Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.J.

co oznaczają jego słowa

Polecane posty

Gość CHYBA UZNAŁ
można być takim człowiekiem, żywić się cudza energią, na czyimś grzbiecie leczyć swoje kompleksy i udowadniać samemu sobie że jest się kimś lepszym niż w rzeczywistości, facet potrzebuje do tego widowni, w pojedynkę przed lustrem ten trik by mu się nie udał

Gość B.J.
a jescze po tej rozmowie o ucuciach powiedziałam, że mnie boli przyjaźń i nie chce być tylko przyjaciółką. przestałam się odzywać i on znowu zaczął proponować spotkania i znowu w to wpadłam :/

Gość CHYBA UZNAŁ
echh, więcej wiary w siebie i asertywności, przestań się z nim kontaktować a jak będzie namolny to na początek możesz powiedzieć ze nie masz zamiaru kontynuować tej znajomości

Gość B.J.
najgorsze jest to, że się zakochałam i to takie trudne :(

Gość CHYBA UZNAŁ
zakochałaś ? chyba w jakimś wyobrażeniu na jego temat a nie w autentycznej postaci, ok pociągnij jeszcze trochę to gówienko aż dojdziesz do momentu, który będzie dla ciebie graniczny i powiesz dość, teraz facet jest żałosny później dojdzie pewnie też ogromny żal i nienawiść do niego widać masz daleko przesunięty moment swojej "granicy", jeśli jesteś mało doświadczona to naturalne, każdy musi kiedyś to zaliczyć, uszy do góry i powodzenia 🌻 cipowaty facet to nie jest największa tragedia jaka mogłaby ci się przytrafić.

Gość B.J.
dziękuję Wam za wsparcie :(

Gość B.J.
a zawracam Wam głowę, bo chociaż spotykałam się z kilkoma mężczyznami, to ten jest jedynym takim przypadkiem.

Gość oj autorko autorko
B.J ja Ciebie pamiętam z innego topiku, doradzałam Ci, żebyś dała sobie spokój. Szkoda, że znowu się nabrałaś. Myślę, że trafiłaś na kawał drania i manipulanta. Ale nie daj się wciagnąć. Bardzo słusznie ktoś wcześniej napisał, że odpowiedni facet nigdy nie będzie wywierał na Tobie presji. Taka relacja jest toksyczna i trzeba omijać takich ludzi szerokim łukiem.

Gość B.J.
tak wiem :( wtedy zerwałam z nim kontakt, a przez niego znowu się odnowił.