Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankakoleżanki

jak zdjąć zły urok?

Polecane posty

Gość wikii2
Łukasza 21.23 on pomoże w wypadku demonów i naprawde poważnych opętań. W przypadku doczepien, spętań i uroków bio jest idealny

Gość madrakamilka
Dziecko za dzieckiem-moze kolezanka powinna pomyslec o antykoncepcji. Swoja droga pomysl ile jest bezplodnych ludzi? I oni marza o dzieciach? Choroba- jaka? Bieda- no coz, Polska to nie El Dorado.. A tak na powaznie, ja wierze ze jesli sie ciagla zle mysli , ze ktos nam np. zle zyczy to nie zwraca sie uwagi na dobre rzeczy w zyciu tylko rozstrzasa te zle. I tylko zlo sie widzi.

Gość Łukasza 21.23
bieda dziecko za dzieckiem choroba Miłosierdzie Boże nieskończone jest dla każdego kto o nie poprosi wyrzekłszy się zła...

Gość Łukasza 21.23
wikii2 W przypadku doczepien, spętań i uroków bio jest idealny Idealna to jest twoja bezmyslność kobieto...

Hmm jakie dzieci?? Ja nie neguje w żaden sposób spowiedzi modlitwy i wogole rachunku sumienia że swojego życia!jestem też za tym jak najbardziej! Ale to Bóg stworzył świat,dał człowiekowi faune i flore ! Dał ludzia lekarstwo w formie np.ziół Ci którzy mają wiedzę obszerna na ten temat sami sie potrafią leczyć! Nasi przodkowie nasze babki prapra babki z tego korzystały i było to skuteczne to jakie są przeciwskazania do użycia tego zioła i innych teraz nam ?! Dlaczego ludzie kapią dzieci małe na które ktoś rzucił zły urok??i im przechodzi? Moim zdaniem korzystanie z niekonwencjonalnych metod leczenia nie jest sprzeczne w żaden sposób z religia!

Gość wikii2
Łukasza 21.23 to ty nie wiesz co piszesz, m mózgu ci się poprzewracało totalnie

Gość Łukasza 21.23
to ty nie wiesz co piszesz, m mózgu ci się poprzewracało totalnie :D Jaasne. Pozwolę ci wobec tego zostać przy tym poglądzie :P (tu uwaga - mnie to nie zaszkodzi, raczej tobie) :classic_cool:

Gość wikii2
Łukasza 21.23 nie rób sobie jaj bo kury pójdą na bezrobocie

Gość koleżankakoleżanki
nie opowiem szczegółów napisałam hasłami

Gość Łukasza 21.23
Moim zdaniem korzystanie z niekonwencjonalnych metod leczenia nie jest sprzeczne w żaden sposób z religia! a moim zdaniem zadufanie w sobie i swojej mocy niektórych prowadzi do zguby...która wali rykoszetem jak bumerang

Aha teraz już wiem jakie dzieci! Na dzieci proste jest antykoncepcja naprawdę nie lubię bezmyślnosci ludzkiej jeżeli jest biedna to po co rodzi dziecko za dzieckiem ! Zauważyłam że tam gdzie ludzi stać jest jedno dziecko,a tam gdzie bieda dziecko za dzieckiem czy naprawdę bieda odbiera rozum?! Szkoda mi tych dzieci naprawdę życie zjebane mają:-(

Gość Łukasza 21.23
wikii2 no to baw się dale jak taka twoja wolaj...najlepiej pełną piersią i do dna, bo czasu juz masz wyjątkowo niewiele :P

Gość koleżankakoleżanki
nie wiesz jakie dzieci naprawde i skad się wzieły

Gość Łukasza 21.23
czy naprawdę bieda odbiera rozum?! Szkoda mi tych dzieci naprawdę życie zj**ane mają NIe bieda rozum odbiera tylko pogoń za światem...

A czy możesz swoje zdanie poprzeć jakimiś sensownymi argumentami?? Bo póki co to nic sensownego i co mogło by mi dać do myślenia nie przeczytałam ! Chętnie podyskutuje!!!

Gość Łukasza 21.23
owszem. Rodzice wychowujący swoje dzieci przez telefon - bo kasa ważniejsza. Dzieci idące w tysiace gadżetów i sex zamiast rozwijania się w dobroci i miłości... czy naprawdę muszę kontynuować?

Gość koleżankakoleżanki
dziecko z gwałtu na przykład

Rozumiem że jest takie medialne nagłośnienie seks seks seks seks w reklamach w filmach a te klipy muzyczne to już totalna sodoma ..ale chyba każdy ma swój rozum! Skoro nie mam pieniędzy nie mam za co wychować dać godnego życia to po co niszczyć takiemu dziecku życie?! Jesteśmy egoistami:-/

Gość koleżankakoleżanki
facet nieznany

Nie o to mi chodzi od chodzimy od tematu głównego ! Chodzi o leczeniu sie ziołami? w końcu Bóg je stworzył! O rzucania uroków złych tak owe są potwierdzone przez ludzi wyleczenie przez to zioło też są przykłady ! A już nie będę mówić o egzorcyzmach opentaniach bo one też istnieją są faktem!

A jak do tego gwałtu doszło? Dziecko z gwałtu można usunąć!brzmi to okropnie ale przynajmniej trafi do nieba a tam bedzie w zastępie aniołkow:) Ja wiem że każdy ma prawo do życia! Ale czy naprawdę każdy by chciał sie urodzić wiedząc co go czeka czyli bieda, głód i nędza!? Ja np.nie!

Gość koleżankakoleżanki
to tylko 1% problemów jakie ma, naprawdę nie chcę się wypowiadać ale już wiem jak można pomóc, za odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam

Tratatata ..później takie dziecko przeklina takiego rodzica! Teraz jak nie masz kasy jesteś dnem ! Pozatym w dużej mierze rodzice są odpowiedzialni za późniejsze życie tego dziecka! Bo skoro nie mają pieniędzy na jedzenie na ubranie to skąd znajdą na książki ? Trudno sie jest wybić takiemu dziecku klepie biedę jak jego rodzice! Mało sie jednostek wybija niestety za mało! :-(

Nie wypowiadaj sie może bo może nigdy z bieda nie miałaś doczynienia i nie wiesz jak to jest ciężko !Zresztą i tak w 2012 bedzie koniec świata! Naszych cierpień bedzie kres! Dziękuję:)dobranoc:)