Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plejka

dlaczego faceci wracają do zdradzanych przez siebie kobiet?

Polecane posty

Gość plejka

Pytanie glównie do facetów, też do doświadczonych kobitek. Czytam kafe, i ciagle ten sam temat- facet zdradza- dziewczyne, narzeczona, zone- a jednak do niej wraca. Dlaczego faceci tak postepuja? (nie zawsze, ale najczesciej). Zdradzaja, ale wolą wrócić do tej swojej zdradzanej, niż związać się z nową kobietą?????????

Gość niunczako
bo są tchórzami

Gość plejka
ale dlaczego tchorzami? poznają nową, swieża, pachnącą i powabna - zdradzaja- a potem i tak wracaja do "swojej". Czym sie tacy panowie kieruja?

Gość niunczako
swoją wygodą, zona nie wymaga nie trzeba sie starać, zawsze jest obiad.

Gość plejka
Demoralizacja, chodzi o to, ze jak juz poznaja, a nie "zanim poznaja"

Gość hrabiniaBrunświku
Bo może ogródek sąsiada tylko wydaje się lepszy.

Gość ncs<
dlatego u nas jest tak ze kazdy pierze i prasuje swoje rzeczy, a obiady to róznie raz ja raz mąż, porządki tez wspolnie, nie ma mowy nie bede harowac jak wół

Gość taki jeden facet27
Ja osobiście taki nie jestem szukam kobiety która będzie miała w sobie cechy zarówno mocno seksualne jak i będzie opiekuńcza i umiała stworzyć tzw ognisko domowe i takich kobiet się nie zdradza. Dla mnie zdrada swojej kobiety czy nawet chęć sama myśl że jakaś laska bardziej mnie kręci znaczylo by tyle że w moim związku jest coś nie tak i że tak czy siak należy go skończyć. Dlaczego wracają ? z lenistwa ,a WY drogie panie pozwalacie im wracać . Zal pl z obu stron. Pozdrawiam serdecznie.

bo to leniwe cipy sa a nie faceci, facet idzie zapladniac w swiat (w dzisiejszych czasach tylko pieprzyc a nie zapladniac), a wracaja tylko ci ktorym sie nie powiodlo, kochanka zrobila w jajo a innych chetnych nie ma

Gość plejka
facet 27, uwazam podobnie jak ty. Ale jezeli juz istnieja tacy, ktorzy zdradzaja, czesto wola wrócic do "znanej" dziewczyny/zony, niz zostac z nowa kobietą

Gość plejka
upup

Gość dshfkdsu
a to nie jest tak, że zdradzają dla sportu? a wracają do żon, przyjaciółek, kochanek i sprzątaczko- kucharek z powodu...........? wygody więzi wspólnych dzieci kasy ????

Gość on_wąchał_skarpety
facet musi miec jedną babę na własność: kucharkę-sprzątaczkę-matkę swoich dzieci do innych kobiet idzie po seks, rozmowę, miły czas

Gość no widzisz :)
do mnie zaden nie wrócił :)

Gość alycyja
a nie wracaja, bo kochaja? ta matke swych dzieci, ta od obiadu i skarpet? a kochanka to ttylko rozrywka? zonaka do kochania?

Gość pirania 2222
podnoszeeee

Gość pirania 2222
podszyw!!

Gość pirania 2222
:)

Ja tam nie wracałem :o Zdrada się dzieje zawsze z jakiegoś powodu. I skoro się zdarzyła jest dowodem na to, że związek jest "papierowy" i poważniejszych prób nie przetrwa. Czemu mężowie wracają do zdradzonych żon? Bo najczęściej kochanki są przeciwieństwem żony (pod wieloma względami) i raczej do życia na co dzień się nie nadają. Również dlatego, bo kochanki (całkiem słusznie) im nie ufają.

