Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie mam prośbe

podanie do szefa, pomozecie??

Polecane posty

słuchajcie, musze napisac do szefa podanie z prośbą o wyrazenie zgrody na korzystanie z sali gimnastycznej i siłowni poza godzinami pracy. mamy możliwość chodzenia na siłke 2 godziyny w ciągu tygodnia, ale ja akurat pracuje na takim stanowisku ze nie ma za bardzo jak mnie zastąpić i jak ktoś musi odbierać za mnie te cholerne telefony to jest kręcenie nosem a potem boczenie sie tydzień czasu. pomozecie?? chodzi mi glównie o uzasadnienie. moge napisać ze prosbę swą motywuję chęcią poprawienia kondycji fizycznej

Gość fgbfgsbfgbf
Jestes idiotką i powinno się ciebie zwolnić za brak umiejętności napisania pierdołowatego pisma

ale ja tu ni e jestem od pisania, ja mam robić kawę i odbierac telefon

Gość nuiv
Fakt. Każdego debila piszącego w jakimkolwiek podaniu hasła socjalistyczne "prosbę swą motywuję" należałoby cofnąć do przedszkola. Albo zastrzelic, bo nadziei już nie ma.

Gość powiem i ja.........
no ale chyba masz ustalone jakieś godziny pracy prawda ?...to nie możesz skorzystać po pracy z tej siłowni ?...tym bardziej że ustalone macie że po za godzinami pracy możecie korzystać a Ty chcesz się zwrócić z prośbą o szefa żeby pozwolił Ci korzystać w godz pracy ?...bo nie rozumiem ?

możemy w godzinach pracy, a zeby korzystać poza praca trzeba napisac podanie. ja nie mam możliwosci chodzić w czasie pracy bo nie mam mnie kto zastąpuić

Gość belkosss
Ty powyżej, Naprawdę dajesz się nabrać na takie durne prowokacje?????

:D no i sie dał/a :D:D