Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ^M^
poczekaj lili bo nie rozumiem... Zdziwiłbym się bo jesteś "normalną" kobietą i nie pozostajesz w stałym związku Czy też "zdziwiłbym się bo nie jesteś normalną i pozostajesz? A może zdziwiłbym się bo nie jesteś normalną i nie pozostajesz co oznacz że bym się nie zdziwił w sumie

Gość njunnujn
właśnie tak, postanowienie (proponowane) tego traktatu brzmi: dopóki twoja obelga wynika z logicznego (właściwego Twojej logice) toku myslenia, to sie nie obrażam, tylko kwalifikuję ją do wolnosci słowa. Innymi słowy pisząc, nigdy nie odebrałam wulgaryzmu z twojej strony w sposób, że jest to chlapanie dla chlapania, zeby zranić, ze zlośliwości, z agresji, na oślep, itd. dopóki tak jest, dopóty jest wojna, bo ja odpyszczę ale nie użyję guzika atomowego. 2. zasada: nie atakować bliskich, bo poza moim mężem , to nie spływa to po mnie.

Gość njunnujn
znaczy sie spływa, ale uważam ze ludzie na poziomie nie powinni szargać godnoscią osób, które nie mają nic wspólnego z ich wewnetrzna rozgrywką i takie działanie mnie passuje z interakcji z takimi typami.

Gość ^M^
Dobra njun...zapomnijmy już, że byłaś agresorem a teraz domagasz się reparacji wojennych. Niechaj zapanuje powszechna i urzędowa amnezja. łoki?

Gość njunnujn
o właśnie, Ty masz w sowim kajeciku moje wejście smoka, ono nie jest skasowane i dobrze, ale raz, że : przeprosilam if dwa,że: od tego czasu dowalałes mi z 20 razy.

Gość njunnujn
mam duszności, chyba znowu wraca mi nerwica... dobrze że weekend wolny.

Gość ^M^
Masz nerwice?

Hahaha ... M, wszystkie wymienione przez Ciebie opcje są możliwe. Ale mój post odnosił się do Twoich słów : "raczej nietrudno wam zaimponować". Mnie trudno, bo jestem wymagająca. Cieszę się, że zawieracie pakt o nieagresji. Jestem ciekawa na jak długo

Gość njunnujn
a nie widać, że jestem nerwus? hahahaha

Gość njunnujn
lill, jak to na jak długo? aż do zerwania ;)

Gość njunnujn
zrobię troche oddechów.

Gość ^M^
Ja się już nie wdaje w żadne konflikty...Mam dosyć tego w rzeczywistości a jeszcze tu będę sobie nerwy psuł...Zresztą mam nadzieje, że nie będzie powodu, no i przyznaje, że część mojego zachowania na forum to był rodzaj rozładowania emocji:) Ale to bez sensu

Gość ^M^
Przejąłem kontrolę nad jego umysłem... co nie było trudne zresztą;)

Widać, że faktycznie przejąłeś kontrolę. Może nawet przyzwyczaję się do nowego M

Gość ^M^
Nie tam nowy...jesteśmy w symbiozie.

🖐️ Dobrze, że można się tutaj porozumiewać za pomocą słowa pisanego, bo z artykułowaniem wypowiedzi jest u mnie gorzej niż źle :O

Gość ^M^
Czemu? Grypa, chrypa i siąpanie nosem jako znaki przestankowe?

Witam cudownie odnalezionego :) Przedwczoraj brzmiałam jak rasowy stójkowy spod monopolowego. Wczoraj jak marna imitacja Janis Joplin. Dzisiaj nie brzmię już wcale. Nie przypominam sobie siebie tak mocno przeziębionej. :O

Gość ^M^
Przykro mi. Może nadwyrężyłaś struny głosowe w jakichś stresujących okolicznościach?:P

Dopóki chodziłam do pracy, to nadwyrężałam i nie żałowałam sobie tej przyjemności. Korzystałam z faktu, że będąc chorą nie wolno mnie denerwować i w związku z tym opieprzałam kogo wlezie. :D I chyba przesadziłam z tą przyjemością :O

Byłam u lekarza. Dał mi jakieś ohydztwa do picia, płukania, ssania, łykania... faszeruję się więc jak indyk na Święto Dziękczynienia. :D

Gość ^M^
Zorrowa....być może lilian chodziło o lekarza innej specjalności...No wiesz...w związku z tym opieprzaniem wszystkich;)

A własnie, że nie. Miałam na myśli ogólnego, ewentualnie laryngologa. Opieprzenie kogoś jest czasem jedynym sposobem na postawienie tego kogoś do pionu, czyli jest jak najbardziej wskazane

Ze swojej złośliwej natury się już raczej nie wyleczę :D Na szczęście humor mnie nie opuszcza. Gdy to nastąpi i przerodzi się w przypadłość chroniczną, oznaczać to będzie, że już nie ma dla mnie ratunku. Poszukam wówczas czerstwej bułki i potnę sobie nadgarstki :D