Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtuvon

glupie zachowanie bylego

Polecane posty

Gość virtuvon

nie wrocilabym na pewno nie teraz do niego i nie wiem czy wogole ....chodzi tylko o to ze nie rozumiem zachowania nie jestresmy tak jak chcial ja nie robie nic by to zmienic zachowuje sie neytralnie, on probuje chyba zwaracac na siebie uwage....no i jest na ''kazde zawolanie'' a to przyklad jego glupich wypowiedzi: 1) zawiozl mnie na zakupy (mialam na drugi dzien randke) on mowi'' szybciutko robmy zakupy bo wiesz piwko, dziewczynki czekaja'' 2).ogladam program x bo moze jakies laski pokaza 3). zajmuje sie projektem x bo laski lubia jak mowi sie z pasja 4). dopytuje czy moje spotk z facetem to cos powaznegoi tak kilka razy 5) wypowiedz '' wiesz dobrze mi jest'' 6). wino pije tylko jak jest okazja a wtedy bral wino i czekal az zapytam co to za okazja i tak powtorzyl i gdy nie dopytalam sam powiedzial z okazja jest mecz. generalnie nie wiem o co chodzi bo to zachowanie z podstawowki.

Gość hejhej:)
napisze ci to, co chcesz przeczytac: dojrzal, zmienil sie, zrozumial, ze to byl blad, chce wrocic... ale boi sie o tym powiedziec wprost, dlatego jest usluzny... ty tez chcesz, abyscie byli razem- w przeciwnym razie nie sprawdzalabys czy jest na kazde zawolanie, jak to napisalas 🖐️

Gość virtuvon
nie chce tego przeczytac ja chce zerwac kontak

Gość hejhej:)
aha, chcesz ZERWAC kontakt i dlatego on zawsze jest na TWOJE ZAWOLANIE. nie chce rzucac epitetami, dobrze, ze inni juz to zrobili :D 🖐️

Facet chciał wzbudzić w Tobie zazdrość.

Gość nunczakoo
autorka jest glupia