Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calyswiatwtwojejdloni

W KLASIE MOJEGO BRATA JEST ..... SEBILLA :D

Polecane posty

Gość na plażę tak, na basen nie
Nikt nie pobije chyba Ariela, tylko Persilów, OMO, Wizirów i Jelpów brakuje... Nikola, Wicki i takie tam, nie są polskimi imionami, ale rzecz gustu. Nie każdy chce się identyfikować z Polską, niektórych boli i rani bycie Polką i Polakiem.

Gość Omo Malinowski
:D

Malutka_w_szpileczkach90, gabryś jest może fajne dopóki jest się dzieckiem. Ale pomyśl jak się będą zwracać do niego jak będzie dorosłym facetem. Gabrysiu czy Gabrielu?

Eeee no fakt faktem niektóre imiona są okropne koleżanka dała swojemu synowi ALAN i wołają za nim anal. Współczuję ja mojemu synowi dam na imię Tomasz :-) a termin mam na 10 grudnia

Gość do tej niedouczonej
Do na plaże tak na basen nie- czy Ty masz chociaż za grosz wiedzy religijnej?Czy tylko reklamy oglądasz? Ariel, Gabriel= imie anioła. Swoją drogą wolę te staropolskie imiona i dlatego też mój synek takowe posiada i do nazwiska pasuje.

Mnie sie podoba Gabryś, choc tylko raz spotkałam się z takim imieniem "na zywo". Co ciekawe - spotkałam się na kafe z sytuacją, kiedy Ariel nazywała się dziewczynka. To trochę postawienie sprawy na glowie, kiedy nie wiadomo, o jaka płeć chodzi.

Gość Tomasz,piękne imię:)
moj syn miał sie tak nazywac,ale bratowa mnie ubiegła:)

Jak dla mnie głupio brzmi Gabryś w stosunku do np. 50-latka. A Gabriel znowu zbyt pompatycznie. To jest niezłe imię dla kobiety.

Gość kapsellkop
akurat Ariel to hebrajskie imię pochodzące ze starego testamentu, a to że proszek tak nazwali to już inna sprawa idąc tym tokiem to Grześki Pawełki to tez obciach bo to batoniki.

Gość tamtaramtam tam tam
Gabriel to ladne imie moim zdaniem :D

Gość Tomasz,piękne imię:)
"spotkałam się na kafe z sytuacją, kiedy Ariel nazywała się dziewczynka. To trochę postawienie sprawy na glowie, kiedy nie wiadomo, o jaka płeć chodzi" przeciez jest syrenka Arielka:):):)

Gość kapsellkop
tak było o syrence, no ale pewnie nazwali ją dla tego tak żeby nawiazac do oryginału gdzie ona się w pianę zamienia............. proszki się chyba pienią nie.....

Gabryś jest ładnym imieniem, ale moim zdaniem totalnie niepraktycznym. Mój kuzyn ma tak na imię, wszyscy wokół się zachwycają, a on sam swojego imienia nie znosi.

Była jakaś syrenka Arielka. Byc może Ariel to hebrajskie imię, ale w Polsce jest bardziej znane jako proszek. A Paweł było wcześniej znane jako imię. Taka różnica. Kiedys na kafe jakas mama chciała dac na imię córce Solaris i oburzała się, ze wszystkim kojarzy się z autobusem. :D

Ale ta syrenka to była Arielka, a nie Ariel, więc raczej nie było tu problemu z płcią, natomiast ta dziewczynka nazywała się Ariel.

Gość repry menda
Gabrys- no sorry, ale jak gejowsko to brzmi. GAbrys -taka ciota.

Gość kapsellkop
ona nazywała się własnie Ariel a nie Arielka:)

Gość repry menda
Ariel -to byl syrenka . Arielka to ewntulanie bylo zdrobeninie od jej imienia Ariel .

Gość repry menda
Syrenka Ariel a nie Syrenka Arielka :O jak mozna nie znac takich podstaw :O :D

Gość fuhdsv
Ariel to rowniez zenskie imie. W USA duzo imion jest takich, ze i dziewczynka i chlopiec moga je nosic.

Gość juuuuuuuuuuj
a caly margines społeczny tego kraju, daje imie Brajanek