Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość peneloope6766

Jak zachowywałyście się w syt. gdy on okazał się być DUPKEM

Polecane posty

Gość peneloope6766

Od pewnego czasu spotykałam się z pewnym facetem, bardzo go polubiłam. On cały czas mnie komplementował, chciał być ze mną. W tamten weekend umówiliśmy się na czwartek i od tego weekendu wogole się nie odzywał, a pisaliśmy codziennie. Miał buziaki na opisie, na poczatku pomyslalam ze do mnie, a potem ze jednak cos jest nie tak.. skoro nie gadamy, a tu jakies buziaki. Postanowilam poczekac i zobaczyc czy się odezwie, jednak nie zrobił tego. Zobaczyłam u niego zmiane statusu na fb, a wczoraj widziałam go z dziewczyną. Probował się jakoś ukryć, ale nie wyszło mu i wygladal jak idiota.. starajac sie "schowac" przede mna. Udawał, że mnie nie ma obok i odwrocil wogole glowe, nie przyznal sie, ze sie wogole znamy a dziś pierwszy raz napisał do mnie, ze w czw. mielismy sie spotkac i nic nie napisalam i ze jestem "niedobra" (w zartach oczywiscie). Zastanawiam się co mam teraz zrobić, co go najbardziej wkurzy.. olanie i nie odpisanie, czy kazanie? Chociaz mysle, ze to i tak bez sensu.. czy udawanie, ze nic sie nie stalo ? ( ta opcja najmniej mi odpowiada

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować