Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka80

konto faceta na stronie randkowej

Polecane posty

Gość margotka80

hej moze ktos mi powie co mam robic jak sie zachowac w tej sytuacji.Poznalam faceta na stronie randkowej, spotykamy sie od 2 miesiecy, wszytsko fajnie, dba o mnie i spotykamy sie 2 razy w tyg plus tel codziennie, dzieli nas okolo godzina pociagiem niby wszystko fajnie ale odkrylam ze ma konto na stronie innej, zalozylam fikcyjne konto z nie swoim zdjeciem zajrzalam do niego on do mnie ale nic nie napisal.Widzialam u niego na kompie ze sie logowal na tej stronie i znalazlam ze ma konto, a na tym na ktorym sie poznalismy nie wchodzil od miesiaca fajny facet a ja mysle ze juz pozamiatane.poznalam jego brata, na nk zamiescil nasze zdjecie wiec nie rozumie co on tam robi..

Gość on_wąchał_skarpety
od razu bym takie dziada rzucila, tylko wczesniej bym go doprowadzila do stanu takiego, ze by skowyczal po moim odejsciu

Gość margotka80
ok ok tylko jak to zrobic?

Gość margotka80
nie rozumie dlaczego tak jest, spedzamy ze soba sporo czasu, wydaje mi sie ze jest nam razem fajnie, po cholere ma tam konto? szuka lepsze j pewnie, ze mna tak jest ze predzej czy pozniej wszystkie skurwysyny chca wracac

Gość Eeerrr...
Spotykacie sie dopiero 2 miesiace, wiec facet pewno jeszcze nie jest pewny, czy chce z Toba cos wiecej na powaznie. zawsze warto miec plan B!

Gość on_wąchał_skarpety
szuka innych, a ty jestes, bo chcesz z nim byc, wiec co mu zalezy małpa też się nie puszcza gałęzi dopóki następnej nie złapie...

Gość on_wąchał_skarpety
ja bym urwała kontakt z dnia na dzień - nie odpisywać, nie odbierać telefonów odrzucać połączenia

Gość a moze decyduje....
dwa miesiace to jeszcze malo czasu, moze dalej szuka, chyba ze sie okreslil, ale jezeli sie tylko spotykacie to ma przestac zyc z tego powodu?

Gość margotka80
oficjalnie zapytal mnie miesiac i tydzien temu czy bedzemy razem. moze nie jest pewny ja do konca tez nie, podchodze do tego dosyc luzno bo sie niedawno sparzylam, mysle ze moze poudaje glupia przez jakis czas i zobacze co dalej, sama niewiem

Gość margotka80
troche mi przykro gosc ma 34 lata, wydawalo by sie ze wie czego chce, jest wszytsko ok miedzy nami ale jednak zaufanie zostalo zachwiane... niewiem co robic

Gość on_wąchał_skarpety
"poudaje glupia przez jakis czas" ----------------- baby!

Gość margotka80
sory za monolog ale poprostu trudno w to uwierzyc, moze sie nie umawia w to raczej watpie bo wiem jak pracuje duzo i o ktorej konczy a wieczorami zawsze mamy kontakt, to po kiego tam siedzi? myslalam ze na ten podrobiony profil sie odezwie ze sie z nim umowie i wtedy bede miala carno na bialym ale nie napisal

Gość Eeerrr...
Normalnie doradzilabym, zebys z nim pogadala na temat tych portali randkowych, ale w tej sytuacji musialabys sie przyznac, ze go szpiegowalas i jeszcze odwalilas ta dziecinade z pisaniem do niego z zalozonego pod innym imieniem konta...

