Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara-en

niania chyba przesadziła-sytuacja do oceny.

Polecane posty

Gość dididii
Jak nie moesz patrzec jak sie drze to siedz z nia w domu,i rozpieszczaj,rozpuszczona dziewucha , nei cieprpie takich dzieci wszystko im sie nalezy bo mamuski na wszytko pozwalaja!Siedz w domu i wychowuj rozwydrzona"" corcie"

Gość Klara-en
rozumiem ze wy swoje dzieci za wszystko bedziecie karcic,ona jest jeszcze dzieckiem i moim zdaniem niania zbyt doslownie jej powiedziala to ,dziecko wzielo to za bardzo do siebie i przezywalo potem a ja co mialam wg was jeszcze ja pouczac i powodowac wiekszy placz? niania cos tam udawala potem ze jej cos powie i wytlumaczy!dobre sobie teraz jej chciala tlumaczyc kiedy juz plakala .ide bo widze ze nie mam z kim rozmawiac,przynajmniej z zadna mama kochajaca swoje dziecko bo jak moglam pozwolic na to zeby plakala tak ciagle?

Gość dididii
brak mi slow do takich" mamusiek"

Gość Ilonkagdbvd
Ale wychowujesz dziecko na przyszla patologie. Zachowala sie tak, bo wie, ze zrobila zle, ale Ty bys jej nigdy uwagi na to nie zwrocila, zeby czasem dziecku nie bylo smutno. A niania zwrocila na to uwage. Corka pierwszy raz uslyszala, ze to co robi jest zle i sie buntuje. Daj dzialac tej opiekunce. Ona ma racje, skoro Ty nie potrafisz wychowac dziecka na pozadnego czlowieka z zasadami, tylko rozkapryszonego dzieciaka, ktore ryczy, bo ktos mu zwrocil uwage, ze robi zle. Opiekunka zrobila najlepsza rzecz jaka mogla zrobic. Jakby ja przytulila, to by malej udowodnila, ze moze sobie robic co chce

Gość dididii
idz juz , bo szkoda slow dla ciebie glupia babo

no tak coreczke kochasz, ale juz co czul synek jak ona machala mu przed oczyma tym ciastkiem to masz w dupie. Idz masz racje i tak nic madrego nie masz do powiedzenia

Gość wewerrrgvtfhbbghnj
jasne, najmądrzejsza sie znalazla :o pytalas o to czy slusznie, ludzie pisza ze nie, pogodz sie z tym gowniara ma 6 lat i robi afere o ciastko, potem dopiero bedzie :o

Gość dididii
Prawda w oczy "kole"wiec ucieka bo ktos prawde pisze, a czegos ie spodziewalas ze pochwalimy zopuszonone dziecko?Niania uczy zasad bo ale ty tego nie pojmujesz, nie umiesz wychowac wlasnych dzieci, i wychowasz wlasnie na patologie

Gość begiebe
niania bardzo dobrze zrobila. rozumiem, ze bylo Ci ciezko sluchac placzu wlasnego dziecka, ale mała plakala z poczucia winy. to boli, gdy ktos Ci wytknie błąd, chyba wiesz o tym sama...? nie mozesz jej ciagle dawac do zrozumienia, ze wszystko co robi jest w porzadku. wczesniej czy pozniej zycie ja nauczy manier i predzej czy pozniej bedzie plakac, gdy ktos jej powie, ze cos zle zrobila

Gość wewerrrgvtfhbbghnj
kobieto mam jeszcze pytanie, kiedy ty chcesz corce zaczac zwracac uwage? jak juz dzieckiem nie bedzie? :D a dopoki bedzie nim to puszczone luzem i rob sobie co chcesz córuniu, bo jestes jeszcze dzieckiem :o

Gość Veli
Kobieto, przecież to nie jest małe dziecko! Dziwię się, że jeszcze do tej pory nie nauczyłaś "córci", że należy dzielić się z rodzeństwem. Niania powinna jeszcze ciebie wychować! Masz szczęście, że trafiłaś na mądrą nianię.A ty jak będziesz się tak głupio zachowywać,to nie wychowasz dzieci na pożądnych ludzi.

Gość To musi być prowo...
a jeżeli się mylę to daj kobieto dzieci niani na wychowanie bo Ty ewidentnie nie potrafisz ich wychować skoro takie debilizmy tutaj wypisujesz.

Gość domesthossss
Niania to powinna smarkuli i mamusi kijem po plecach przejechać. Nie ma nic gorszego niż rozwydrzone dziecko i pierdolnięta mamusia.