Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Ciapata

Tego u faceta nie zaakceptuje.

Polecane posty

Za cholere :D 1. Wzrostu poniżej 180cm. No mogłabym w niektórych przypadkach zaakceptować 178cm ale ani 1mm mniej. 2. Wagi poniżej 80kg. 3. Żółtych, zepsutych zębów i nieświeżego oddechu. 4. Mocno odstających uszu. 5. Włosów: -długich -postawionych na żel lub inną gumę. 6. Dłoni: -małych i drobnych -żylastych 7. Bardzo zaniedbanych, poobgryzanych paznokci. 8. Braku zarostu-to bardzo niemęskie. 9. Solaryjnej opalenizny. 10. Dziewczęcy głosik, głos jak u 10letniego chłopca. 11. Cipowaty charakter tzw. ciepłe kluchy 12. Niezaradności, brak pewności siebie, idealnej idealności, pedantyczności. 13. Brak poczucia humoru lub jego nadmiar i ciągle ciesząca się morda. 14. Niski poziom inteligencji. 15. Zakończenie szkoły na poziomie podstawowym lub gimnazjalnym. 16. Nadmiernego zamiłowania do alkoholu lub jego brak. 17. Zażywanie narkotyków. Mogę pozwolić jedynie na palenie marihuany, ale tylko ze mną. 18. Brak zainteresowań, przesiadywanie całymi dniami przed kompem. 19. Brak pracy. 20. Brak prawa jazdy. 🖐️

Gość sporo wiem o takich
a kogo to ma obchodzic pustaczku? 😘

Gość lajla90
Też większosci z tych rzeczy nie akceptuję.

Gość Prawie idealny
A co w zamian dajesz? Ja spełniam zdecydowaną większość z tym punktów, seks mam za darmo bo kobiety same pchają mi się na penisa. Gdzie tkwi twoja wyjątkowość?

Gość rrrrrrrrrrrwrwr
Też spełniam większość punktów, prawie wszystkie, ale nie wydaje mi się żebyś ty była na tyle fajna żebym zwrócił na ciebie uwagę :P Jak się ma takie wymagania to trzeba sobą coś reprezentować. A i w życiu nie zapaliłbym ze swoją dziewczyną to jakaś patologia jak dla mnie.

Gość Prawie idealny
Miłość to tylko kilka reakcji chemicznych. Pytam co realnego dajesz od siebie, czego facet mojego pokroju nie dostanie od innych kobiet.

Gość Lauuuraaaa19nastkaaa
Zgadzam sie ale dodam: FACET MUSI MUEĆ MĘSKI SEKSOWNY GŁOS!

Gość trzodnik chlewny
Pani Ciapata to pewnie typowy wściekły buldog (wskazuje na to także fakt ujęty w punkcie 2; swój garnie do swojego), która chciałaby księcia z bajki, nie reprezentując sobie ABSOLUTNIE niczego i wstyd pokazać się z taką na mieście czy pochwalić przed znajomymi. mam rację?

Gość sporo wiem o takich
Slonce, zapomnialas juz jak mi wymylas swym gladziutkim jezyczkiem? 😘

To macie problem:) Ja jestem atrakcyjną kobietą, mądrą i mającą wiele zainteresowań. A facetowi mogę dać wszystko czego by tylko zechciał. Ale też nie dam sobie wejść na głowę.

Gość mymymhym
prawie idealny, a czym Cie mozna zaskoczyc i zdobyc TWOJE zainteresowanie? co takiego dodaje kobiecie tej wyjatkowosci?

Ignoruję głupie komentarze obrażające mój wygląd tudzież osobowość. Wiem jaka jestem. I wiem też, że wielu mnie chciało, ale nie miało:)

Gość rrrrrrrrrrrwrwr
Pani Ciapata Czytając to co piszesz nie uważam abyś była inteligentna. Przykro mi, ale sam jesteś sobie winna :P

Gość artek12312333
qrcze odpadam na pkt. 6. Ale podobno ladnie mi z zelem :D

Kobieta to kobieta. Uważam, że kobieta siedząca na forum jest naturalnym zachowaniem. Ale facet? Haha:) Zawarłam to w punkcie 18. Nie rozmawiam z takimi popaprańcami 😴 a będzie tu takich z 95%.

Gość artek12312333
*pkt 5, browar robi swoje ;P

Gość konspiracyjny szept
PANI CIAPATA ALE TY MASZ KIEŁBIE WE ŁBIE

Gość mrkoooooooqwrowq
Pani Ciapata Kobieta to kobieta. Uważam, że kobieta siedząca na forum jest naturalnym zachowaniem. Ale facet? Haha Zawarłam to w punkcie 18. A rozumiem że twoje zainteresowania to właśnie siedzenia na kafe hehe Jak widać jesteś tutaj stałym bywalcem to idąc tym tokiem myślenia masz dużo zainteresowań czyli piszesz na wielu forach. No takie kobiety to ze świecą szukać.

Gość dobra ale juz wypierrdalaj
pijany kjójićek nie zawsze, nie zawsze ostatnie dwa dni prawniczq az tak często nie chce mi sie grzebac koorewko - choc mniemam że w te ostatnie dni bylas zbyt zmeczona po pracy :D wiem wiem - na emigracji ciezko teraz

Dlaczego? Bo opisałam czego nie lubię u faceta? Kazdy czegoś nie lubi i ma prawo o tym mówić, więc czemu drzecie mordy? Smutno wam, że odbiegacie od mojego ideału? Przecież na mnie i tak byście nie spojrzeli:) Dziwne.

U mnie zgadza się wszystko poza trzema punktami. Mam 175cm Ważę 65kg Nie mam prawa jazdy. Przymierzam się, żeby w przyszłym roku zrobić, ale tylko dlatego, że do pracy mi się przyda. Poza tym jestem zajebisty;)

Gość dobra ale juz wypierrdalaj
Pani Ciapata Kobieta to kobieta. Uważam, że kobieta siedząca na forum jest naturalnym zachowaniem. Ale facet? Haha Zawarłam to w punkcie 18. to chyba idealnie dowodzi z jakim imbecylem mamy tutaj do czynienia :D 🖐️ to juz jest umiarkowanie smieszne :(

Gość twojego ideału? hahahahahahhah
ahahahahahahhah ahahahahh ahahahhahah trzymajcie mnie hahahhaha hahahahahah dobre, dobre hahahah