Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calyswiatwtwojejdloni

W KLASIE MOJEGO BRATA JEST ..... SEBILLA :D

Polecane posty

A moja babcia miała na imie Hiltrauda bo pochodziła z Zabrza:) a co najlepsze prawie nikt w rodzinie o tym nie wiedział każdy myślał, że to Danuta:) Co do imion miałam na studiach 2 Andżeliki dziewczyny po 25 lat wiec nie jest to jakiś nowy wymysł a imię jak imię każdemu podoba się co innego z rodziny mojego męża babcia miała Stanisława jej siostra Władzia a córka Stasi to Genowefa więc już wole Andżele czy nikole swoją drogą nawet ładne te imiona zawsze można mówić zdrobniale np. Andzia albo Niki jak kto woli.

Nie ogladam bajek. I bajki nie są dla mnie podstawą. W jakiejś książce (ale na zupełnie inny temat) ktoś pisał o tej bajce i uzywał imienia Arielka. Pewnie tak przetłumaczył tłumacz. Gdyby nie ta książka, to nie miałabym pojęcia o żadnej syrence. :o

Gość a Wiktoria to nie jest
stare polskie imie? co druga dziewczynka w szkole to wiktoria i weronika.

Gość a co powiecie na
Lajonel :):):)

Gość aniołkowa2283
a ja mam na kimie angelina \i co wy na to?

znam Doriana i Gaspara. Dziwne co nie? ale o to właśnie chodzi, by było ZRÓŻNICOWANIE.

Gość aniołkowa2283
imie mialo byc

Gość repry menda
no wlasnie Wiktorai i ksenia to sa staropolskie imiona wiec jaka roznica miedzy nimi a kolejna Zuzanna czy Julia?

aha, w nawiązaniu do tematu, moja znajoma dała córce na imie Andżela, nie Andżelika, nie Angelika tylko Andżela, co mi się z panną lekkich obyczajów kojarzy;), ale znajomej sie to imie podoba i jest git.

Gość repry menda
moja prababcia byla z rosji i mialam na imie Oksana i mi sie to imie bardzo podoba.

Gość ja bym się cieszyła...
Ja tez mam oryginalne imię i wolałabym takie niż być miliardową Kasią, Zosią czy Anią ;/ Z dobrym do zapamiętania, oryginalnym imieniem nawet łatwiej pracę znaleźć. Spośród 30 aplikantów "zaakceptowanych" z podobnymi wynikami w mojej firmie szef zapamiętał jednego chłopaka bo miał oryginalne imię. I dostał pracę. W szkole miałam nieco lepiej, bo jak była jakaś impreza to "organizowala ją [moje imię] i parę tam dziewczyn..." no i szły plusiki. Plus lepiej wypada jak kogoś poznajesz :) Zwykle pytają "o, ciekawe imię!".

Gość repry menda
takie ciekawe imiona ludzie czesto zapominaja niestety albo je zle wymawiaja/zapamietuja.

Gość aniołkowa2283
ja na moje imie nie narzekam:)

Gość fuhdsv
A co ja mam powiedziec jak mi sie tesciowa wtraca do imienia dziecka? I mowi mi, ze ona to miala nadzieje, ze nazwiemy dziecko po jej matce. Czy ona nie rozumie, ze to moje dziecko i sama chce wymyslic imie. Poza tym nie chce go po nikim nazywac.

Gość repry menda
A co ja mam powiedziec jak mi sie tesciowa wtraca do imienia dziecka? powiedz: to moje dziecko ty swoje juz nazwalas.

Gość najbardziej beznadziejne
imie jakie ja znam to bianka :O

Gość fuhdsv
Jesli nadal bedzie mi robic aluzje to tak jej powiem. Poza tym nie podoba mi sie tamto imie i nie pozwole, zeby ktos wymyslal imiona mojemu dziecku. Tylko nie chce robic fermentu w rodzinie, dlaczego tesciowe zawsze musza sie wtracac.

Gość strzałka :)
jak mi się urodzi dziewczynka to będzie Gabriela, Oliwia lub Maria, a jak chłopczyk to Sebastian, Piotr lub Robert. To chyba normalne imiona, co? Ja też uważam za głupotę dawać dzieciom na imię Dżesika, Brajan itp...