Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie napisze i już

bardzo dziwne....

Polecane posty

Gość nie napisze i już

Napiszcie co o tym myślicie Moja córcia jest bardzo hmmm.. dziwnym(?) dzieckiem. Ma 6 lat. Niedawno śnil mi się koszar. Śniło mi się, że jakiś mężczyzna próbuje się dostać przez okno do naszego mieszkania. We śnie moja córcia chciała otworzyć to okno, ale jej nie pozwoliłam. Rano po przebudzeniu podeszła do tego okna , które mi się śniło i powiedziała: Dobrze, że mu się nie udało wejść. Wczoraj bawiła się i nagle powiedziała: Mamo to prawda, że miałam kiedyś malutkiego braciszka co umarł i się nie urodził? NIGDY nie wspominaliśmy przy niej ani przy nikim z rodziny , że poroniłam pierwszą ciążę! Ona jest bardzo wrażliwa, no i trochę się o nią boję..

Gość p.t.
jest kilka opcji. mozesz mowic przez sen a dziecko to wylapie. mozesz czasami nieswiadomie glosno myslec

Gość aevin
najlepiej porozmawiać ze specjalistą

Gość pokój ***
dzieci WIDZĄ WIĘCEJ NIŻ DOROŚLI.. widzą swiat, który dla dorosłych jest zamknięty. Masz bardzo wrażliwe dziecko, chroń je, ale się nie przejmuj :)

Gość p.t.
wg mnie dziecko troche inaczej interpretuje swiat ktory je otacza a my nadpisujemy temu jakies niesamowite zdolnosci. w koncu basze dziecko jest zawsze wspaniale i wyjatkowe!

mi się kiedyś śniło że miałam kilka miesięcy i leżałam w łożeczku. Nademną stały cztery osoby . Mój ojciec i jego dwie siostry a czwartej osoby nie znałam. Potem okazało się że mój ojciec miał trzy siostry ale najmłodsza siostra urodziła się martwą