Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka80

konto faceta na stronie randkowej

Polecane posty

Gość takataka2587
a byłam w podobnej sytuacji kilka miesięcy temu. Ja tez poznałam jego rodziców, którzy byli mna zachwyceni. Ba!!!byłam na weselu jego brata. Spędzalismy ze sobą duzo czasu. Był wspólny spontaniczny wyjazd do Austrii, no bajka. A ja postanowilam go sprawdzić,...hmm...bo on nie kasował swojego konta. Ja założyłam nowe ze zdjeciami dziewczyny, takiej podobnej do mnie, bo wiedzialam ze to jest jego typ....najpierw weszlam na jego profil, on nic zero reakcji. Nastepnego dnia zobaczylam że jednak tez wszedł. W tedy do niego napisałam....no i sie stalo.....napisał że chciałby mnie poznać...:/ A wtedy jak to ja napisałam mu: że ja już straciłam ochote na poznawanie jego i podpisałam sie swoim imieniem i nazwiskiem. Potem dzwonił ja nie odbierałam...PO tym wszystkim spotkaliśmy sie jeszcze chyba raz...ale ja juz nie potrafiłam z nim być.....ja mam bardzo monogamiczną istotę a on okazał się typowym facetem...no cóż kolejna bajka nie zakończyła się happy endem. Rada dla Ciebie....jeżeli on wchodzi nadal na portale randkowe...tzn że Ciebie nie kocha i "szuka" czegoś/kogoś lepszego od Ciebie...niestety taka prawda. Trzymaj się ...wiem że będzie ciężko :* ale daj sobie z nim spokój.....

Gość a czy moze jest t
kurcze juz sama nazwa portalu dobrze nie swiadczy o facecie jak dla mnie przynajmniej....

Gość a czy moze jest t
na profilu jest cos takiego jak lista odwiedzajacych porownaj swoja liczbe,z jego, byc moze to o niczym nie swiadczy,bo kobiet wiecej jest i byc moze wiecej jego kobiet odwiedza niz Ciebie facetow, jednak moze cos to da do myslanie?

Gość kunga
Margotka, on zapewne ma to konto od dawna i - tak jak nie skasował konta z portalu, na ktorym się poznaliście - nie skasował też konta z tego drugiego. Powiedz mu że jesli ma to być poważny związek (albo poczatek powaznej znajomosci) to te konta muszą zostać usunięte i wy macie się skupic na sobie nawzajem. Co do logowania się to wydaje mi się, że robi to tak po prostu, nie angazując się. Wg mnie sytuacja jest jak najbardziej do pozytywnego rozwiązania! Pogadaj z nim i powiedz co czujesz.

Gość takataka2587
dziewczyny żle jej doradzacie....ja wiem że nie można wsadzać wszystkich do jednego worka...no ale ja bedac jeszcze raz w takiej sytuacji zrobiłabym dokładnie to samo....niestety mnie sie nie udało, tzn on nie przeszedł testu:/Teraz juz wiem że na poratlach randkowych szukanie miłości to jak szukanie igły w stogu siana..Zerób tak jak ja ...bo inaczej nigdy nie da Ci to spokoju i nigdy nie będziesz miala do niego zaufania. A bez tego związku nie da sie zbudować:/

Gość margotka80
zajrzalam z tego profilu jeszcze raz do niego zobacze jak sie sprawa rozwinie, ale mam ochote skonczyc to, bedzie mi smutno, cholera jasna kolejny palant,... zaufanie zostalo mocno naruszone , a bez tego ani rusz

Gość margotka80
kunga nie skasowal z portalu na ktorym sie poznalismy ale i tez nie logowal sie odkad sie poznalsmy a na tym drugim byl wczoraj wiec definitywnie cos ukrywa

Gość o maj god o maj god
no raczej bezcelowo tam nie wchodzi ech faceci

Gość kunga
Margotka, chłopy to czasem proste istoty i trzeba im wskazać jakiego zachowania oczekujemy. On najwidoczniej uznał, że nie potrzebujesz potwierdzenia powagi waszej znajomości poprzez skasowanie konta na portalu, skoro chociażby sama nie zrobilas tego (tak mniemam). Usiądź z nim i powiedz, że chcesz skasować swoje konto właśnie na znak tego co napisalam powyżej i wydaje Ci się że on powinien postapić tak samo skoro ma do Ciebie powazny stosunek. Jeśli on się zgodzi i skasuje konto ze wspolnego portalu ale jednoczesnie nie skasuje tego 'tajemniczego' to wtedy faktycznie będziesz miała nad czym myśleć. Daj mu szanse :)

Gość margotka80
kunga ja swoje zawiesilam, a o tym drugim jego koncie dowiedzialam sie beac u niego w domu, wiedzial ze sprawdzam cos bo wyjezdzalismy w ten dzien i ta strona wyskoczyla w pasku gdzie sie wpisuje adresy, moglam odrazu zapytac o co chodzi wtedy... zalozylam wczoraj to konto fikcyjne na tej stronce co u niego nalazlam wiecie co ? ja mam dosc, poprzedni facet to samo zrobil i wypieral sie w zywe oczy dlatego niewiem czy bede potrafila to jakos zrozumiec, nie chce zwiazku w ktorym bede niepewna i bede musiala go sprawdzac szczegolnie ze to sa poczatki

Gość kunga
Margotka, zrobisz jak będziesz chciała ale pogadać zawsze warto. Tak robią dojrzali ludzie. To pomaga! Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjasnicie i cała historia skończy się happyendem :) Nie znam gościa ale może faktycznie być łachudrą - wtedy tłumaczeń nie słuchaj - kop w tylek i szukaj tego właściwego ;)

Gość margorka80
mam sie z nim spotkac dopiero w sobote, najlepiej umowie sie z nim w neutralnym miejscu i wtedy wypytam o co chodzi. do soboty chyba zwariuje, moge palnac cos przez telefon ale wolalabym jednak porozmawiac twarza w twarz mam nadzieje ze wytrzymam do soboty, odkrylam to wczoraj rano, dzis czuje sie znacznie lepiej, niejako jestem przygotowana na koniec...

