Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glorias

pośladkowe położenie ... !!!!

Polecane posty

Gość Noxelia - wampirzyco idź
spać, szanujące się wampiry w dzień śpią więc spadaj... DEBILKA z ciebie jakich mało

Gość noinienoxi
taaaaa, pomarzyć dobra sprawa, dowartosciowuj się dalej - bez kitu - nie no to ja leję z ciebie gówniarzu i to bez kitu buhahahahah

Gość noinienoxi
glorias, no co ty to coś nie ma nawet macicy, a adopcja dla takiej wykluczona - bez kitu buhahahhaahah

Gość noinienoxi
żal mi ciebie generalnie, a nie generalnie to jak?????

Gość noinienoxi
no to noxi sepuku i po sprawie, trzeba było tak od razu a nie trujesz nam tu dupę bździągwo niemyta!!!!

Gość jabaabadu
Zabieg CC jest wykonywany w zwykłych szpitalach, Noixella, wiesz? I wcale nie trzeba się namęczyć, żeby "dostąpić" takiej operacji. Jednak do takiego porodu są potrzebne szczególne wskazania medyczne, również źle ułożone dziecko, czy dysproporcja główkowo-miednicowa (zbyt duże dziecko w porównaniu do możliwości kanału rodnego matki). Powiem Ci więcej - ten zabieg był wykonywany w Polsce wiele, wiele lat temu. I choć sama jestem z cesarki, chciałabym urodzić naturalnie z wielu względów.

Gość jeden tylko razzz
nox - może zdechniesz ty, ludzi umierają kretynko. I obyś kiedyś nie zalowała że takie słowa w ogóle wychodzą z tego parszywego ryja!!!! Ignorujcie ją dziewczyny to może się odwali, żałosna istotka

Gość noinienoxi
buhahahahahah, bez kitu, ale jaja, tej głupiej tępej krowie brakuje argumentów kur..a bez kitu no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fuuuuuuuuuuuufuuuuuuuu
Aaaaaaaaa...doczytałam.Noxeli się spodziewa....kotka:)Będzie miała kogoś do kochania...jak miło:D Nie będzie zmieniała pieluch tylko żwirek w kuwecie....no i do tego nie musi się bzykać z facetem.Słuszny wybór-trochę kota szkoda;)

Gość noinienoxi
nie ona sie nie odwali nigdy, bo kafe jest jej życiem, wiecej poza nim nie posiada, więc jak widać na załączonym obrazku będzie tu NA WIEKI - bez kitu

Gość noinienoxi
nie to kotek bzyka Noxi, bo nie ma wiadra, tylko małą szparke, gdzie tylko kotek moze wleźć buhahahahah laski no bez kitu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość noinienoxi
pytam??? a nie generalnie to jak wedłu g ciebie tępaku??? i srak to nie jest odpowiedź babolu

Gość noinienoxi
ojojoj jaki słodki ten twój ukochany, pewnie bezpłodny głąb

Gość noinienoxi
a dziekujemy i współczujemy sobie również, ze jesteśmy narażone na czytanie takich wypocin jak twoje - bez kitu buhahahaha rozbawiłaś mnie do łez pustaku bez macicy!!!!!!!

ona ma chyba wielki problem...juz któryś raz pisze o zdradzie męża.... może właśnie wyglada okropnie i ją zdradził facet bo juz nie mogł patrzec na takiego okropnego człowieka !! ??? ma uraz bidulka....bez kitu ;P:)))

Gość noinienoxi
glorias Ty już tu moze nie czytaj, zeby Ci nie zaszkodziło oddaj nam tą babę w nasze ręce

Gość fuuuuuuuuuuuufuuuuuuuu
Pasje Noxeli to filmy o wampirach,bajki,czary-mary wszystko mierne i mało ambitne,także inteligentna nie jest tylko wyszczekana. Nie ma się co denerwować.Lubi prowokować-zawsze to jakieś urozmaicenie na kafe.Ładna dziewczyna ,pewnie na żywo sympatyczniejsza.

Gość noinienoxi
uwierz mi to choroba, nie głupota

Gość palalaka
Noxelia... fajnie że ktoś kto nigdy nie rodził i rodzić nie będzie wypowiada się na temat porodu... nie kompromituj się! W sumie to chwała Panu że nie będziesz miała dzieci...

Gość noinienoxi
wyszczekana? hm nie zauważyłam aaa lubi jedynie obelgi

Gość noinienoxi
nara nara tepaku o do zo w przyszłości jaka wyszczekana? spiernicza stąd bo brak już argumentów gówniarzowi

Gość noinienoxi
poczekamy zobaczymy bez kitu

Gość palalaka
ale co ciebie to obchodzi, skoro nie będziesz rodzić... dlaczego wypowiadasz się w sprawach które cię nie dotyczą i nie masz o nich zielonego pojęcia???!!!

Gość noinienoxi
oj palaka dyskusja z nią na ten i inny temat nie ma sensu to coś nic nie zrozumie, bo jest na prochach, jasne jak słońce

Gość noinienoxi
to dlaczego pisałaś niedawno, że masz niemowlaka w domu?

Gość też bym nie chciała mieć dziec
ka, ale życzę powodzenia autorce. Aby wszystko było dobrze :)

bez zalu usunać ??? ja pierdole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość noinienoxi
glorias, kazałam Ci zmykać!!! bez kitu hehehehe

Gość tammmta
Noxelina to raczej ty malo ambitna jestes a nie te tutaj matki. Chociazby sam fakt czym ty sie zajmujesz w tej chwili :D jakbys byla ambitna i konkretna baka to nie siedzialabys na kafe i nie opluwala jadem babek ktorych nie znasz i to zreszta w temacie o ktorym g... masz pajecie. Bo skad wiesz ze maja pipy jak wiadra? zagladalas jakiejs? Czy tylko powtarzasz głupoty ktore usłuszalas od takich samych porąbanych 'ambitnych' dabilek jak ty?