Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejuuuuuuu

odstająca narośl na wardze s. mniejszej

Polecane posty

Gość jejuuuuuuu

Hej dziewczyny, proszę o pomoc Ostatnio zauważyłam malusieńki odstający dzyndzelekna koniuszki mojej wargi s. mniejszej (wybaczcie za nazewnictwo, ale ciężko takie rzeczy określić normalnymi słowami). był malutki, formą, kolorem przypominał wargę, wyglądało to wręcz tak, jakby niewidoczną niteczką zawiązać koniuszek samej wargi i powstała taka malusia guleczka. Nie obawiałam się tego do dziś... A mianowicie dziś zauważyłam, że narośl jest dużo większa, jakby spuchnięta i troszkę bolesna Oczywiście pójdę do ginekologa w tyg. ale do tego czasu może dowiem się co to może być. Dodam, że jestem w ciąży, choć nie sądzę, żeby miało to jakiś wpływ. Proszę o pomoc

Gość Jestem ginekologiem...
Pokaż fotkę, zaraz to zdiagnozuje.

Gość t love is my life
to moze byc cysta udaj sie do ginekologa jutro

Gość idz do endokrynologa
moze klykcina :O syfa zes zlapala, idz sie leczyc :O

Gość jejuuuuuuu
hmm cysta mowisz.. być może, bo nie wygląda to obrzydliwie, ani jak jakieś owrzodzenie. Nie są to na pewno też kłykciny, sypiam tylko z mężem i nie będę odpowiadać na prymitywne komentarze:)

Gość t love is my life
koleżanka miała niedawno cyste oczywiscie zanim sie dowiedziała co to jest to latała 3 miesiace od lekarza do lekarza bo żaden nie wiedział i sie okazało że jeszcze w brzuchu matki podczas ciazy musiała sie nałykac za duzo wód płodowych i to było tego przyczyna która moze dac znac nawet po kilkudzietu latach

Gość t love is my life
jest to usuwane chirurgicznie

Gość jejuuuuuuu
podziwiam, że chciało Ci się tyle pisać podszywie ;p w takim razie spadam stąd bo nie ma sensu

Gość jejuuuuuuu
A Pani powyże dziękuje, jutro pojdę do lekarza:)

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Moim zdaniem zwykły czyrak. Też często to cholerstwo mam. Kiedyś czekałam chyba z miesiąc aż "dojrzeje" myślałam, że zdechnę z bólu i któregoś razu zawzięłam się i wycisnęłam gnoja. Ulga niesamowita. Na to nie ma lekarstwa, jak się ma tłustą skórę i skłonność do wyprysków (jak ja) to niestety i tam się zdarza taki "pryszcz" Teraz jak tylko zauważę to od razu likwiduję przez wyciśnięcie

wiesz, co to prymitywny komentarz? chyba nie bardzo 😴 to ze ty sypiasz tylko z mezem nie znaczy ze on nie sypia z innymi i nie mogl ciebie zarazic 🖐️

Gość jejuuuuuuu
Wiesz co nie wydaje mi się żeby to był czyrak :( a to dlatego, że to 'coś' wisi dosłownie jakby na włosku. Nie przypomina to pryszcza czy kaszaka.. tak jak to wyżej napisałam jest to taki dzyndzelek wiszący sobie swobodnie :(

Gość jejuuuuuuu
A wiesz, że to że Ty masz problemy z psychiką lub mężem (pewnie zostałaś keidys zdradzona i teraz wylewasz swoje żale na forum), nie oznacza że każdego mąż zdradza bądź kurwi się w dyskotece :)? Ja proponuję Pani wybrać się natomiast do psychologa

to co opisujesz to najpewniej klykciny, bez przyczyny sie to nie robi

Gość juzek ze świniom
kończyła medycyne i kosmetologie chyba, ale nie wiem kim jest

Gość wszystko jedno.,.
racja, to ze sypiasz wylacznie z mezem, nie znaczy ze nie mozesz miec choroby wenerycznej, bo tak naprawde to nie wiesz z kim sypia twoj maz. Tak napisac to moglabys, gdybys nie uprawiala seksu z nimi poza sama soba....Jezeli to nie sa klykciny konczyste, a z twojego opisu wynika ze nie sa, to byc moze po prostu zrobil ci sie normalny pryszcz tam. A poniewaz ujscia gruczolow lojowych w tamtych okolicach dzialaja troche inaczej niz na innych czesciach ciala i nie zawsze znajduja ujscie, to czesto taki "pryszcz" potrafi tam tkwic latami. Sama to przerabialam. Mialam cos takiego przez ponad 3 lata. Ale w koncu tak wymeczylam, ze wszystko wyszlo i problem znikl.

Gość jejuskuu
Dziewczyny pomóżcie:( Dziś zauważyłam, że narośl stała się spuchnięta i fioletowa, bardzo boli ale nie ona sama tylko ten koniuszek w którym się łączy z wargą. Tak jakby sama kuleczka była bez czucia. Proszę powiedzcie co to może być bo ginekologa mam dopiero we wtorek :(

Gość to nie o dumę powinno chodzic
moze sprobuj to delikatnie przekluc. Moze wyplynie ze srodka czop i sie oczysci. Posmaruj tormentiolem, wloz podpaske.

Gość to nie o dumę powinno chodzic
poza tym poczytaj o chorobach wenerycznych w necie. Niestety nie wszystkie choroby daja objawy u mezczyzn, i nie wszystkie od razu daja objawy.Nie wiadmo z kim mogl spac Twoj facet

Gość jejuskuu
wiesz, też o tym myślałam, ale jeśli to cos poważniejszego niż jakaś brodawka czy cysta, jeśli to jakieś komórki rakowe to nie byłby to najmądrzejszy pomysł :(

Gość jejuskuu
Czytałam i niestety NIC a NIC nie pasuje kompletnie opisem do tego co ja mam :( Wiem, że często u mężczyzn nie występują objawy takich chorób ale zazwyczaj u kobiety objawy pojawiają się kilka do kilkunastu tygodni po zarażeniu a my z mężem sypiamy ze sobą już dwa lata. Jestem kompletnie zielona :(

Gość jejuskuu
pomocy :(

Gość opryszczka narzadow
plciowych

Gość jejuskuu
a taka opryszczka wygląda podobnie jak na ustach? Bo jeśli tak to to jest całkiem inne :(

Gość jejuskuu
Przeczytałam właśnie na ten temat artykuł i opryszczka na narządach płciowych bardziej przypomina owrzodzenie, jest piekąca, swędząca i bolesna. To nie to :(