Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Ciapata

Tego u faceta nie zaakceptuje.

Polecane posty

nie chodzi o dowartościowanie się. swoja drogą naprawdę dowartościowałoby Cię to? musisz mieć niską samoocenę 🖐️ jestem tylko ciekawa jaka jest 'poprawna' deficjencja 'ciapowatości' skoro wrażliwość w stosunku do zwierzaków uważasz za ujmę ;/

Gość mrkoooooooqwrowq
Lomu Lomu@tlen.pl'; Ale Ty prawdopodobnie jesteś jednym z tych, którzy uważają, że kobieta powinna akceptować Cię takim, jakim jesteś i niczego od Ciebie wymagać nie ma prawa... Nie, nie uważam tak, ale rzucałeś 4 razy fajki dla kobiet co świadczy że ty sam z siebie tego nie chciałeś więc dla mnie to chore. Pani Ciapata mrkoooooooqwrowq Widać, że chcesz na siłę wcisnąć jakieś kity Lomu kochanie, w ten sposób się raczej nie dowartościujesz Nie pisz do mnie kochanie bo nie spełniam twoich oczekiwań :P I musiałbym być jakiś powalony żeby się w taki sposób dowartościowywać

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek nie chodzi o dowartościowanie się. swoja drogą naprawdę dowartościowałoby Cię to? musisz mieć niską samoocenę jestem tylko ciekawa jaka jest 'poprawna' deficjencja 'ciapowatości' skoro wrażliwość w stosunku do zwierzaków uważasz za ujmę ;/ A od kiedy wstawienie fotki zwierzaka w stopce jest równoważne z wrażliwością do zwierząt? I wiesz co, chyba ty tutaj z tego co wiedzę leczysz jakieś kompleksy, ale nie ja :P

Gość mrkoooooooqwrowq
Pani Ciapata Nie prawda, ja kocham zwierzęta, ale równiez nie jestem obojętna na cierpienie dzieci czy chorych ludzi. Nie wiem po co ta dyskusja mrkoooooooqwrowq. I tak niczego nie udowodnisz. Bo nie umiesz Niczego nie muszę udowadniać bo nie mam takiej potrzeby :P I mowa była o facetach i ich podejścia do zwierząt i do ludzi, ale nie wiedziałem że jesteś facetem :P

jakie? zakładam, ze tego też nie będziesz potrafił wymienić :classic_cool: oczywiście, ze świadczy. zresztą pisze o całokształcie, nie tylko o wstawianiu fot 🖐️

Już Ci napisałem, że rzucałem (a raczej "zawieszałem":P) palenie, bo im to przeszkadzało. Jeśli nie potrafisz zrezygnować dla kobiety z rzeczy, które jej nie odpowiadają, to życzę powodzenia w szukaniu...

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek jakie? zakładam, ze tego też nie będziesz potrafił wymienić oczywiście, ze świadczy. zresztą pisze o całokształcie, nie tylko o wstawianiu fot Tak nie potrafię bo nie interesuje mnie twoja osoba, jak dla mnie możesz sobie leczyć jakie tylko chcesz kompleksy, skoro nie masz innego wyjścia to dobrze że chociaż tutaj masz taką możliwość.

Gość zgadzam się z ...
1. Wzrostu poniżej 180cm. - u mnie dolna granica 175:) 2. Wagi poniżej 80kg.- może być poniżej, byle nie nosił rozmiaru XXXL:) 3. Żółtych, zepsutych zębów i nieświeżego oddechu. 5. Włosów: -długich 8. Braku zarostu-to bardzo niemęskie.- ja wręcz przeciwnie-nienawidzę zarostu u faceta! 10. Dziewczęcy głosik, głos jak u 10letniego chłopca.- szczerze, chyba nie spotkałam faceta z takim głosem, no, może za czasów szkolnych heh:) 11. Cipowaty charakter tzw. ciepłe kluchy 12. Niezaradności, brak pewności siebie, idealnej idealności, pedantyczności. 13. Brak poczucia humoru lub jego nadmiar i ciągle ciesząca się morda. 14. Niski poziom inteligencji. 15. Zakończenie szkoły na poziomie podstawowym lub gimnazjalnym. 16. Nadmiernego zamiłowania do alkoholu lub jego brak. 17. Zażywanie narkotyków. - absolutnie żadnych! 18. Brak zainteresowań, przesiadywanie całymi dniami przed kompem (lub tv, lub u kumpla, tudzież z kumplami na mieście) 19. Brak pracy. 20. Brak prawa jazdy. 21 Wspomniane już palenie papierosów- nie znoszę, uważam to za marnowanie zdrowia i pięniedzy, a przy tym podtruwanie bliskich, także nie akceptuję! Generalnie uważam, że nie są to jakieś wygórowane wymagania, jak widać każda z nas lubi co innego, jedna szczupłych, inna dobrze zbudowanych, jedna z zarostem, inna bez, ja np. wymagam podstawowej kultury, wykształcenia, szacunku, ambicji, zarabiania pieniedzy (ponieważ sama zarabiam), prawa jazdy (ponieważ sama posiadam) niepalenia (gdyż ja nie palę) czy to tak dużo?