Gość pirania 2222
Kaliban, a co z miloscia do zony? mozna kochac i zdradzac? pytanie moze retoryczne, a jednak. bo co z kobieta, do ktorej sie wraca i zarazem zdradza, mozna czuc?

Gość kaliban = zaba letycja
.

Gość on_wąchał_skarpety
miłość do żony jest uczuciem nieporównywalnym do uczucia do kochanki żonę się darzy szacunkiem, sympatią , takimi wygasłymi emocjami natomiast kochankę silnym, mocnym żarem, emocją, która po kilku latach, miesiącach też by wgasła

Gość pirania 2222
żonę się darzy szacunkiem, sympatią , takimi wygasłymi emocjami---------ale to takie uczucie, jak do kolezanki/kolegi/ czy to znaczy, ze kochanka skazana jest na brak szacunku, sympatii?

Paradoksalnie: myślę, że można. Ciało ma swoje potrzeby, a jeśli żona nie jest w stanie ich zaspokoić (skutkiem choroby, wypadku, otyłości :P ) to myślę, że możliwym jest kochanie platoniczne, wierność emocjonalna, a zaspokajanie się gdzie indziej. Ale wtedy musi być jakiś "spinacz" poza samą więzią uczuciową (bo ta samojedna nie wystarczy), dzieci, kilkadziesiąt przeżytych lat razem przy obopólnym wsparciu etc. Tak bywa. Czasem mężowie impotenci z różnych powodów przymykają oczy na zdrady żony. Jednak, żeby takie małżeństwo trwało potrzeba zgody obu stron. Śmierdząca sytuacja, choć wiem, że bywają takie z których dobrych wyjść po prostu nie ma. :o Personalnie wolałbym nie wybierać, niż dokonywać takich wyborów. Ale to może być tylko pobożne życzenie. Człowiek ma tak naprawd mizerny wpływ na własne życie (dajcie Bogowie 30%), najczęściej musi się dostosować do sytuacji. Albo zrezygnować z życia w ogóle.

Gość konioniebijca
najczęściej wracają do zdradzona żona potrafi prasować, sprzątać, robi pranie... a kochanka służy tylko do sexu

Gość pirania 2222
Kaliban, co wiec z tymi panami, ktorzy maja narzeczona, zone i podrywaja inne? jest slub/ narzeczenstwo ale wspolnych 3-5 lat, a nie 30? czy wtedy tez tak to dziala?

Gość dlaczego wracają?
bo zona zdemaskowała i wstyd przed dziećmi,rodzina i znajomymi poza tym po czasie facet przejrzy na oczy ,ze jest to zwykla dziwka,naciagaczka kasy że to wstrętna lampucera,ktora buntuje go przeciwko zonie bo to suka ktora w sumie jest nieszczęśliwa i szuka frajera by nie być samotna, to taka sucz której nikt wolny juz nie chce

Gość pirania 2222
że to wstrętna lampucera,ktora buntuje go przeciwko zonie-----moze i tak byc:)

Gość ddddddddooookladnie
Gdy w zwiazku/malzenstwie sie cos psuje, pojawiaja sie kryzysy, to najpierw sie rozmawia, stara sie rozwiazac problemy, odbudowac wiez a nie szuka sie kochanka/kochanki do dupczenia za plecami swej drugiej polowy. I skoro sie kocha zone/meza, to akceptuje sie to, ze czlowiek sie starzeje, ze nie wyglada juz tak, jak gdy mial 20 lat. O chorobie nie wspomne juz. Znam kilka malzenstw, ktore sa ze soba na dobre i zle i ani choroba, uplyw czasu nie zmieniaja tego, ze osoby te sie kochaja i szanuja, a problemy rozwiazuja wspolnie. Na tym polega malzenstwo i milosc. a jak juz ktos pomylil milosc z zauroczeniem, jesli patrzy tylko na wyglad zewnetrzny, to sorry, niech najpierw odejdzie i dopiero potem szuka sobie nowego towaru.