Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobra125

Ile płacicie opiekunce do dziecka??

Polecane posty

Gość niedobra125

Pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Ile płacicie niani. Dodam, że mieszkam w małej miejscowości poniżej 40 tyś. mieszkańców, duże bezrobocie. Niani potrzebowałabym albo cały m-c, albo kilka razy w m-cu. Dlatego interesują mnie stawki dzienne (dniówki), godzinowe albo stałe miesięczne jakie płacicie. Co ważne - obowiązki to tylko opieka nad dzieckiem, karmienie, spacer. Żadnego sprzątania, gotowania, prasowania - szukam opiekunki a nie gosposi.

Gość a ja.....
wejdź na niania.pl tam masz stawki dla konkretnej miejscowości. Ja w Poznaniu płacę 14zł/godzinę. Moja siostra w małej miejscowości 5zł, bo tam są takie realia, wszyscy zarabiają minimalną krajową. Wszystko zależy też kogo chcesz, młodą czy starą. Wiadomo babcia na emeryturze nie będzie miała takich wymagań, jak kobieta, dla której będzie to normalna praca

dokładnie, wszystko zależy od okoliczności zatrudnienia, miejsca, a przede wszystkim od pracodawców... znam dziewczyny dostające 8 zł za godzinę w większym mieście i takie ktore mają 15 zł... pamiętajcie, że to niełatwa praca, odpowiedzialna i należy ją doceniać...

Doskonały sposób dla wszystkich, którzy mają stałe lub przejściowe problemy finansowe. Dla tych, którzy nie mogą znaleźć pracy, potrzebują dorobić do domowego budżetu, wpadli w dołek lub po prostu lubią wydawać pieniądze na przyjemności. Przy odrobinie wysiłku zarobki mogą Was zaskoczyć! Zarabiaj nie wychodząc z domu !! Wystarczy że się zarejestrujesz!! http://www.20dollars2surf.com/?ref=470665