Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama letnią porą

Jak myjecie niemowlęta ?

Polecane posty

Gość Mama letnią porą

Chciałam Was zapytać drogie mamy, jak myjecie swoje dzieci. Wiadomo, co wieczór kąpiel, ale jak wygląda to rano. Ja szykuję letnią wodę do miseczki i obmywam buzię małej ( 4 miesiące ) wacikami kosmetycznymi, tak samo myję rączki. Nie wiem czy to dobry sposób ? Jak Wy to robiciem jakie macie, metody, sposoby, pomysły ?

Gość Mama letnią porą
Up !

juz niemowlaka nie mam, ale gdy były w takim wieku, to co wieczor nie kapalam(obmywalam jedynie)huseczkami przeznaczonymi do przemywania cialka ,a rano to tylko buźka, pupa, krocze,łapki

Gość nie mam pomyslu na nick.....
no jak to jak? leje wode do wanienki, dolewam emolium lub oilatum. wkladam dziecko i myje gabka. nie dodaje zadnych mydel. wloski plucze pod prysznicem. wyciagam, wycieram czyszcze nos, uszy itd...

Kąpię synka codziennie wieczorem Nie myję go rano bo raczej w nocy w łóżeczku się nie brudzi Po śniadanku myję mu pod kranem ręce i buźkę

Gość zmarzłam dziś strasznie
Ja syna też codziennie nie kąpałam. Robiłam tak jedynie latem, zimą i jesienią co 2 dni no chyba, że się w nocy spocił. A rano dopiero po śniadaniu buźka i ręce.

Gość zmarzłam dziś strasznie
A w jaki sposób normalnie mąż łapał go za nóżki, głową na dół a ja prałam myję i myłam. żarcik;P

Gość Mama letnią porą
nie mam pomyslu na nick..... należy czytać czły wątek a nie tylko tytuł :o

Gość nie mam pomyslu na nick.....
no ale po co myc dziecko rano skoro jest kompane wieczorem? dziwne to;/ w dzien to co jakis czas myjemy buzie i raczki pod woda i tyle czy po jedzeniu czy po zabawie, ale nie ze rano mamy jakis rytual mycia;/

kąpałam Go tylko wieczorem, w dzień myłam buzię jak się ubrudził, teraz ma dwa lata i robię tak samo