Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój chłopak to transwestyta

Co czujecie wobec transwestytów?

Polecane posty

Gość Mój chłopak to transwestyta

Obojętność?sympatię ?obrzydzenie?niechęć?mój chłopak jest transwestytą i jest bardzo uczuciowy

Gość obojetnosc tylko dlatego
bo zadnego nie znam

Gość nunczako
Sympatię, to bardzo wrażliwe i empatycznie nastawione do ludzi osoby. A po co ta prowokacja?

Gość huiiuj
obrzydzenie i niechęć

to samo co wzgledem niemowlakow, dwuletnich dzieci, staruszkow, haterykow, gejow, blondynow, niebieskookich i jeszcze dlugo by wymieniac - kazda grupa (no moze poza najmlodzszymi)dzieli sie na ludzi madrych i glipich - to jedyne co mnie rusza, dzisci dziela sie jedynie na ladniejsze i brzydzsze - co dodatkowo sie szybko zmienia;-)

W zasadzie sam transwestytyzm nie określa człowieka jako takiego, czy siakiego. Wiadomo o nim tyle, że lubi damskie fatałaszki i tusz do rzęs. :classic_cool: Jak chodzi o tą skłonność, to mi to całkiem nie przeszkadza- cóż mnie to obchodzi, co kto tam robi przed lustrem w cichości własnej sypialni. :D Jeżeli się rozchodzi o gwiazdy estrady, to podoba mi się to nawet w kategoriach wizerunku scenicznego. Michael Jackson, Pete Burns, Boy George- wszyscy mieli coś z transa i byli (dwóch jeszcze żyje, więc są dalej) bardzo charakterystyczni, w pozytywnym tego słowa znaczeniu (no, może do pewnego momentu). :P

Gość It's just me...
A cóż można czuć wobec całej "grupy społecznej"? To tak, jakby mnie zapytać, co czuję wobec emerytów lub nauczycieli... Nie w tym rzecz - tu już w grę wchodzi tolerancja.. Jeżeli mam mówić o moim ogólnym stosunku do tranwestytów, to jest on... obojętny ;) dokładnie taki jak do wyżej wymienionych emerytów czy nauczycieli ;) Ważne, żeby byli wartościowymi ludźmi, a to, jak wyglądają nie ma najmniejszego znaczenia :) Popieram stanowisko, że jest to ciekawy wizerunek artystyczny (to moje prywatne zdanie). W każdym razie jestem kategoryczną przeciwniczką jakiejkolwiek dyskryminacji - nikt nie żyje "za nas", więc mamy prawo sami decydować o tym, jak nasze życie wygląda :) To tyle - pozdrawiam :)