Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia !!!

Dziewictwo trzymam dla "tego jedynego".

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia !!!

Mimo ze mam juz sporo po 30-tce to uwazam ze warto czekac na te wlasciwa osobe.

Gość Zuzanna Amelia !!!
To sie odrestauruje

Fikuśna, Ty to mi możesz... i to też jak Ci na to pozwolę.:D Na odgrzewane ( odrestaurowane ) ciężko znaleźć amatora.:P

Gość gjhm
fiku miku przerob swoj nik na "fikam z kwiatkiem w dupie" koorwa co za baba namolna :o

[zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Baldur, a kiedy wg Ciebie mija data ważności? Zaraz po 30. Dziewica w tym wieku zaczyna już fiksować z braku seksu, hormony itp.:)

Czy Tobie hormony kojarzą się tylko z menopauzą? Gratuluję szerokiej wiedzy. :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Baldur a Ty ile lat nosisz juz swoje prawictwo?

[zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Baldur, a kiedy wg Ciebie mija data ważności? :D dobre, tylko na tyle Cię stać? chyba się popłaczę ale ze śmiechu:D

Ech, a co nagle ma taki wpływ na hormony koło 30? Od 16-18 są uregulowane więc czemu miały by nagle dać się we znaki? O to mi chodziło....

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia !!! Baldur a Ty ile lat nosisz juz swoje prawictwo? Sorki miało być do tego postu ale ze śmiechu oczy mi załzawiły. :D

Fikuśna, pomarzyć, o czym? Twoje ego już przestaje się tu mieścić.:o Wilkowata a czy endorfina, to nie jest hormon czasami?

Ludzka głupota i sprowadzanie dyskusji do poziomu piaskownicy zawsze mnie śmieszy. :)

Gość Zuzanna Amelia !!!
Baldur sorry . Bylam pewna ze nalezysz do prawiczego grona. Ile masz lat ?

Gość Zuzanna Amelia !!!
Tylko muszę się przyznać iż się boję, że moje dziewictwo trochę zdrewnieje i mój ukochany będzie się musiał przebijać młotem udarowym :(

Endorfina nie jest wydzielana wyłącznie dzięki współżyciu, a jeśli ktoś czegoś nigdy nie zaznał to czemu miało by mu czegoś brakować Ja bym się skłaniała ku nieodwracalnym zmianom w psychice (brak partnera w jakimkolwiek sensie)

Amelija coś marnie z Twoją pewnością i kobiecą intuicją. Jestem takim prawikiem jak Ty córą Koryntu.:D

[zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Endorfina nie jest wydzielana wyłącznie dzięki współżyciu, a jeśli ktoś czegoś nigdy nie zaznał to czemu miało by mu czegoś brakować Dlatego po słowie "hormony" napisałem "itp". Czytamy uważnie, tak? :P

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur - Ja nie jestem Amelija tylko Zuzanna Amelia. Teraz Ty pomyliles nick. Od dawna jestes na kafe ?

[zgłoś do usunięcia] Nieboszczyk z Montmartre Baldur, a ile za prostytutkę zapłaciłeś? Są jakieś zniżki dla prawiczków? Spytaj swoich kolegów prawików. :D

baldur zawsze pojawia się gdy w temacie pojawia sie słowo dziewica i ślub by piętnować te staromodne obyczaje 🖐️