś zaintrygować, to muszę przyznać, ze prawie Ci się udało :P Poza tym nie masz wyjścia, musisz próbować wszystkiego, żeby zagwarantować sobie wieczny spokój, dlatego zaryzykuj moje pośrednictwo, może akurat spotkam go przed Tobą zanim jeszcze będzie za późno ;-)

iftarem znowu zawiało i uznała, że jednak komiczne słusznie pewnego (pięknego) dnia nawiedził kuchnię :P

"to nie jest temat to zartow" myślisz, ze zaklinanie smierci, wypieranie jej nieuchronności coś da? uważam, ze lepiej ten temat oswajać, jak trzeba to w żartach

Gość Macowiec
jak to nie igraszka? Śmierć to jedno z najpowszechniejszych, najpewniejszych i w miarę łatwych do wywołania zjawisk związanych z życiem:P...Przez swą powszechność jest wręcz banalna;)

Gość njunnujn
zlot weteranek i kombatantek bastuję.

Gość Macowiec
Hej Czarniawce...Jak tam na kafeteryjnej emeryturze?

Lusiu jak go długo nie będzie to nie omieszkam skorzystać z Twojej propozycji. Aaaaa świat jest mały i całkiem niedawno prowadziłam rozmowę na temat psełdonima. Tu akurat ja się zdziwiłam i to mocno...

nieuchronna ze nie dodam glupcze :0

Gość o raaanyy
mam nadzieję że ten temat mimo wszystko przetrwa :O

Gość Macowiec
21:59 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor Iftar, jeżeli w czasie tej intelektualnej posuchy na kafe chciałaś zaintrygować, to muszę przyznać, ze prawie Ci się udało No tak...bo kiedyś przecież na kafeterii udzielali się tylko członkowie i członkinie MENSy:P

No tak...bo kiedyś przecież na kafeterii udzielali się tylko członkowie i członkinie MENSy macowiec ciesz się, że te czasy już minęły spokojnie możesz pisać i ty:P

Gość Macowiec
Tia...dywagacje o swojej śmierci i chęć rozliczania się z własnym sumieniem co zapowiada rychłe nadejście w.w rzeczywiście świadczą o dobrej kondycji psychicznej Iftar:classic_cool:

Dziękujemy za uznanie M :P Luśka to akurat była osoba przed którą w ogóle się nie kamuflował. Moje zdziwienie wywołało to, iż opowiadała o nim w bardzo pozytywnym świetle.

gdybys kiedykoliwek zechial podjac polemike na temat smiwrci ze mna :0 jestem otwrta :) ignorancie M

Gość Macowiec
Ike MENSa to dla mnie stowarzyszenie snobów...gdyby nie to zapewniam CIę, że byłbym tam jedną z bardziej znaczących postaci:P

co za byki

Gość Macowiec
Ale przecież nie wszystkie...dude:P