Gość tamtaramtam tam tam
wspolczuje Ci nerwow... porozmawiaj z nim, nie daj sobie nawinac makaronu na uszy... a moze napisz do niego z tego fikcyjnego konta i zobacz czy odpisze i co odpisze.

Gość margorka80
zastanawiam sie co moze byc powodem tego ze on tam wchodzi, jestem atracyjna, mezczyzni ogldaja sie za mna na ulicy, idac z nim on to doskonale widzi, moze mysli ze ja z nim nie bede,, niewiem

Gość załoz konto i napissz do niego
po kilku dniach zaproponuj spotkanie i idź tak po prostu.Zobaczysz co powie

Gość margotka80
napisalam do niego, cos po jego opis. zobaczymy jak odpisze i co, wiecie co? chyba sie o sciane rozbije takie mna uczucia szarpia

Gość taka sobie jedna rybka
wybaczcie, ja - gdybym byla tym facetem i wlogowala sie na ten topik, zobaczylabym co margotka wyczynia to sama bym uciekla - dorabiacie jakies hitoryjki, robicie z faceta nie wiadomo kogo - przeciez ona nawet z nim nie rozmawiala o tym, moze w tym niczego nie ma, ale patrzac jak autorka sie zachowuje, to niczego dobrego nie wrozy na przyszlosc. Autorko, nie balabys sie takiej osoby jak Ty sama? Krecisz sobie jakies filmy, nakrecasz sie odpowiedziami innych, a prawdy i tak nie znasz i znac nie bedziesz dopki nie porozmawiacie - oczywiscie ze roznie moze byc, ale na razie czytajac Ciebie to wychodzi na to ze Ty nie masz za grosz poczucia wlasnej wartosci i na smycz faceta, robiac z niego juz na przod "zlym"...wybacz, nie tedy droga do szczescia

Gość margotka80
taka sobie jedna rybka ok a Ty bys chciala zeby Twoj facet po kryjomu wchodzil na taka stronke?? jakie niby krece filmy? jedyne czego wymagam to szczerosci i wiernosci od partnera ktory sam zadeklarowal sie ze chce byc ze mna. ktorego wiec drga do szczescia rybko?

Gość spokój was uratuje
wyluzujcie ludzie

Gość spokój was uratuje
taka sobie jedna rybka jak czytam to co piszesz to nie wierze, że jesteś kobietą:P

a Ty nie pokryjomu to odkrylas, mowilas mu o tym? zapytalas? a moze zupelnie cos innego tam robil - oczywiscie ze nie chcialabym zeby moj facet mial portale randkowe, ale to sa tylko dwa miesiace, Ty zakladasz juz, wyszukujesz jakies dziwne prawdy, a moze byc zupelnie inaczej - jak chcesz byc taka "dokladna" to powiedz mu jakim cudem odkrylas ze ma portal. Popatrz na siebie, jak Ty sie zachowujesz w tak wczesnym stadium znajomosci? Przeciez to zwykla paranoja? porozmawiaj z nim, ale nie sluchaj i nie karm sie tutaj swoja racja, bo mozesz na tym wyjsc na zablocki na mydle...

hahahahaha, spokoj Was uratuje, jestem - moze ciut starsza od autorki, to wszystko

*jak zabloci na mydle

Gość margotka80
rybko moze i masz racje, to samo mi mama powiedziala zebym go nie skreslala bo z tego co ona widzi to dobry chlopak jest i moze tam z nudow siedzi, ok nie widze problemu kiedy faceci ogladaja gole babki itd ale trona randkowa zawsze moze kusic na spotkanie, musze wyluzwac troche ale chyba nikt nie chce byc oszukiwany, prawda?

oczywiscie ze nikt nie chce byc oszukiwany, oczywiscie ze roznie to moze byc, ale nikt tez nie chce byc szpiegowany w jakis tam sposob, serio, dziewczyno, dla wlasnego dobra, daj na luz, a jak Cie meczy to porozmawiajz nim, nie karm sie "wlasna racja" na ten temat

Gość margotka80
napisalam do niego wiadomosc z konta fikcyjnego, cos w stylu czesc podoba mi sie Twoj opis, widze ze wyznajemy podobne wartosci bla blabla pozdrawiam odpisal.... ze dziekuje za mile slowa, ze najlepiej kogos poznac w realu i ze chetnie porozmawia przy wolnej chwili niby nic takiego... odpisalam ze jesli to prawda co o sobie pisze to jak to mozliwe ze taki wartosciowy mezczyzna nie ma dziewczyny? ciekawe co odpisze na to...

Gość i co odpisalHmm
Hmm

Gość i co odpisalHmm
Co odpisal

Gość margotka80
odpisal ze sam sie dziwi dlaczego jest sam nie wytrzymalam i zadzwonilam do niego, zapytalam o co chodzi, powiedzial ze to konto jest stare nawet zapomnial ze je ma a dostal na maila powiadomienie o wiadomosci to wszedl, malo tego wiedzial ze uknulam intryge bo nie wchodzil tam dlugo a ja siedzialam u niego na kompie obrocil to w zart, coz, pozostaje mi wierzyc i weszyc dalej

Gość dididii
szkoda mi ciebie((((( ja bym nie uwierzyla przeciez napisal ze jest sam, faceci to swinie