Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Ciapata

Tego u faceta nie zaakceptuje.

Polecane posty

Gość mrkoooooooqwrowq
Lomu U mnie zgadza się wszystko poza trzema punktami. Mam 175cm Ważę 65kg Nie mam prawa jazdy. Przymierzam się, żeby w przyszłym roku zrobić, ale tylko dlatego, że do pracy mi się przyda. Poza tym jestem zaj**ist Ty nie pasujesz jeszcze do punktu 11, jak facet ma w stopkach zdjęcia kotów to musi być ciapowaty.

Bo mam psy i koty w domu? Zapomniałem, że prawdziwy facet trzyma w domu aligatory..

To jesteś wyjątkiem:) Ja dla swoich czterech byłych rzucałem.

prawdziwy facet to mieszka w amazońskiej :classic_cool: fakt posiadania zwierząt i afiszowania się z miłością do nich jest pozytywne i przeurocze :P 23. obojętność, negatywne nastawienie do zwierząt :classic_cool:

Gość olkbjhvbkjljkjfdes
od 1-9 sie z tb zgadzam,ale ja bym powiedziała, ze mogłabym ewentualnie zaakceptowac to, ale lepiej i na plus jesli te od 1-9 sa spełnione

Gość dobra ale juz wypierrdalaj
nawet zabawne są te ograniczone szmaciska :D przynajmniej na forum mogą trochę pokozaczyć :D

A gdzie się pomarańczowe prawiczki wykruszyły? Czyżby to była jedna osoba? :classic_cool: Pewnie rozwolnienia dostał z tego zdenerwowania :)

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek fakt posiadania zwierząt i afiszowania się z miłością do nich jest pozytywne i przeurocze I świadczy o tym że facet jest ciapowaty. ale w same chyba nie wiecie co to znaczy :P

no właśnie nie. zdefiniuj. znam mężczyzn, którzy ociekają męskością :classic_cool: a zwierzęta traktują lepiej niż ludzi. także nie widzę związku

mrkoooooooqwrowq Po pierwsze nie CIAPowaty tylko określiłam to jako cipowatość. Wiem, że to jedno i to samo, ale proszę o szacunek do mojego nicka. A i proszę o przeproszenie.

mrkoooooooqwrowq Napisz w takim razie, jaki powinien być facet wg Ciebie. Chętnie poczytam

Gość mrkoooooooqwrowq
Pani Ciapata mrkoooooooqwrowq Po pierwsze nie CIAPowaty tylko określiłam to jako cipowatość. Wiem, że to jedno i to samo, ale proszę o szacunek do mojego nicka. A i proszę o przeproszenie. Hehe zostawię to bez komentarza

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek no właśnie nie. zdefiniuj. znam mężczyzn, którzy ociekają męskością a zwierzęta traktują lepiej niż ludzi. także nie widzę związku No to rzeczywiście ktoś jest zajebisty bo rozczula się nad zwierzętami a ludzi ma w dupie, taki np. bezdomnych, albo dzieci w domu dziecka. To jak takich męskich lubicie to powodzenia.

A w stopce powinienem mieć pewnie gołe baby i browar:D

Gość mrkoooooooqwrowq
Pani Ciapata Nie muszę ci pozwalać, rób sobie co chcesz mnie to nie interesuje :P

Gość mrkoooooooqwrowq
Lomu Lomu@tlen.pl'; A w stopce powinienem mieć pewnie gołe baby i browa Nie, ogólnie wklejanie zdjęć w stopkę swoich zwierząt uważam za pojebane, a jak widać kobiety tutaj robią to nader często a Ty się do nich przystosowałeś :P Tak jak się przystosowałeś rzucając fajki dla 4 byłych, więc wydaje mi się że jesteś ciapowaty.

Gość zgadzam się z punktami:
3. Żółtych, zepsutych zębów i nieświeżego oddechu. 5. Włosów: -długich -postawionych na żel lub inną gumę. 7. Bardzo zaniedbanych, poobgryzanych paznokci. 9. Solaryjnej opalenizny. 16. Nadmiernego zamiłowania do alkoholu (sama nie piję) 17. Zażywanie narkotyków. (żadnych!)

przepraszam gdzie napisałam, że ludzi ma w dupie? przekłada zwierzęta nad ludzi, nie znaczy ignoruje ich :O dziwna indukcja. wciąż czekam na definicję :classic_cool:

Zwierzaki mam w stopce, bo są śliczne. Fajki rzucałem, bo one nie paliły, a ja zdaję sobie sprawę, że paląc, zwyczajnie śmierdzę , czego one nie lubiły(żadna z nich nie paliła). Kiedy się z kimś wiążesz, potrafisz z pewnych rzeczy zrezygnować dla drugiej osoby. To normalne i wcale nie oznacza ciapowatości.

mrkoooooooqwrowq Widać, że chcesz na siłę wcisnąć jakieś kity Lomu 😴 kochanie, w ten sposób się raczej nie dowartościujesz ;)

Ale Ty prawdopodobnie jesteś jednym z tych, którzy uważają, że kobieta powinna akceptować Cię takim, jakim jesteś i niczego od Ciebie wymagać nie ma prawa...

Gość mrkoooooooqwrowq
pijany kjójićek przepraszam gdzie napisałam, że ludzi ma w dupie? przekłada zwierzęta nad ludzi, nie znaczy ignoruje ich dziwna indukcja. wciąż czekam na definicję No przedkładanie zwierząt nad ludzi wiąże się z tym że ludzi jednak olewa :P To sobie czekaj na definicje ja tutaj nie potrzebuję się dowartościowywać poprzez pokazywanie ze znam definicje :P

Nie prawda, ja kocham zwierzęta, ale równiez nie jestem obojętna na cierpienie dzieci czy chorych ludzi. Nie wiem po co ta dyskusja mrkoooooooqwrowq. I tak niczego nie udowodnisz. Bo nie umiesz:P 🖐️