Gość włoszzzkaa
mialam taka sytaucje,z podszywaniem sie tez,,,przyznalam sie,coz...ktos kto szuka...ma inne konta nie chce Cie dobijac.. to swiadczy ze facet jest niedojrzaly,u sam nie wie czego chce,zostaw go,a jesli Ci zalezy.i jemu tez,to wroci...no i pozamyka sprawy internetowe,,to chyba jasne

Gość aaaasdsdd
zawsze możesz z lewego konta napisac do niego , podrywac i zobaczysz jaka będzie reakcja. ja tak kiedyś odkryłam ze moj byłyjuz facet zdradzał mnie na prawo i lewo.

Gość margotka80
spotkam sie z nim jutro zapytam w 4 oczy, powiem ze mi wyskoczyla jego strona u niego w domu kiedy czegos szukalam, zapytam o co biega, wole twarza w twarz niz rzucac sie przez telefon

Gość myśl_jak_facet
Ty głupia kobieto. Znacie się ledwie 2 miesiące a ty byś już chciała by był wierny i na żane inne nie spojrzał? Przecież to dopiero początek i ma prawo próbować z innymi. Jak się okażesz tego warta, to dojrzei do wniosku że poświęci ci 100% swojego czasu przeznaczonego na kobiety, ale teraz może testować która jest lepsza i ciekawsza.

Gość kjrrmajfr
testowac to sobie mozecie pianki do golenia!(sic) alez podle podejscie rodu męskiego pfuuu

Gość I just want and want and want
moze testowac, ona tez moze, to ze ona sie angazuje szybciej, nie znaczy ze facet ma kurcze juz przestac oddychac i wzdychac od jednej, przeciez do jasnej cholery, przed nie wolno, w trakcie nie wolno, po nie wolno, to kiedy wolno...jezeli przed tez nie wolno - notmalnie z babami to maslo maslane, on nie wie czego chce? moze dobrze wie ze jeszcze nie wie czy ona to TA, w czym problem, domu razem nie splacaja

Gość margotka80
Witam! myślałam ze noc mi podpowie co mam robić, chciałabym go zostawić,a z drugiej strony jest mi z nim fajnie, mówicie o testowaniu,ciekawe czy on by chciał żebym ja miała takie kontO?

Gość margotka80
Up

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Poczekaj... przecież znacie sie b/ krótko . Sama piszesz, że nie jesteś pewna... a on ma być Ciebie pewny??? Konto jest załozone, ale nic po za tym......... założone i nic więcej..... może nic sie nie dzieje..... szukał kogoś i znalazła, ale jeszcze nie wie czy to ta właściawa osoba, a konto zostało...... Poczekaj i bądź czujna. A jak co to porozmawiaj z nim.,....

Gość margotka80
tak ale my poznalimy sie na innej stronce, a z tego drugiego wczoraj sie logowal...

Gość hhhhhhh
mnoim zdaniem to nie świadczy dobrze, że on ma inne konto i się na nim loguje. sam zaproponował, że chce, byście byli razem, więc czego szuka? niech szuka dalej, jak nie wyjdzie, a nie zostawia sobie koła ratunkowe, a bo może znajdzie coś lepszego. palant.

Gość a czy moze jest t
czy jest podana data zalozenia jego 2 konta? bo jesli zalozyl je po spotkaniu z Toba to naprawde nieciekawie wrozy...jesli natomist ma je od dluzszsego czasu to byc moze nie jest tak zle,,,,,moze tam z kims lubi rozmawiac ...

Gość margotka80
nie ma daty zalozenia ani dat logowania, nie mam pojecia od kiedy je ma ech

Gość margotka80
nie ma daty zalozenia ani dat logowania, nie mam pojecia od kiedy je ma ech to jest chore, niewiem jak to rozegrac najrozsadniej bylo by dac mu kopa w dupe

Gość eeeeeeeeeeeee..........
spróbuj umówić sie z nim na tym profilu i nie podawaj siebie, że to Ty. No i będzie wszystko jasne...................

Gość a czy moze jest t
zazwyczaj jest informacja od kiedy konto istnieje, sprawdz dokladnie.. jaki to portal?? (o nika nie pytam:P)

Gość margotka80
fotoflirt.pl