Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady szatan 666.

czy to normalne żeby dziewczyna się pytała faceta czy chce z nią

Polecane posty

Gość lady szatan 666.

tańczyc na studniówce? mi sie wydaje ze to zadanie dla faceta, podobnie jak oświadczenie się itd.

Gość Pedro Rizzo
ogólnie facet prosi, ale jak masz akurat ochotę na dany taniec, a on siedzi, to czemu nie? na studniówce zazwyczaj nie ma się 35 lat tylko trochę mniej i nie trzeba jeszcze stosować się do tych wszystkich głupich, ograniczających nas reguł

Gość fanka.........:D
bo z facetów to teraz takie ofermy że jak dziewczyna nie weźmie sprawy w swoje ręce to przestoi całą imprezę pod ścianą

fanka.........:D bo z facetów to teraz takie ofermy że jak dziewczyna nie weźmie sprawy w swoje ręce to przestoi całą imprezę pod ścianą Myślałem że na studniówkach bawią się głównie nastolatkowie, więc gdzie tam faceci? Może chłopaki, ale faceci? :P

Gość Pedro Rizzo
eee tam bez przesady, ale studniówka to całonocna impreza i każdy sobie czasem klapnie, czy przysiądzie, żeby % pod stołem nalać...bo jak przez całą noc żaden Cię nie poprosi, to wbrew pozorom to nie o nim źle świadczy:P

Gość lady szatan 666.
zerznal mnie moj chlopak i teraz maz wielokrotnie mialam studenta zerznal mnie w naszym mieszkaniu, ale zanim sie spuscil to mnie prawie 45 min pilowal az mnie c*pka bolala i na drugi dzien nie moglam chodzic na uczelni milam faceta z dyskoteki, znalam go kilka godzin obciagnelam mu konika ale sie mi spuscil w buzie, troche mnie zaskoczyl, bo bez ostrzezenia ale ciekawie, bylam troche pijana bulgar zernal mnie na wycieczce, dziecko bylo u mamy w pokoju a maz siedzial w lodzi i remontowal nasz domek, biedak nie wiedzial... turek zernal mnie na stole w berlinie spuscil mi sie nauda i c*pke, byl podniecajacy ale nie mialam orgazmu jak raz prawie mnie chlopak moj na waleniu z mym kochankiem zlapal, bo bez uprzedzenia przyjechal do mnie a ja wlasnie jak pukal do drzwi to ujezdzalam langera i on sie mi w c*pke spuszczal jak moj pod drzwiami stal, wtedy to jak kochanek poszedl to moj chlopak znow przyjechal na wolczanska do mnie i dalam sie mu zerznac zeby sie nie polapal, chocialz bylam cala mokra od spermy langera, mysle ze okolo 25 facetow mnie rznelo z 5 krajow ale na przelomie 15 lat, nie zrobilam nic zlego bylam ciekawa jak to jest z innymi, a znam wiele dziewczyn takich swietych tez mezatek ale zadnej ktora jeszcze na boku nie dala sobie przernac c*pki tylko ich faceci mysla ze one niedotykalskie, acha raz mnie polak rznal obok mego szwagra na wegrzech pawla ale ten byl pijany i raz rznal mnie polak w mym mieszkaniu w obecnosci siostry jego zony i jego przyjaciela, najleprzy byl bulgar potem turek z berlina a potem moj maz, bardziej niz walenie to mnie bralo jak mi majtki zdejmowali i to ryzyko bo zdradzalam, fajnie bylo

Gość lady szatan 666.
co to za niewydarzony podszyw? :D

Gość Pedro Rizzo
ale chociaż bardziej oryginalny od "jem kupę:classic_cool:"

Gość agrazka,,,
lady szatan 666. -alez CI zazdroszcze kobieto, tyle emocji toz caryca przy tobie wysiada, ksiazki będa o tobie pisac,tak trzymac

Gość fanka.........:D
fakt...trudno ich nazwać facetami:P

Gość Podpaski Podpasiory 123
Mama! Kcem papu. Jeśtem głodna

Gość dddddddddddddddupa
.

Gość co jest?
Forum padło?