Gość mrkoooooooqwrowq
Lomu Lomu@tlen.pl'; Już Ci napisałem, że rzucałem (a raczej "zawieszałem" ) palenie, bo im to przeszkadzało. Jeśli nie potrafisz zrezygnować dla kobiety z rzeczy, które jej nie odpowiadają, to życzę powodzenia w szukaniu... No właśnie o to chodzi że ty nie rzucałeś a zawieszałeś :P Potrafię zrezygnować i nie musisz mi życzyć powodzenia.

skoro nie potrafisz, znaczy ze ich nie zdefiniowałeś, czyli nie zauważyłeś, a jeśli nawet to przynajmniej powiedz w czym się objawiła moja niska samoocena? w tym, ze bronie męskich miłośników zwierząt? :classic_cool: nie lubię rozmawiać gdy druga strona nie ma żadnych argumentów. takie pitu pitu nie ma większego sensu, więc żegnam 🖐️

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek skoro nie potrafisz, znaczy ze ich nie zdefiniowałeś, czyli nie zauważyłeś, a jeśli nawet to przynajmniej powiedz w czym się objawiła moja niska samoocena? w tym, ze bronie męskich miłośników zwierząt? nie lubię rozmawiać gdy druga strona nie ma żadnych argumentów. takie pitu pitu nie ma większego sensu, więc żegnam Odniosłem się do twojego całokształtu nie tylko do tego tematu, bo przecież jesteś tutaj "gwiazdą" hehe więc wiem z kim mam do czynienia i dlatego nie potrzebuje wdawać się z tobą w dyskusję bo wiem co sobą reprezentujesz(to że o czymś nie napisałem to nie znaczy że czegoś nie widzę). Ja również żegnam, miłego wieczoru ;)

powracając :P , przykro mi że odbierasz kafeterię tak śmiertelnie poważnie, żeby na podstawie postów określać człowieka i jego całokształt, a właściwie to współczuję zatarcia się granic dystansu, miłego🖐️

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek Ja ciebie nie oceniam itd., ale nie znam Cie z świata "realnego" więc inaczej nie mogę nic o tobie napisać jak na podstawie tego co tutaj sobą reprezentujesz. I nie mam takiego podejścia do kafeterii jaki mi zarzucasz, ale skoro piszesz coś w stosunku do mnie do mojej wypowiedzi to ja się ustosunkowuje do Ciebie, a znam Cie tylko z kafeterii, więc taką jaką masz tutaj opinie to już twoja wina.

Gość magalaga
Nie rozumiem oburzenia. Dla prawiczkowych bywalcow tego forum z pewnoscią mezczyzna ktory ma prace, pełne zdrowe uzebienie i naturalne męskie cechy, to wyimaginowana fikcja Przeciez te podpunkty o ktorych mowi autorka to absolutne minimum jakie powinien spełniac facet. Ja do tego bezwglednie dopisalabym palenie papierosow. I nie lubie zarostu:) a z resztą sie zgadzam

Gość dfadfafadf
Nie kapuje tego z tym zarostem. Ja właśnie nie lubię jak jest zarośnięty i mnie drapie, no ale rozumiem ty lubisz "papier ścierny" na twarzy, to taki "peeling" dla Ciebie... heh

percepcja jest subiektywna, także masz prawo. jednakże nie ubolewam :classic_cool: . mogłabym jeszcze napisać kilka słów o 'dystansie', ale daruję sobie, a teraz idę już naprawdę :P 🖐️

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek percepcja jest subiektywna, także masz prawo. jednakże nie ubolewam . mogłabym jeszcze napisać kilka słów o 'dystansie', ale daruję sobie, a teraz idę już naprawdę Ja tym bardziej nad tym nie ubolewam :P To może pójdę twoim tokiem myślenia(z początku tematu)- nie napisałaś bo nie wiesz :P

czekaj, czekaj jak to było? 'nie potrzebuję się dowartościowywać poprzez wiedzę na ten temat' :classic_cool: - już mnie nie ma 😠 🖐️

Gość iwan gorżżżżnyyyyyyyy
pijany kjójićek czekaj, czekaj jak to było? 'nie potrzebuję się dowartościowywać poprzez wiedzę na ten temat' - już mnie nie ma To chyba nie mnie cytujesz bo ja jak już napisałem że nie muszę się dowartościowywać poprzez wypisywana tutaj definicji a to co innego :P To że czegoś nie wypisuje nie oznacza ze tego nie wiem :p