Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetkaMinetka

jestem milionerką! zarobiłąm dzis pierwsze 100 zł na forexie

Polecane posty

Gość AnetkaMinetka

za rok o tej porze będę mieć mieszkanie w centrum NY :classic_cool:

Gość AnetkaMinetka
dlaczego nikt nie zmierza ku mnie z bukietem kwiatow?;D

Gość AnetkaMinetka
zastanawiam sie 10 razy zanim kupie loty ;D nie hop siup!

Gość AnetkaMinetka
franeczek delikatnie spada, jutro rano będzie w sam raz na kupno ale i tak najbardziej sie terazz oplaca usd. amerykamce sie pozbywaja smieci z europy.

Gość AnetkaMinetka
czkawka, do ksiazek dziecko neo

Gość trollin_evry_dej
kolejna ofiara propagandy inwestycyjnych bankierow. forum tez doskonale dobrane jak na taki temat. przed chwila ktos chcial rozmwiac o ksiazkach.

Gość AnetkaMinetka
pierwsze zdanie do chyba chciiales mi dojebac ale drugie juz sympaatyczniejsze. wychodzi na to ze temat madry no ale sory, jaka propagadna? kazdy pieniadz jest dobry;p

Gość trollin_evry_dej
taaaa. gleboko wierze ze pojdzie ci dobrze. ale skoro juz sie bawisz to pewnie wiesz ze forex to gra o sumie zamknietej i jako plotka statystycznie nie masz szans. systemy tradingowe, ktore czesto oferuja darmowa zabawe przez kilka miesiecy/tyg dajac ci wirtualna kase znbieraja info o twoim profilu inwestycyjnym. to tylko kewstia czasu zanim wykorzystaja to info. mozesz grac idac tylko z trendem na niewielkich pozucjach. chyba ze zdarzy sie fart i akurat trafisz wiecej pod prąd. powodzenia

Gość ypsylonik27
ile ludzi już kase na tym straciło

Gość LawendowyDemon
100 zł :D Jesteś za małym graczem. Lepiej stań pod kantorem i zacznij wymieniać kasę.

Gość to jest temat
sprzed pół roku, na forexie każdy traci a zwłaszcza teraz, zarabia się jak mało ludzi o czyms wie teraz do gry dorwali sie frajerzy i nastał czas żniw forex to złodziejstwo , na tym normalny człowiek nie zarobi, 50x większe masz szanse zarobic na gieldzie choć i tam jets bardzo trudno, i to nie chodzi o szczęście ale o wiedzę i kapitał, w forexie wszystko jest ustawione

Na wszystko trzeba uważać, ale akurat na rynku walutowym pierwsze słyszę, że coś jest ustawiane. Tu raczej nie ma spekulacji, wszystko zależy od kursu walut, albo spada, albo rośnie. Oczywiście kursy zalezą od sytuacji na rynku, ale tu trzeba sie wykazać umiejętnością analizy i przewidywania. Zgadzam się, że to dość ryzykowne ale dochodowe zajęcie. Traci z pewnością dużo graczy, ale nie każdy.

Gość grty66
Hm, ostatnio odkryłem taką stronę jak – www.forexsignum.pl . Można się paru patentów na temat rynku Forex dowiedzieć. Ja tutaj zlecałem usługę sygnałów. Jestem z niej bardzo zadowolony, zdecydowanie pozwala mi zaoszczędzić czas i usprawnić transakcje.