Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka80

konto faceta na stronie randkowej

Polecane posty

Gość margotka80
obrocil to w zart i zapytal czmu nie powiedzilam od razu.Coz poczekam zobacze co dalej

Gość dididii
dla ciebie tez byl to zart?

Gość margotka80
nie, ale moze mowi prawde, na tamto konto gdzie sie poznalismy nielogowal sie odkd sie spotkalismy, wiem ze sa konta gdzie dostaje sie powiadomienie mailem o wiadomosci, moze mowi prawde, poczekam zobacze

Gość luciia
oj niepotrzebnie weszlam na ten topic tylko odkopalam demony z przeszlosci,mezczyzna z ktorym kiedys tam sie spotykalam tez sie okazlo ze ma profile na portalach randkowych,nie skasowal ich,a spotykalismy sie sporo czasu,uwazam to za swinstwo,ja sie okreslillam a ten.... nie wiem czy randkowal,,, ale to juz tyle czasu a cholernie boli,,, nie wiedziałąm ze az tak jesli to początek znajomosci,nie wierz,jesli ktos lubi to-randkowanie to nigdy z tego nie zrezygnuje a Ty beddziesz cierpiala albo wiecznie zyla w niepewnosci Moze zle go potraktowalam,ocenilam,ale zadal mi okropny ból:( jesli chce sie byc z kims na powaznie to sie takich nr nie odpier**dala

Gość znajoma krzysia
widze ze autorka wypiera z pamięci to co jej napisał że jest sam hahahaha :P lol

Gość hhhhhhh
daj spokój, koleś kłamie ewidentnie.

Gość katarynkajaja
Autorka oslepla?przeciez napisal ze jest sam!Na tamto konto nie wchodzi bo wie ze mozesz sprawdzic, za to wlazi na inne