Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tle tele

PRaca w cardif services łódź

Polecane posty

Gość tle tele

zna ktos ta firme?

Gość telemarketer
ja znam, pracuję tam:) co dokładnie chcesz o niej wiedzieć?

Gość mylenne
jak zarobki? warunki? słyszałam, że biora na szkolenia podobno płatne a pozniej nie podpisuja umowy i kasy tez nie ma.

Gość telemarketer
Mylenne - ktoś Ci głupot naopowiadał ;) Szkolenia są zupełnie bezpłatne. Jeśli chodzi o zarobki to tak: przez pierwsze 3 miesiące masz 8 zł brutto/h + premie od indywidualnej sprzedaży (jeśli się starasz to dodatkowo można ponad 30 zł dziennie wyciągnąć, albo 8 zł albo wcale, zależy od dnia) + premie grupowe od zrealizowanego celu (zależy jaki miałaś wynik, przy takim średnim to jest tak ok 100-150 zł tygodniowo) - to wszystko Ci się sumuje na wypłatę. Pracowałam tam ponad pół roku i ani razu firma nie spóźniła się nawet z wypłatami. Umowę dostajesz na samym początku, po szkoleniu. Warunki są bardzo dobre, nowy sprzęt, ładne biuro, stanowiska, ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Atmosfera też fajna. Z tym że w Cardif'ie realizuje się kilka "projektów", tzn. to jest dość duży ubezpieczyciel, i świadczy usługi np. dla Orange, banku Alior, BPH itd. Zależy na który projekt trafisz, niewiele się od siebie różnią. Praca jest w wymiarze 5h/dzień w tygodniu i 7h/dzień w soboty, z tym że nie musisz być wszystkich sobót. Ogólnie to jest wszystko do uzgodnienia, bo jeśli studiujesz to nie ma problemu żeby grafik też dostosować. Mnie udało się miesięcznie wyciągać w przeliczeniu ok 9-9,50zł na godzinę NETTO. Myślę że nieźle jak na siedzenie ze słuchawkami na uszach przed komputerem:) Mam nadzieję że byłam pomocna. Jeśli nasuną Ci się jakieś pytania postaram się w miarę szybko odpowiedzieć;)

Gość gość
sciema i kłamstwa