Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calyswiatwtwojejdloni

W KLASIE MOJEGO BRATA JEST ..... SEBILLA :D

Polecane posty

Gość co za bezsensownosc
ej DENIS bez nerwów:-D pozdrów kuzynke KSENIE buhahhaha

Gość co za bezsensownosc
jestem katarzyna!!! mam piekne staropolskie imie a swoja córke nazwe Hania

Gość joirgi
no obco brzmiace imie w połączeniu z typowo polskim nazwiskiem brzmi dziwnie ale wolę już Wanessę niż Kazimierę i nikt mi nie powie, że Kazia to ładne imię. Albo Jadzia:O

Gość tamtaramtam tam tam
moje znajomej corka dala swoje corce na imie ... Wanesa (Vanessa) - Boze Ty widzisz i nie grzmisz na pytanie dlaczego wlasnie takie imie?? Bo jest modne...

Gość palalaka
o matko... przecież to nie wy nosicie to imię... wy sobie możecie nazywać dzieci jak chcecie... a kazik dobre :P

Gość joirgi
Kasia nie jest ładne:O

Gość czy ktoś z was
zauważcie, że tego typu imiona-zagraniczne, ale odpowiednio spolszczone wystepują tylko w połączeniu z okropnymi nazwiskami. i w nizinach społecznych i intelektualnych. Nie słyszałam jeszcze żeby ludzie wykształceni, z klasy średniej nazwali swoje dziecko nikola albo dżesika, albo Andżelipa

Mi osobiscie podobaja sie 2 imiona dla chlopca ( jakbym miala chlopczyka to tak bym nazwala) Kuba albo Hubert, a dla dziewczynki nie wiem...; ]

Gość zakompleksione -sieroty
Moja corka ma na imie Angelika i uwazam ,ze piekne jest to imie Niewazne kto z jakich nizin-wyzyn spolecznych pochodzi:)wazne aby imie podobalo sie rodzicom Sory Kazik ,Antosia itp to dopiro staroswieckie imiona,coz takie babcine i dziadzine...

Gość co za bezsensownosc
ale tu nie chodzi czy wam sie podoba katarzyna czy nie, chodzi o to ze jest to staropolskie imie które nie przynosi wiochy. Natomiast te wymyślne imiona to straszna wiocha ktora rodzice czesto niewyksztalceni sie dowartosciowuja

Gość zakompleksione -sieroty
dopiero*

Gość tamtaramtam tam tam
nie Gniewomir tylko Gniewko

Gość co za bezsensownosc
whiskacz wiec i takie imiona tez sa paskudne ale uwazam ze ejst tyle pieknych imion ze ludzie robią tylko niepotrzebnie z siebie idiotów dajac tak wymyślne imiona swoim dzieciom

Gość joirgi
napisałaś, że Katarzyna to "piękne, staropolskie imie" dla Ciebie może piękne... a staropolskich imion jest wiele i niekoniecznie są ładne, wiele z nich to właśnie wiocha. Władek, Jerzyk, Władka, Jadźka, Zośka, Kryśka:O

Gość i bardzo dobrze
ale o co wam do cholery jasnej chodzi? niech kazdy nazywa sobie swoje dzieci tak jak chce! równie dobrze może być Jessica Golonka jak również Kazik Nowak:)........ale osobiście bardziej kibicuje Kazikowi:):):)

Gość joirgi
no i moje ulubione: Czesia:D